Переглядів: 668 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

Tomato.ua зібрав найцікавіші та найсмачніші пропозиції цих вихідних. Куди піти у Києві відпочити від робочих буднів? Відповіді шукайте у нашій добірці. Пропонуємо заклади Pesto Cafe, КазаН ДиваН, Чайный клуб, Pepper’s Club, Причал.

Куди піти у Києві 18 – 20 лютого

П’ятниця, 18 лютого

Почніть свої вихідні у п’ятницю в Pesto Cafe. Тут святкуватимуть день народження закладу. Команда ресторану підготувала для маленьких гостей розважальну програму з аніматором, шоу мильних бульбашок, а також солодкий стіл. Усіх дорослих пригощатимуть ігристим. Початок о 18:00. Вартість: вхід вільний.

Ресторан КазаН ДиваН влаштовує вініловий вікенд. Dj Cooper та Dj Paul Wheaten стануть вашими провідниками у чарівний світ вінілової музики. Цього вечора звучатимуть ексклюзивні композиції їхніх особистих колекцій. Серед них є хітові та відомі, а багато з них – Limited edition. На вечерю візьміть салат з маринованим лососем, буряком, крем-сиром та соусом песто (195 грн). Та стейк-брі з телятини з цибулевим конфітюром, сиром брі, карамелізованими персиками й руколою (335 грн).

Субота, 19 лютого

У суботу об 11:00 Чайный клуб запрошує на базовий курс школи чайної майстерності. Гості отримають знання про чай і чайні традиції, освоють на практиці різні способи заварювання. Програма включає теоретичну, практичну та інтерактивну частину. Під час проходження школи діє 10% знижка на чай та чайний посуд. А також ви отримаєте в подарунок дегустаційний набір із п’яти чаїв та сертифікат. Вартість: 780 грн/ заняття.

Увечері завітайте до Pepper’s Club. Тут о 19:00 гурт RvB / Руки’в Брюки влаштовують рокенрольний вечір. На гостей чекає живе виконання золотих хітів 50-х та 60-х років в цікавому аранжуванні: rock’n’roll | rockabilly, ритм’енд’блюз, свінг, блюз та джаз. У меню обирайте запечені овочі у горіховому соусі з гранатом (169 грн), качину ніжку з хрусткою скоринкою із маковим пюре, карамелізованими грибами шіїтаке під вершково-грибним соусом (299 грн).

Неділя, 20 лютого

Проведіть останній вихідний з сім’єю в ресторані Причал. Тут о 15:00 влаштовують дитячу анімаційну програму Веселі міньйони. На дітлахів чекає: майстер-клас з розмальовки гіпсових фігур; шоу «Яскраві кульки»; аквагрим, а найвідважніші зможуть зробити глітер-тату. Вартість: уточнюйте у менеджера.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Топ-11 уютных кафе Киева: подборка уютных заведений от редакции Tomato.ua

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все