Переглядів: 780 Час на прочитання: 2 хв
Львов

Напередодні Нового року багато кафе та ресторанів Львова організовують цікаві майстер-класи. Tomato.ua знає, де відбуватимуться заходи, на яких можна отримати той самий святковий настрій. У цій добірці Замок Лева, Сироварня, Mon Chef, Валентино.

Куди піти у Львові 24 – 26 грудня

П’ятниця, 24 грудня

Почніть вихідні у п’ятницю у ресторані Замок Лева. Тут о 19:00 влаштовують музичний вечір у компанії Романа Кльована, учасника шоу Х-ФАКТОР (9 сезон). Отримайте насолоду від атмосферного вечора, смакуючи страви та ароматні вина. Радимо скуштувати салат з томатів, сиром лабне та базиліковою заправкою (160 грн). Та равіолі з гарбузом та фуа-гра (230 грн) або філе міньйон з коренеплодами й соусом деміглас з шишок (310 грн).

Субота, 25 грудня

У суботу завітайте до ресторану Сироварня. Тут о 17:00 на закритій вечірці виступить скрипаль-віртуоз Олександр Божик у дуеті з піаністкою Юлією Божик. Олександр Божик – скрипаль-віртуоз світового рівня, майстерність якого підтверджують тисячі успішних виступів у понад 30 країнах світу. У репертуарі віртуозів є багато каверів на світові та українські хіти у власному аранжуванні, саундтреки до кінофільмів та авторська музика. Також на гостей чекає різдвяна вечеря від шеф-кухаря ресторану Ґінтса Осіса. У вартість квитка входять: основні страви, закуски, десерт та велкам-дрінк від закладу. Вартість квитка: 1500 грн.

Неділя, 26 грудня

Беріть малечу та йдіть до ресторану Mon Chef. Тут для маленьких гостей влаштовують майстер-клас. Кожна дитина перетвориться на майстра різдвяних пряників та проявить всю свою фантазію, розфарбовуючи солодощі. У вартість входить майстер-клас, пряник та какао. Початок заходу о 12:00. Вартість участі: 350 грн.

О 14:00 ресторан Валентино влаштовує майстер-клас з декорування різдвяних пряників. Діти отримають можливість відчути себе справжніми кондитерами, спробувати малювати «смачними фарбами», а потім скуштують красиві й смачні пряники власного виробництва. Вартість участі: 200 грн.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Зустріч Нового 2022 року: де святкувати у Львові?

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все