Переглядів: 453 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Tomato.ua дізнався, що  цікавого планують заклади столиці цього тижня. У цій добірці – дегустації, благодійні концерти, вечері, кулінарний майстер-клас. Обирайте, куди піти у Києві 20 – 23 жовтня? Більш детально про івенти Docker Pub, Garage Kyiv, Matilda, Гольфіст, Osocor Residence, Boho Yosai, Буффаліно.  

Ресторани продовжують роботу у складний час, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 20 – 23 жовтня

Четвер, 20 жовтня

У четвер Docker Pub о 18:00 влаштовує концерт гурту Е.К.А, який до Дня захисників і захисниць України підготував потужний патріотичний виступ. Е.К.А – це український рок-гурт, створює музику, яка мотивує і надихає на те, що завтра точно настане і воно буде сповнене щасливими митями. Засновник проекту відмовий письменник і журналіст Руслан Горовий. Вхід вільний.

Пʼятниця, 21 жовтня

У п’ятницю Garage Kyiv о 18:00 влаштовує дегустацію вин Тоскани. Цього вечора на гостей чекають захоплюючі червоні вина: К’янті та й не зовсім, Брунелло, а може й Россо з Монтальчино, більшістю з Санджіовезе, але й не тільки. Від справжніх знавців своєї справи. Кворум – 6 учасників = 5 вин, якщо бажаючих буде більше, вина буде до 8 зразків на десятьох. Вартість участі: 1800 грн. Вино, хліб та цікава розповідь включені. Частину заробітку тут традиційно перерахують на нашу спільну перемогу.

Кафе Matilda о 18:30 влаштовує винну дегустацію. Будуть представлені 6 вин від Roots з різних регіонів: 

  • Rossoluna, 2017, Fratelli Alessandria
  • Langhe Nebbiolo Ginestrino, 2017, Conterno-Fantino
  • Nuj Rosso del Veneto, 2015, Coffele
  • Montigiano, 2016, Il Borghetto 
  • Nero di Troia Rinzacco, 2016, Conte Spagnoletti Zeuli
  • Corinto, 2017, Tenuta di Castellaro

Також для гостей підготували закуски та основну страву – яловича щока з пюре селери і чорним трюфелем. Вартість участі: 1800 грн.

Субота, 22 жовтня

У суботу о 18:00 Гольф Клуб На Оболони та ресторан Гольфіст влаштовують музикальний вечір «Музика – це сила», який проходитиме у форматі музика і вино. Для гостей підготували:

  • ексклюзивні вина з Сардинії;
  • виступ чудової вокалістки та учасниці X- Factor, «Голос країни» NASTYA;
  • сучасну і неординарну хореографію від Олександра Лещенка і Театру танцю FORSIGHT

Кошти за вхідні квитки будуть направлені для допомоги ЗСУ та ОХМАТДИТ — дітям, постраждалим від війни. Вартість: 350 грн. Дітям до 12 років вхід безкоштовний.

О 19:00 в Osocor Residence відбудеться благодійний концерт WELLBOY на підтримку ЗСУ. Івент займе простір ресторану та матиме велику фан-зону. WELLBOY – один із найяскравіших українських артистів із власним стилем, впізнаваним з перших нот. Кожен виступ артиста – це неймовірна, приголомшлива експресія з актуальною музикою та видовищем. Усі кошти з проданих квитків будуть передані ЗСУ. Вартість квитків: 500 – 700 грн.

Ресторан Boho Yosai о 19:00 влаштовує Yosai Dinner Show. На гостей чекають вишукані паназіатські страви від бренд-шефа Дениса Новохацького та авторські коктейлі від бар-шефа Андрія Жилана. І все це під акомпанемент яскравого шоу за участю артистів різноманітного жанру: вокал та саксофон, повітряні гімнасти та балет, акордеон та діджей. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 23 жовтня

У неділю завітайте до кафе Буффаліно на сімейний вікенд. На маленьких гостей о 10:00 чекає цікава анімація з Героями в масках, а о 15:00 – кулінарний майстер-клас з приготування конвертиків з листкового тіста з фруктами. А дорослі зможуть відпочити та скуштувати італійські сніданки з безлімітним ігристим. Пропозиція діє з 10:00 до 15:00. Вартість участі у майстер-класі: 250 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все