Переглядів: 584 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Перший місяць осені добігає кінця, а це значить, що закінчуються і теплі дні. Tomato.ua підготував для вас огляд місць, де можна провести останні вихідні вересня та зустріти жовтень. Розповідаємо, куди піти у Києві 29 вересня – 2 жовтня. Це Whisky Corner, BEEF meat & wine, Курені, Alchemist Bar, Vagabond Cafe, Mafia.    

Ресторани продовжують роботу у складний час, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 29 вересня – 2 жовтня

Четвер, 29 вересня

У четвер о 18:00 Whisky Corner влаштовують дегустацію віскі Glenmorangie. Гості скуштують 9 релізів, починаючи з плавного The Original до пишного Signet:

  • Glenmorangie 10 Years Old — The Original, 40%
  • Glenmorangie 18 Years Old, 43%
  • Glenmorangie Signet, 46%
  • Glenmorangie Astar, 52,5%
  • Glenmorangie 14 Years Old — Quinta Rubin, 46%
  • Glenmorangie X, 40%
  • Glenmorangie A Tale of Winter, 46%
  • Glenmorangie 12 Years Old — Lasanta, 46%
  • Glenmorangie — Nectar D’or, 46%

Вартість участі: 1700 грн.

Ресторан BEEF meat & wine о 18:00 влаштовують першу у сезоні зустріч Wine Talks з шефом-сомельє Олександром Прохоровим та гостем цього вечора – Владом Буйволом, Sabotage Wine. Спікери заздалегідь оберуть певний регіон, щоб переконати гостей, чому саме це вино вони вважають найкращим. Що будемо пити? Біле, червоне та Secret Wine. Останнє вино стане інтригою для гостей і спікерів. Усім разом потрібно буде визначитися, що саме у келихах. У вартість включені тапаси до вина та безліч історій від спікерів. Вартість участі: 950 грн. Відсоток від продажу квитків тут традиційно перерахують волонтерам на потреби ЗСУ.

Пʼятниця, 30 вересня

Ресторан Курені з 30 вересня по 2 жовтня продовжують серію благодійних зустрічей і влаштовують «Курені Багряні». Мета заходу — допомога Збройним Силам України. На гостей чекатиме:

  • музика і живі виступи;
  • маркет українських виробників;
  • спорт та йога просто неба;
  • смачна їжа та кава-бар з десертами;
  • арт-парк і мальовничі краєвиди.

Вхід на подію — благодійний внесок від 200 або 400 грн. Прибуток від заходу піде на закупівлю інноваційних технологій для ЗСУ.

Субота, 1 жовтня

У суботу Alchemist Bar о 18:00 влаштовує благодійний вечір. Цього разу на сцені виступить Наталія Гаріпова з благодійним стендап-концертом. З початку війни Наталія багато виступала в Європі, розповідаючи про події в Україні. Зібрані в Європі гроші передавала на підтримку нашої країни. Прибуток від концерту буде передано одеському благодійному фонду «На хвилі» на закупівлю теплих речей для ЗСУ та переселенців. Вартість квитків: 650 грн — 950 грн.

Vagabond Cafe о 18:00 влаштовує благодійний акустичний концерт Миколи Білика та гурту Все поруч. В акустичному виконанні прозвучать кавери, вже знайомі пісні та нові пісні, написані у час війни. Усі виручені кошти будуть передані Асоціації родин захисників Азовсталі та Патронатній Службі Азову на гуманітарну допомогу та реабілітацію звільнених військових. Вартість квитків: (до)вільний донат.

Неділя, 2 жовтня

У неділю ресторан Mafia об 11:00 влаштовує благодійний захід — «Сміливий бургерфест» для дітей, які змушені були покинути свої домівки через війну. Діти готуватимуть «сміливі» бургери, а потім будуть їх смакувати. Також у програмі заходу будуть веселі ігри з аніматорами, танці та багато фото. Форма для реєстрації http://surl.li/ddhjh

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все