Переглядів: 881 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

Навіть незважаючи на похмурі дні цей вікенд у столиці можна провести смачно і корисно. Куди піти у Києві 6 – 9 жовтня? Tomato.ua ділиться цікавими ідеями. Розповідаємо про  Чайний клуб, Normal Art Restaurant, Wine Club by Biologist, Kyiv Food, Osocor Residence, Прага, Кухмейстер.   

Ресторани продовжують роботу у складний час, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 6 – 9 жовтня

Четвер, 6 жовтня

У четвер Чайний клуб о 17:00 влаштовує порівняльну дегустацію відразу двох неймовірних чаїв – Габа улун 600 та 1000 індексів. Добровільний внесок: 350 грн (чи хто скільки може), для захисників та волонтерів безкоштовно.

Пʼятниця, 7 жовтня

У п’ятницю Normal Art Restaurant при підтримці LIRA UA влаштовує о 17:00 благодійний захід від авторів відомого трека «Доброго вечора, ми з України!» – гурту PROBASS. «Доброго вечора, ми з України!» – це фраза, що облетіла весь Світ, стала символом нашої волі та незламності. Коли почалася повномасштабна війна, гурт хотів поставити творчість на паузу, але, побачивши, як музика здатна підтримувати військових, волонтерів та біженців, вирішили зробити все для нашої перемоги за допомогою пісень. Частина зібраних коштів буде передана на потреби ЗСУ. Вартість квитків: від 500 грн.

Wine Club by Biologist о 19:00 влаштовує дегустацію крафтових вин від одного з найвідоміших виноробів Закарпаття.Олександр Ковач не лише сам робить вина вже понад 20 років, а ще й очолює Асоціацію приватних виноградарів та виноробів Закарпаття, організовує винні фестивалі. На дегустації гості скуштують:

  • Петнат Іршаї Олівер;
  • Мюлер Тургау;
  • Оранж;
  • Мерло — на диких дріжджах і на «культурних»;
  • та інші цікавинки — щонайменше 8 позицій.

Вартість участі: 300 грн.

Субота, 8 жовтня

8 та 9 жовтня Kyiv Food і Wine Festival на території Vognyk Bar влаштовують Brave Wine: вікенд найкращого українського вина, метою якого стане підтримка українських виноробів і наших захисників. Тут зібрали найкращих виноробів з Півдня і Півночі, Заходу та Сходу України, котрі презентують свої вина.

Під час вікенду на гостей чекають:

  • багато смачного українського вина;
  • сири та інші смаколики;
  • смачний фудкорт зі спеціальним меню від барів Vognyk Bar, Kimberly та Zweig;
  • дегустації й лекції, цікаві дискусії з виноробами і експертами;
  • фотовиставка з реальними історіями про українських виноробів та виноробні, що постраждали внаслідок бойових дій.

10% від вартості вхідних квитків будуть перераховані на забезпечення тактичною медициною підрозділів ЗСУ на Харківському напрямку. Під час заходу тут проведуть онлайн-аукціон раритетних українських вин, всі кошти від якого також будуть перераховані на ці потреби. Вартість квитків на 1 день: від 350 грн.

Osocor Residence о 19:00 влаштовує великий благодійний концерт гурту Тік. Мета події – збір коштів для наших сміливців із ЗСУ. Цього разу Тік презентує оновлену концертну програму. Ритмічні пісні, які ви знаєте напамʼять, можна сказати – загальний культурний код цілого покоління. Тік, одні із небагатьох артистів, чиї виступи завжди відрізняє театральність, що завжди підкріплюється ретельно продуманими світловими та відео шоу. Вартість квитків: 500 — 700 грн.

Неділя, 9 жовтня

У неділю ресторан Прага влаштовує щорічний осінній ярмарок. Завдяки ЗСУ 2022 рік не стане винятком і на Ярмарку на гостей чекає алея з роботами українських митців та виробників, на якій буде розміщено точку з благодійним мерчем «For my Ukraine». Всі кошти з якого будуть перераховані на підтримку та реабілітацію дітей загиблих військовослужбовців Повітряних сил України. Також на Ярмарку будуть:

  • шоколадний майстер-клас для дітей,  
  • яскрава анімація,
  • атмосферний DJ-сет, 
  • гастрономічні доповнення настрою від мережі ресторанів Table Talk до якого входять: легендарний ресторан Прага, рибний ресторан Marlin та італійський Montecchi Capuleti.

Вхід: вільний. 

Кухмейстер о 15:00 влаштовує вечір іспанського вина у супроводі сомельє Дениса Тітаренко. Гості скуштують 5 вин та 5 страв, спеціально створених, щоб розкрити всі смакові нотки вина. Вартість участі: 900 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все