Переглядів: 1153 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Куди піти у Львові, щоб добре відпочити від робочого тижня? Tomato.ua підготував топ-5 закладів, де можна смачно поснідати з сім’єю або провести літній вечір у колі друзів. У сьогоднішній підбірці Театр пива Правда, Львівські пляцкі, Atelier 19, Пошта на Друкарській, Lemberg Graf.

Куди піти у Львові 12-14 липня

П’ятниця, 12 липня

Вечір п’ятниці має бути максимально веселим, і Театр пива Правда хороший варіант для цього. Заклад з кількома поверхами та терасою на вулиці добре підходить для великої компанії друзів. Що спробувати на вечерю? Скуштуйте смажену рублену яловичину (156 грн) та салат з куркою і бринзою (82 грн). Прихильникам морепродуктів буде до смаку мойва з кінзою (96 грн). І, звичайно, пийте пиво, якого тут дуже багато. Радимо «Силу» власного виробництво (50 грн). Добре п’ється під набір паштетів (96 грн).

Ласунам дорога у Львівські пляцки, де найбільший вибір солоних та солодких штруделів. Tomato.ua рекомендує скуштувати сирник з курагою на шоколадному тісті (36 грн), штрудель з грушею (36 грн) та сирник з солоною карамеллю і арахісом (72 грн). До сирних десертів добре пасує какао (до 20 грн).

куди піти у Львові

Субота, 13 липня 

Нещодавно у місті відкрився цікавий заклад з яскравими кольорами в інтер’єрі Atelier 19, де готують страви італійської кухні. Тісто для піци роблять протягом 48 годин та замішують на заквасках та італійському борошні. Її тут більше 10 видів. Окрім традиційної Margharita (119 грн) радимо піцу Tonno (169 грн) та Toscana (155 грн). Також скуштуйте дорадо з овочами (175 грн), суп каччукко (129 грн).

Суботній вечір буде приємним у закладі-пекарні Пошта на Друкарській. Це останнє аналогове поштове відділення у місті, тут зібрана найбільша колекція львівських поштівок. У закладі самі вимішують тісто та готують пасту. Tomato.ua радить крем-суп грибний (46 грн) та салат з куркою (56 грн). На десерт візьміть равіолі зі сливою (51 грн).

Неділя, 14 липня

Для недільного вечора пасує заклад Lemberg Graf. Тут є величезна тераса, кальяни та смачні напої. Особливістю закладу є те, що страви готують з локальних фермерських продуктів. Варто спробувати овочеве консоме з яйцем пашот (65 грн), бульйон з копченою куркою (60 грн), стейк осетрини з соусом тартар (120 грн). На десерт замовте фірмовий торт Lemberg Craf (87 грн).

І ще…

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук, щоб не пропустити найактуальніші новини ресторанів!

https://tomato.ua/blog/traditional-ukrainian-cuisine-in-lviv/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все