Переглядів: 836 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

Перший місяць 2022 вже на фініші. Думаєте, куди піти у Києві, щоб добре провести останні вихідні січня? Tomato.ua ділиться ідеями. У цій добірці Pesto Cafe, Bassano, Catch, Panorama Club, Havana.

Куди піти у Києві 28 – 30 січня

П’ятниця, 28 січня

У п’ятницю Pesto Cafe о 19:00 влаштовує дегустацію «Вина та кухня центральної Італії». У вас з’явиться нагода познайомитись з різними білими винами родом з центрального регіону Італії, насолодитись їх смаком та трішки поглибитись в історію виникнення цього напою. Сомельє розповість цікаві факти про вина, а шеф підготує спеціальне меню, яке розкриє смак кожного вина: брускети, сет антіпасті, гріссіні, оливки та інші. Вартість участі: 500 грн.

Ресторан Bassano о 19:00 влаштовує італійський вечір. На гостей чекає аперитив від шеф-бармена Марʼяни Шостак; 7 страв від шеф-кухаря Романа Жадана; винний супровід від сомельє Руслана Баранника та Інни Ревіної; десерти від шеф-кондитера Антона Штипи. Вартість участі: 2800 грн.

Субота, 29 січня

У суботу о 13:00 ресторан Catch запрошує на бранч та презентацію меню страв з восьминога. На гостей також чекає Dj-сет та зіркове Champagne у келихах. Вартість: уточнюйте у менеджера.

А Panorama Club о 16:45 влаштовує дегустацію українських крафтових вин з фантастичними краєвидами на Поділ та Дніпро. Гості продегустують п’ять особливих українських вин і маленькі снеки. Дегустація буде проводитися англійською та українською мовами. Вартість: 500 грн.

Неділя, 30 січня

Беріть малечу та йдіть до ресторану Havana. Тут о 13:00 для маленьких гостей влаштовують кулінарний майстер-клас з приготування трюфельних цукерок. А з 15:00 до 18:00 почнеться захоплюючий майстер-клас з виготовленні сніжинок. Вартість: для гостей ресторану вхід вільний.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Лучшие суши в Киеве: ТОП-7 ресторанов и доставок суши

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все