Переглядів: 778 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Що цікавого планують заклади столиці цього тижня? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві 22 – 25 вересня.У цій добірці розповідаємо про дегустації, фестивалі, благодійні заходи та концерти. Детальніше про Who&Why. Drinkery, Garage KyivCaribbean Club, Queen Country Club, Docker-G pub, Fabius, Кухмейстер.   

Ресторани продовжують роботу у складний час, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 22 – 25 вересня

Четвер, 22 вересня

У четвер завітайте до бару Who&Why. Drinkery на благодійний гест. Замовляйте коктейлі Diane Keaton, Martinez і Americano від бармена Вови Повзуна, який повертається за стойку бару. Весь дохід від продажу коктейлю Americano тут передадуть волонтерському штабу «Зграя». «Зграя» функціонує з 2014 року, допомагала військовим під час 2014-2015 років. Зараз команда штабу забезпечує потреби військових, лікарні та цивільне населення в прифронтових зонах і деокупованих населених пунктах. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Пʼятниця, 23 вересня

У п’ятницю Garage Kyiv о 18:00 влаштовує дегустацію наосліп «Впізнай Піно Нуар». Цього разу на дегустації будуть представлені Піно Нуар та вина, що за якимось ознаками схожі на Піно Нуар всліпу. На гостей чекають Бургундія й інші регіони та країни у команді Піно Нуару, та вина з різних сортів та різних країн, які будуть маскуватися під нього та заважати викрити їх. Будемо пробувати парами, вгадувати – відкривати та слухати розповідь про вино. Кворум – 6 учасників = 6 вин, якщо бажаючих буде більше, вина буде до 8 зразків на десятьох. Вартість участі: 1650 грн. Вино, хліб та цікава розповідь включені. Частину заробітку тут традиційно перерахують на нашу спільну перемогу.

О 18:00 в Caribbean Club влаштовують концерт Freedom Jazz girls band. Артистки представлять музичне шоу, в якому поєднаєднаються найкращі номери за всю історію гурту з найулюбленішими авторськими піснями та світовими хітами. Вартість квитків: 490-1490 грн.

Субота, 24 вересня

В останні вихідні вересня на території заміського комплексу Queen Country Club пройде перший благодійний фестиваль від Enjoy Group – UA Country Fest. UA Country Fest — це фестиваль в українській тематиці з гастрономічним, музичним та розважальним контентом. Мета заходу – допомога дітям-сиротам з Очаківського ЗОСШ-інтернату. Адже всі кошти від продажу вхідних квитків буде передано на облаштування нового приміщення для 60 дітей за сприяння благодійного фонду «Благомай».

У програмі фестивалю:

  • фуд-корт зі столичними закладами (Frou Frou, Такахулі, Miya Bistro, Fish Fetish, Ішак та інші)
  • маркет від українських брендів
  • фотозони
  • перегляд кіно просто неба
  • майстер-класи
  • жива музика

Початок заходу об 11:00. Вартість квитка: 200 грн.

Увечері завітайте до Docker-G pub. Тут о 18:00 музичний проєкт з Борисполя – гурт The Кум буде святкувати свій день народження. Гості почують пісні про кохання і почуття, про життя і його доцільність, соціальні й антисоціальні, патріотичні, безшабашні, серйозні та грайливі. Спеціальний гість вечора – гурт БожеВільні. Вартість квитків: 125 — 500 грн.

Неділя, 25 вересня

У неділю ресторан Fabius о 14:00 влаштовує щорічний фестиваль сиру і вина. У насиченій святковій програмі:

  • жива музика та DJ-сет;
  • фуд-станції із італійськими сирами з власної сироварні, антіпасті, свіжоспечений хліб, BBQ та зігріваючий глінтвейн;
  • дегустація нового врожаю вина;
  • творчий майстер-клас від студії квітів та подарунків @tory__art;
  • грандіозна анімація та кулінарний майстер-клас для дітей;
  • традиційна давильня винограду, де гості зможуть позмагатись, хто швидше й веселіше надавить повний глек соку.

Вхід вільний.

Ресторан Кухмейстер о 15:00 влаштовує еногастрономічну дегустацію. На гостей чекають 5 вишуканих вин та 5 пар гастро-комбінацій, які розкриють смак напою. Під час дегустації сомельє Денис Тітаренко розповість про історію виноробства та розвіє міфи про червоні вина. Вартість участі: 950 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все