Переглядів: 589 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

На вихідних синоптики нарешті обіцяють сонячну і теплу погоду. Tomato.ua обрав найбільш цікаві та яскраві пропозиції від ресторанів на цей вікенд. Куди піти у Києві на травневі вихідні, щоб напевно провести їх «зі смаком»? Читайте далі в нашій добірці ЧАЧА БАР, Глек, Сито-П’яно, Chef Dash, Сито-п’яно Italiano.

Куди піти у Києві 14 – 16 травня

П’ятниця, 14 травня

У п’ятницю ресторан ЧАЧА БАР влаштовує вечір грузинського енто-джазу. О 19:00 тут почнеться виступ неперевершених Dudu Dudunia та Lala Smaglova – легендарні вірші великих українських поетів в симбіозі з геніальними грузинськими піснями. На вечерю візьміть відкритий хачапурі Фітчин з м’ясом телятини та свинини під сиром сулугуні (220 грн). Також скуштуйте фірмовий салат Мцхетурі з телятиною, квасолею та болгарським перцем (215 грн) та стейк лосося з овочами-гриль (310 грн).

Ресторан Глек о 19:00 влаштовує винну дегустацію від сімейної сицилійської виноробні Donnafugata. Скуштуємо вина з сицилійських сортів Зібіббо, Катаратто та Ансоніка, бленду Неро д‘Авола та Шираз, Нерелло Маскалезе та Ночера, а також вино з вулканічних грунтів. Кульмінацією вечора буде рожеве вино від кутюр Rosa Dolce & Gabbana з сортів Нерелло Маскалезе і Ночера. Про історію компанії та самі вина ви дізнаєтесь від сомельє та представниці компанії-імпортера WTeam Юлії Тимчук. Вартість участі: 650 грн.

Субота, 15 травня

У суботу ресторан Сито-П’яно влаштовує дитячий кулінарний майстер-клас. Маленькі кухарі разом з шеф-кухарем будуть готувати шоколадний брауні з ванільним морозивом. Початок майстер-класу о 12:00. Вартість участі: 250 грн.

Увечері завітайте до ресторану Chef Dash повечеряти та послухати живу музику. Отримайте насолоду від живого виконання улюблених пісень у компанії фірмових страв. Радимо почати з салату з копченим лососем, авокадо та помідорами чері (190 грн). На основне обирайте Монголіан Біф (310 грн). Це яловича вирізка в клярі з зеленою та червоною цибулею та імбирно-кокосовим соусом.

Неділя, 16 травня

У неділю о 12:00 ресторан Сито-п’яно Italiano влаштовує дитячий кулінарний майстер-клас. Юні кухарі дізнаються секрети приготування пікантної піци Кон Карне з томатним соусом, моцарелою, прошуто, салямі, мисливськими ковбасками, каперсами та маслинами. Вартість участі: 250 грн.

Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

https://tomato.ua/blog/novi-zakladi-kieva/

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все