Попри війну заклади столиці продовжують працювати й влаштовують благодійні заходи. Тим самим допомагають захисникам і волонтерам, підтримують економіку, наближають перемогу.
Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 12 – 15 червня
Ще не вирішили, як провести цей травневий вікенд? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві на вихідних 12 – 15 червня. Більш детально розповідаємо про Dediko, SORSO, Бавовна, Docker Pub, NĂM • Modern Vietnamese Cuisine, Pepper’s Club.
Четвер, 12 червня
Ресторан грузинської кухні Dediko влаштовує найсмачніший розіграш літа. Замовляй у ресторані або на самовиніс улюблені страви на суму від 1000 грн та бери участь у розіграші iPhone 16.
Радимо скуштувати фірмовий хачапурі 4 сири з хрумкою скоринкою та тягучим сиром (265 грн), рулетики з баклажанів із кремом баже (175 грн), хінкалі з телячим язиком та грибами у вершковому соусі (48 грн/шт), соковитий шашлик зі свинини (325 грн) та домашню смажену картоплю (145 грн).
Розіграш триватиме з 1 по 30 червня, а переможця тут визначать 1-го липня в прямому ефірі. Не зволікай — смачний шанс чекає саме на тебе.
У четвер о 19:00 SORSO влаштовує дегустацію «Устриці та вино». На гостей чекають найкращі поєднання ігристих та білих вин з устрицями. Тут створили два формати квитків:
- Базовий сет – 5 винних позицій + устриці:
1. Dal Bello Asolo Prosecco Superiore— легке, свіже
2. Ackerman Bulle Royale Cremant de Loire— мінеральне, збалансоване
3. Alta Alella AUS Pet-Nat Organic — органічне, яскраве.
4. Bougrier Muscadet— морська свіжість і вишукана кислотність
5. Abbazia di Novacella Sauvignon — ароматний, чистий, з елегантною кислинкою
Вартість квитка: 1450 грн.
- Розширений сет Sommelier’s Choice – все з базового + 2 особливі позиції:
6. Juvé & Camps Cava Reserva de la Familia Brut Nature — топова кава з довгою витримкою, суха до кісточки, із кремовою текстурою та мінеральним фінішем. Абсолютний фаворит сомельє.
7. Champagne Hubert Favier Brut Tradition — класичне шампанське з Монтань де Реймс. Свіжість, тонка бульбашка, баланс і глибина.
Вартість участі: 1950 грн
П’ятниця, 13 червня
У п’ятницю Бавовна о 18:30 запрошує на гастровечір «Шефський стіл» з бренд-шефом Альоною Смірновою. Це гастрономічний вечір, на якому гості дізнаються про особливості створення страв високої кухні на відкритому полум’ї та побачать процес приготування в реальному часі.
Меню вечора — ексклюзивне, розроблене спеціально для Шефського столу. Страви змінюються залежно від сезону та наявності фермерських інгредієнтів.
Вартість участі: 2200 грн. У вартість входять 5 страв, розрахованих на одну людину. Напої оплачуються окремо.
Субота, 14 червня
У суботу Docker Pub о 19:00 влаштовує виступ гурту ROMAX із патріотичною концертною програмою. ROMAX – україномовний кавер гурт, який виконує різноманітний позитивний, драйвовий та запальний репертуар. Їхній хіт «Батько наш Бандера» став символом українського спротиву, а кожен виступ – нагадуванням про силу єдності та віру в перемогу.
У програмі цього вечора:
- емоційні пісні для настрою та мотивації;
- окрім популярних хітів, на гостей чекають нові пісні, які будуть ще одним кроком у патріотичному вираженні;
- підтримання українського духу через музику, яка надихає та заряджає.
Вечір буде сповнений натхненням, патріотизмом і драйвом. Приходьте разом співати, відчувати та підтримувати тих, хто бореться за Україну. Вартість квитків: 225 – 275 грн.
Неділя, 15 червня
У неділю NĂM • Modern Vietnamese Cuisine об 11:00 влаштовує арт-сніданок з Ігорем Кошіль. Тема лекції: «Українське Old Money: найбагатші люди імперії».
У вартість входить:
- лекція від Ігоря Кошіль;
- сніданок з келихом ігристого та фільтр-кавою від ресторану.
Поговоримо про найвпливовіші та найбагатші українські родини — індустріалістів, меценатів і просвітителів, які стояли за великим капіталом і великими ідеями. Від Алчевських і Терещенків до є Симиренків і Чикаленка — як вони змінювали країну, будували «цукрові імперії» та творили українську культуру. Вартість: 1700 грн.
О 18:30 завітайте до Pepper’s Club послухати живу музику. Тут влаштовують вечір, сповнений магії творчості легендарного гурту Queen у виконанні кавер-бенду Fireball.
Музика Queen вже понад пів століття об’єднує серця мільйонів, надихаючи своєю енергетикою та безсмертними хітами. На гостей чекають:
- Легендарні хіти: від «Bohemian Rhapsody» до «We Are the Champions» — музика, що стала символом свободи й натхнення;
- Живе виконання: потужний звук, емоції тут і зараз, справжня музична магія без компромісів;
- Улюблені хіти наживо — пісні, які формували покоління, від класики року до запальних поп-хітів.
Збирайте друзів та приходьте до Pepper’s, щоб співати разом, відчути магію легендарних виступів і поринути у світ безсмертної музики. Вхід вільний.
Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!
Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 5 – 8 червня
Tomato.ua зібрав найбільш цікаві та смачні пропозиції від закладів столиці. Куди піти у Києві на вихідних, щоб провести вікенд 5 – 8 червня цікаво і корисно? Ми знаємо відповідь. Розповідаємо про Fenix Asia, Frou Frou, V’YAVA, OCTO Tower, Kyiv Food and Wine Festival, Forrest Club.
Четвер, 5 червня
У четвер Fenix Asia влаштовує о 19:00 еногастрономічну вечерю з Javernand.
Javernand — сімейна виноробня з понад сторічною історією, що спеціалізується на створенні елегантних, гармонійно збалансованих біологічних вин із виразною свіжістю та делікатною структурою танінів.
Цього вечора на гостей чекають найяскравіші зразки — від легких і фруктових до більш складних букетів. Усі вина будуть поєднані з авторськими стравами від бренд-шефа:
- Mâcon Les Cousins de Javernand – Крутони з ікрою щуки;
- Mâcon-Villages – Мʼякопанцирний краб з папаєю, томатами чері, кінзою та кавуновим соусом;
- Beaujolais-Villages – Мариновані перці чері з сиром фета та лимонно-коріандровим соусом;
- Chiroubles Les Gatilles – Тартар з яловичини на хрусткому бріоші з вʼяленим жовтком і пармезаном;
- Chiroubles Indigène – Салат із хрусткою качкою, зернами граната та сливовим соусом;
- Chiroubles Climax – Телячі щічки з картопляним пюре та бебі-овочами.
Вартість участі: 4500 грн.
Frou Frou о 19:00 влаштовує еногастрономічну вечерю з винами Cloudy Bay у супроводі Івана Бачуріна, бренд-амбасадора Moët Hennessy. Кожна страва тут буде супроводжуватись спеціально підібраним вином, що підкреслить її смакові відтінки. Вартість участі: 2900 грн
П’ятниця, 6 червня
У п’ятницю V’YAVA влаштовує великий сольний концерт Міши Крупіна.
Цього літа Міша Крупін повертається на сцену «В’ЯВА» з новою програмою. На гостей чекає скажена романтика, котра поєднує в собі кохання, розлуку і трішки безладу. Його музика — це жанр сам по собі. Улюблені пісні «Пароль», «У нашому місті», а також нові прем’єри.
Кожен концерт Крупіна — це музичний стендап, де між нотами ховаються жарти, ностальгія та гірко-солодка правда.
Не пропустіть можливість провести вечір у компанії музики Міши Крупіна. Приготуйтеся до хвиль драйву, щирих емоцій і музичних сюрпризів — буде незабутньо.
Початок концерту о 20:00. Вартість квитків: 550 – 1500 грн.
На локації є ресторан, спортивний майданчик, лаунж-зони, фуд-корт, зона гамаків, PlayStation та багато іншого.
OCTO Tower о 19:00 влаштовує дегустацію помаранчевого вина.
Що будемо досліджувати:
- Weisser Mulatschak, Meinklang;
- Catavela, Denavolo;
- Macabeu — Brisat, Metamorphika;
- GM 2022, Patrick Bouju;
- Alexandria 2023, Matassa.
Вартість участі: 1500 грн.
Субота, 7 червня
7 і 8 червня у 1-му павільйоні ВДНГ відбудеться 22-й фестиваль сиру та вина Kyiv Food and Wine Festival.
Що на вас чекає на цей раз:
- 30 українських виноробень нової хвилі;
- 20 крафтових сироварів та виробників гастрономії;
- Безкоштовні дегустації більшості вин та сирів;
- Uwines Awards – нагородження кращих вин України, яке відбудеться на фестивалі;
- Безалкогольні вина від WINETIME;
- Фірмовий винний келих у подарунок (при купівлі відповідного типу квитку);
- Kyiv Wine Run 2025 – благодійний забіг у неділю 8 червня для всіх, хто цінує спорт і вино;
- Флірт-гуляння — автентичні розваги для душі, а саме — українські традиційні танці під живу музику та гра у вінтажну настілку «Флірт Калина»;
- Дві зони Школи вина та сиру (безкоштовні для гостей фестивалю);
- Майстер-класи з приготування сиру;
- Малювання на келихах та майстер-класи з флористики;
- Фудкорт – різноманіття страв, що ідеально поєднуються з вином;
- Настільні спортивні ігри;
- Благодійні аукціони для підтримки ЗСУ та БФ «Лелека-Україна».
Вартість квитків: від 350 грн.
Неділя, 8 червня
У неділю Forrest Club з 11:00 до 16:00 влаштовує безлімітний Seafood бранч. На гостей також чекають безлімітне просеко і апероль шприц:
Цього разу у меню:
- Устриці;
- Креветки крудо;
- Випічка власного виробництва з креветковим маслом;
- Паштет з палтуса;
- Великий грецький салат;
- Гострий суп SEAFOOD;
- Сувлакі з судака з соусом лемонграс;
- Чебуреки з креветками;
- Паелья з морепродуктами.
Вартість безлімітного меню: 1950 грн.
Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!
Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 29 травня – 1 червня
Ще не вирішили, як провести цей травневий вікенд? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві на вихідних 29 травня – 1 червня. Більш детально розповідаємо про SORSO Hidden 2.0, Whisky Corner, Веранда на Дніпрі.
Четвер, 29 травня
У четвер о 19:00 SORSO влаштовує винну дегустацію. У келиховій колекції цього вечора:
- Hubert Favier, Brut Tradition Champagne, France — вишуканий шампанський характер із витонченими бульбашками.
- Ackerman, Bulle Royale Saumur Brut Loire Valley, France — делікатне вино з нотами білого персика та квітів.
- Ferrari Maximum Brut (g/b) Trentino, Italy — зірка Італії, створена методом шампанізації з виноградників у Доломітах.
- Masottina, Contradagranda Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry
- Veneto, Italy — преміальне просекко з легкістю.
- Kylie Minogue Prosecco Rosé Veneto, Italy — естетика та смак, створені під зірковим іменем: ніжне, рожеве, з ягідним акцентом.
- Alta Alella AUS Pet-Nat Brut Nature Reserva Catalonia, Spain — органічне pet-nat вино.
Вартість участі: 1450 грн.
П’ятниця, 30 травня
У п’ятницю о 19:00 Hidden 2.0 влаштовує вишукану гастрономічну вечерю з дегустацією рожевого вина.
На гостей чекають рожеві вина з різних куточків світу у поєднанні з ідеально підібраними стравами від шеф-кухаря.
У дегустації:
- Brut Vintage Rosé — Naveran;
- Miraval Provence Rosé — Perrin et Fils;
- Rosé de Xinomavro — Thymiopoulos;
- Not Filtered Rosé — Frumushika-Nova;
- Pfefferer Pink — Colterenzio.
Вартість участі: 1500 грн.
Субота, 31 травня
У суботу Whisky Corner о 16:00 запрошує на Ardbeg Day — міжнародне свято найхарактернішого односолодового. Спеціальний гість вечора: Іван Бачурін, бренд-амбасадор Moët Hennessy, який перетворить дегустацію на витончену гру смаків, емоцій, історій та естетики.
Дегустуємо:
- Penicillin (на базі Ardbeg Wee Beastie);
- Ardbeg 10 YO;
- Ardbeg An Oa;
- Ardbeg 8 YO;
- Ardbeg Ugadail.
Авторське меню від шеф-кухаря Іллі Ульянова:
- Асорті закусок;
- Гребінці на зеленому пюре з часниковим маслом;
- Паштет із качиної печінки з килимком із віскі Ardbeg, морською сіллю та маринованим виноградом;
- Тріска зі шпинатом та пряними травами;
- Шоколадний бісквіт з вершковим кремом та морозивом із зеленого чаю.
Вартість участі: 3000 грн.
Неділя, 1 червня
Веранда на Дніпрі разом із фондом «Благомай» влаштовує благодійне свято дитинства до Дня захисту дітей у «Веранді на Дніпрі».
У програмі:
- виступи гуртів ТРІЛЗ, 4 EVEN;
- вокал Галини Печеніжської – фіналістки «Голос Країни-13»;
- виступ співачки IMARY;
- дитячий фешн-показ від бренду BY VEL;
- благодійний аукціон;
- святковий торт та розіграш подарунків;
- дитяча зона:
– майстер-клас від шеф-кондитера Антона Штипи;
– морозиво від бренд-шефа Сергія Башинського;
– ігри з аніматорами та лотерея.
Квиток на подію — це благодійний донат у розмірі 1500 грн.
Усі кошти буде передано на підтримку дітей, якими опікується фонд «Благомай».
Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!
Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 22 – 25 травня
Tomato.ua дізнався, що планують заклади столиці цього тижня. У цій добірці – гастрономічні вечері, дегустації, пікнік на терасі. Обирайте, куди піти в Києві на вихідних 22 – 25 травня. Більш детально про івенти Первак, Whisky Corner, Caribbean Club, Улюблений Дядя, Who&Why.Drinkery.
Четвер, 22 травня
У четвер о 18:30 Первак влаштовує ексклюзивний гастровечір. На гостей чекають елітні французькі та італійські вина від Wine Gallery у поєднанні вишуканих авторських страв.
Дегустуємо:
- Просекко Домус Пікта Мілізінато Екстра драй;
- Гаві Тередавіно;
- Шардоне Фоске Віте Кольте;
- Прімітіво Россо Соленто;
- Шато Ле Гравье Планьоль;
- Речото Канестрарі.
Куштуємо:
- Ніжний паштет в білій глазурі з ягідним кюлі та мереживним тюіль;
- Антіпасті: брускета з дор блю та винною грушею, артишоки, в`ялені томати, оливки Каламата, каперси;
- Тартар з мармурової яловичини з каперсами та трюфелем і хрусткі крутони;
- Салат з качиною грудкою, м’яким сиром та авторським соусом;
- Ростбіф з зеленим вершковим маслом, соусом Песто і нотками Демігляс з овочами;
- Шоколадний фондан з апельсиновою серединкою та вершковим морозивом власного приготування.
Наприкінці вечора на кожного гостя чекає солодкий сюрприз та унікальна можливість придбати вино за спеціальною ціною. Вартість участі: 2450 грн.
Whisky Corner о 19:00 влаштовує дегустацію легендарного віскі Mortlach.
На дегустації будуть представлені наступні зразки віскі:
- Mortlach 12 Years Old – The Wee Witchie (43,4%);
- Murray McDavid Mortlach 19 Years Old (55,1%);
- Mortlach 13 Years Old 2005/2018 – Scyfion (48,4%);
- Mortlach 16 Years Old – Distiller’s Dram (43,4%);
- Mortlach 14 Years Old – Alexander’s Way (43,4%);
- Gordon & MacPhail Mortlach 15 Years Old (46%);
- Gordon & MacPhail Mortlach 25 Years Old (46%);
- First Edition Mortlach 14 Years Old (50,3%);
- Artist Collective Mortlach 10 Years Old (48%).
Ведучий вечора: Олег Козловський. Вартість участі: 4000 грн.
П’ятниця, 23 травня
У п’ятницю о 19:00 завітайте до Caribbean Club. Тут влаштовують ексклюзивне та захопливе шоу для дорослих вар’єте «Рояль». Вар’єте «Рояль» – це синергія музичних перформансів та витонченої сексуальності. Зіркова вокалістка шоу – Lida Lee.
На глядачів чекає виконання відомих мелодій в оригінальному аранжуванні від знаного українського музиканта та композитора Олексія Боголюбова. А постановка хореографії від українських танцівниць, учасниць проєктів «Танцюю для тебе» та «Танці з зірками» – Анни Паламарчук, Катерини Тришиної та Світлани Черниш.
До того ж відвідування шоу «Рояль» – це не тільки можливість відволіктися від жахів сьогодення, а й допомога в зборі коштів на потреби ЗСУ. Вартість квитків: 1090 —2490 грн. У вартість квитка входить відвідування шоу та напій (пляшка просеко / вина на двох).
Субота, 24 травня
У суботу Улюблений Дядя о 13:00 влаштовує пікнік на терасі.
У меню:
- кебаб з ягня;
- шашлики зі свинячого ошийка;
- креветки на грилі;
- шашлик з тельбухами;
- бургер міні з ідеальною котлетою-рібай;
- «шаурма» з курочкою в лафі яффо-стайл;
- просто весняний салат;
- теплий хумус масабха;
- аспарагус на грилі малосольні молоді огірочки.
Вартість участі: уточнюйте у менеджера.
Неділя, 25 травня
У неділю Who&Why. Drinkery о 16:00 влаштовує гастрономічну вечерю «П’ять стихій».
У меню:
- Вода
- Севіче з креветками та морськими гребінцями, маринованими в юзу. Подається з кокосовим желе, тобіко та огірковим снігом.
- Коктейль Mermaid Kiss — інф’юзована крейдою горілка, кокосова вода, острівний віскі.
- Дерево
- Спрінг-рол із кімчі з грушею, соєвим сиром у маринаді з імбирем, лаймом і кардамоном, кремом із кеш’ю з мандариновою ноткою. Подається з м’ятою, чіпсами з норі та солодко-димним соусом із тамаринду й чилі.
- Коктейль Savoian Dew — бергамотовий аперетив, лавандовий біттер, ромашково-мелісовий кордіал, ігристе з меду.
- Метал
- Тортеліні з сиром і гарбузово-кокосовим пюре, піна з білого вина з розмарином.
- Коктейль Ferrum — меласа, ром, лайм, м’ята.
- Вогонь
- Татакі з яловичини з місо-імбирно-полуничним соусом. Подається з морозивом із полуниці та васабі, посипається гранатом.
- Коктейль Yin-Yang — грецький бренді, кавовий інф’юзований аперетив, чайний кордіал.
- Земля
- Шоколадний мус із грибно-горіховим праліне, пастернаковим кремом та фільєтіновою «землею».
- Коктейль Turn Back — буряковий кордіал із духмяним перцем, бренді, червоне вино.
Вартість участі: 1600 грн.
Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!
Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 15 – 18 травня
Tomato.ua зібрав найбільш цікаві та смачні пропозиції від закладів столиці. Куди піти у Києві на вихідних, щоб провести вікенд 14 – 18 травня цікаво і корисно? Ми знаємо відповідь. Розповідаємо про Biarritz, М’ясторія, INCH RESTAURANT, Argentina Grill, V’YAVA, Positano.
Четвер, 15 травня
У четвер о 19:00 Biarritz влаштовує ексклюзивну вечерю від шеф-кухаря та дегустацію віскі Glenmorangie у супроводі Івана Бачуріна, бренд-амбасадора Moët Hennessy.
Кожна страва буде супроводжуватись спеціально підібраним напоєм.
Меню вечора:
- Салат зі шпинату, малини та козячого сиру;
- Пате з кролика, фісташками та бріошем;
- Турнедо Россіні з фуа-гра і соусом з чорного шоколаду;
- Баскський чізкейк із крем-брюле.
Вартість участі: 2500 грн.
П’ятниця, 16 травня
У п’ятницю о 17:00 М’ясторія влаштовує вечірку-дегустацію нового меню. На гостей чекатимуть бургери, шаурма та трендові закуски у власній варіації:
- соковиті креветки панко,
- тягучі сирні палички,
- ніжне лабне з фети та інші смаколики.
А також лунатимуть ритмічні хіти від запрошеної DJ Sohne. Ще на гостей очікує приємний бонус – до кожного замовлення від 350 грн в закладі дарують келих просеко або крафтове пиво. Вартість дегустації: безкоштовно.
INCH RESTAURANT о 19:00 влаштовує мʼясну вечерю та дегустацію вина.
На гостей чекають п’ять авторських страв та п’ять вин:
- Cremant du Jura, Maison du Vigneron;
- Riesling Gelblack Trocken, Schloss Johannisberger;
- Chenin Blanc 21 Gables, Spier Wines;
- Rkatsiteli Rcheuli Qvevri, Tchotiashvili.
Вартість квитка: 3500 грн.
Субота, 17 травня
У суботу Argentina Grill о 16:00 влаштовує гастрономічну вечерю з винами. На гостей чекають п’ять кулінарних сюрпризів, п’ять винних одкровень і одна незабутня подорож смакових рецепторів.
У меню вечора:
- Бріош з мармуровою телятиною та келих ігристого Josep Masachs Cava Brut Rose;
- Обпалений перець капі з сиром шевр та песто. Супровід – DiamAndes Perlita Chardonnay;
- Бебі-ромен з куркою-гриль під соусом Цезар — до нього DiamAndes de Uco Malbec;
- Яловиче ребро з ананасовою сальсою та соусом із бурякової комбучі. Вино – Gran Reserva Malbec-Cabernet;
- Шоколадний тарт із фісташкою – DiamAndes Cabernet Sauvignon Reserva.
Спікер вечора – генеральний директор компанії СВ+, який понад 25 років працює з вином. Вартість участі: 3599 грн.
V’YAVA о 20:00 запрошує на концерт SAMCHUK.
SAMCHUK — нове ім’я на українській поп-сцені, чиї роботи вже встигли стати вірусними. Його пісні «Мадам», «Вона», «Про осінь» (у дуеті з Domiy), «Сумна романтика» (у дуеті з Averin) та «Яка шикарна леді» зібрали мільйони прослуховувань, підкорили чарти стрімінгових платформ і радіостанцій.
Артист готує нові пісні, які презентує вперше наживо на своєму концерті. Душевна атмосфера і рядки, які рідні кожному. Вартість квитків: 550 – 1500 грн.
На локації є ресторан, спортивний майданчик, лаунж-зони, фуд-корт, зона гамаків, PlayStation та багато іншого.
Неділя, 18 травня
У неділю Positano о 16:00 влаштовує дегустацію помаранчевих вин.
На гостей чекають:
- Креветка з соусом світ чилі та лаймом — Les Jamelles Orange White;
- Тартар із гребінця з цитрусом — OG Orange Wine White;
- Карпачо з тунця, форелі та сібаса — Fidora Amphora Veneto Bianco (organic);
- Брускета з качиною грудкою та грушею — Tiko Estate Kisi;
- Тальоліні з білими грибами — Terpin Franco Quinto Quarto Bianco Collio;
- Штрудель із пломбіром — Camillo Donati Malvasia Frizzante.
Вартість участі: 1000 грн.
Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!
Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 8 – 11 травня
Ще не вирішили, як провести цей травневий вікенд? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві на вихідних 8 – 11 травня. Більш детально розповідаємо про Docker-G pub, FAINO WINE, 32JazzClub, Київська реберня, Хінкалі Rooms, Вино і здоров’я.
Четвер, 8 травня
У четвер о 19:00 Docker-G pub влаштовує виступ гурту Angie Nears з триб’ютом культового англійського рок-гурту The Rolling Stones. Віртуозні музиканти виконають наживо улюблені пісні мільйонів прихильників легендарного гурту. Пролунають такі пісні як: «Rain fall down», «Jumpin Jack Flash», «Ruby Tuesday», «Miss you», «Anybody seen my baby» – з кожної декади Ролінгів, від 60х до 2000х.
Склад музикантів:
- Костянтин Шелудько – гітара, вокал;
- Філ Бєляєв – гітара, вокал;
- Олександр Савін – бас, вокал;
- Дмитро Бунтов – ударні.
Вартість квитків: 175 – 1000 грн.
П’ятниця, 9 травня
У п’ятницю FAINO WINE о 18:00 влаштовує дегустацію «Острівні вина».
Вино з острова — це поєднання екстремального клімату, унікальних ґрунтів, вітру, солі, вулканів і постійної боротьби з природою, яка не прощає посередності.
Цього вечора на гостей чекає сенсорна мандрівка через найцікавіші винні острови планети — від Атлантики до Тихого океану:
- Канарські острови (Тенеріфе) — вино на тлі застиглої лави й хмар;
- Азорські острови — океанська солоність у післясмаку;
- Сардинія та Сицилія — класика середземноморського виноробства;
- Нова Зеландія — вино, що формує імідж нового світу;
- Мадейра — 10 років витримки для глибокої, солодкої Мальвазії;
- Вино, витримане на дні океану — унікальний досвід впливу глибини;
- І, звісно ж, ігристе — бо будь-яка подорож має починатись з бульбашок
Це вина з глибоким, структурованим смаком і яскравою індивідуальністю, які не залишають байдужими. Спікер заходу: винний експерт Араік Манукян.
У дегустацію включено: коментована дегустація, хліб, вершкове масло. Інші страви гості зможуть замовити за своїм бажанням. Вартість участі: 1800 грн.
32JazzClub о 19:00 влаштовує Ukrainian Melodies – Intermezzo. Це новий проєкт співачки та композиторки Аліни Залозної в колаборації з провідними музикантами української джазової сцени.
Музично-поетична сюїта у двох частинах, створена на текст новели «Intermezzo», українського класика ХХ століття, майстра психологізму та літературного імпресіонізму – Михайла Коцюбинського.
У новелі розкривається тема втоми від потоку людського життя в метушливому місті, потреби у внутрішній тиші, яку герой знаходить у селі – де й відновлює сили для взаємодії зі світом сповненого людського горя. Імпровізаційна авторська музика, динамічна взаємодія між учасниками ансамблю, допомагає почути твір у новому контексті, який підкреслює та посилює задум автора.
Виконавці:
- Аліна Залозна – вокал, композиція;
- Олександр Малишев – фортепіано, co-leader;
- Борис Могилевський – саксофон;
- Єгор Абрамов – контрабас;
- Павло Галицький – барабани.
Вартість квитків: 800 грн.
Субота, 10 травня
У суботу Київська реберня о 12:00 влаштовує «Дитячий Майстер-Шеф». На юних кухарів чекає безкоштовний майстер-клас з приготування бургерів разом із зіркою шоу «МастерШеф 13» – Ольгою Кролик.
На майстер-класі дітки:
- навчаться готувати смачні фірмові бургери та скуштують їх;
- поспілкуються з Ольгою та надихнуться її історією;
- отримають приємні враження.
Після майстер-класу малюків чекають веселощі з аніматорами у дитячому просторі «Планета Дітей» – соціальному проєкті Михайла Поплавського.
Батьки тим часом зможуть відпочити й насолодитись фірмовими реберцями, XXL чебуреками та стравами української кухні.
Хінкалі Rooms о 16:00 влаштовує творчий майстер-клас у грузинському стилі. Цього разу на гостей чекає:
- малювання на дерев’яних тарілочках (ваш шедевр поїде з вами додому);
- грузинські смаколики;
- грузинські вина.
Це чудовий привід провести час з друзями, рідними або зробити найдорожчим креативний подарунок до Дня матері. Вартість участі: 1200 грн.
Неділя, 11 травня
У неділю Вино і здоров’я о 17:00 влаштовує бранч «Вино і мистецтво». Під час дегустації на гостей чекає мандрівка винами України, де кожен дізнається щось нове і захоплююче, старовинне і сучасне.
У програмі вечора:
- знайомство з кращими винами України;
- заглиблення у традиції та задоволення мистецтва дегустації вин;
- незвичайне розкриття себе, як митця;
- оригінальні й неповторні картини з-під кожного пензля;
- дивовижна атмосфера поєднання двох мистецтв;
- дегустації та живопису вином.
Вартість: 1000 грн (у вартість включені вина і закуски, створення картини).
Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!
Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 24 – 27 квітня
Ще не вирішили, як провести цей весняний вікенд? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві на вихідних 24 – 27 квітня. Більш детально розповідаємо про SORSO, Естетичний Галамидер, FAINO WINE, Docker Pub, Forrest Club.
Четвер, 24 квітня
У четвер о 19:00 SORSO влаштовує винну дегустацію «Вино королів та монархів. Атмосфера розкоші в кожному келиху». На гостей чекає подорож крізь століття, де кожен келих – це історія, яку пили королі. Вишукані смаки, легендарні вина та атмосфера справжньої величі.
Лайн-ап вечора:
- Laurenz V Singing Gruner Veltliner( 4.0);
- Albert Bichot Petit Chablis (4.2);
- Maison Bouey Erravimus Medoc (4.2);
- Castelli del Grevepesa Chianti Classico Clemente VII (4.0);
- Marques De Caceres Rioja Reserva (4.0);
- Pannon Tokaji Szamorodni (4.0).
*(рейтинг Vivino)
Ведучий дегустації: сомельє мережі Winetime Брюхович Євгеній. Вартість участі: 1550 грн.
Естетичний Галамидер о 19:30 влаштовує винну дегустацію з характером Нового Світу. На гостей чекають 5 вин із серця Австралії та 10 вишуканих закусок для ідеального фудпейрингу.
Меню вечора:
- Moonlighters White (Chardonnay, Fiano, Viognier)
- Фудпейринг:
Кростіні з брі та запеченим абрикосом;
Копчений лосось з лаймовим діпом;
- Sauvignon Blanc Serèa Rocks
- Фудпейринг:
Устриці з лимонним соусом;
Козиний сир з базиліком на грінках;
- Shiraz Don Django
- Фудпейринг:
В’ялене м’ясо;
Витриманий чеддер;
- Cabernet Sauvignon Shiraz «The Red Sedan»
- Фудпейринг:
Тартар із яловичини з пармезаном;
Пармезан (36 місяців витримки);
- Coco Rotie (Shiraz, Viognier)
- Фудпейринг:
Паштет з печінки з апельсиновим желе;
Шоколадні цукерки з сіллю.
Вартість участі: 850 грн.
П’ятниця, 25 квітня
У п’ятницю FAINO WINE о 18:00 влаштовує винну дегустацію «Альманса – відкриття нового смаку Італії».
Регіон Альманса — справжня перлина Кастилії-Ла-Манча, де виноробство має понад 1 000 років історії та ймовірно, бере свій початок з XVI століття, і з того часу в регіоні виробляється вино.
Альманса знаходиться на висоті 700 – 1 300 метрів над рівнем моря в східному куточку провінції Альбасете, на кордоні з Валенсією, Аліканте та Мурсією, на стику континентального клімату та середземноморських впливів. Це забезпечує значну різницю температур між днем і ніччю та сприяє повільному дозріванню винограду, що надає винам глибину та складність.
Вина з Альманса мають виразну фруктовість, яку підкреслюють елементи спецій та трав’яних нот. На гостей чекає лай-ап з 9 неперевершених зразків, серед яких білі, рожеве та червоні вина (моносорти та купажі). Деякі вина мають найвищі оцінки Vivino*.
Спікер заходу: Винний експерт Араік Манукян. У дегустацію включено: коментована дегустація, хліб, вершкове масло. Інші страви гості зможуть замовити за своїм бажанням. Вартість участі: 1500 грн.
Субота, 26 квітня
У суботу Docker Pub о 19:00 влаштовує триб’ют-шоу неймовірних ABBA. Цього вечора пролунають найвідоміші хіти гурту ABBA у виконанні GIMME SOME MUSIC.
Перший професійний український триб’ют-бенд легендарного шведського гурту ABBA – Gimme Some Music – виконає наживо музику, яка стала символом радості, натхнення та вечірок мільйонів людей по всьому світу.
Ви почуєте «Dancing Queen», «Mamma Mia», «Waterloo» та «Gimme! Gimme! Gimme!». Хіти, які підкорили світ в 70х та ще й сьогодні залишаються відомими.
Вартість квитків: 275 – 375 грн.
Неділя, 27 квітня
У неділю Forrest Club з 11:00 до 16:00 влаштовує безлімітний Seafood бранч. На гостей також чекають безлімітне просеко і апероль шприц
Цього разу у меню:
- Устриці;
- Креветки крудо;
- Випічка власного виробництва з креветковим маслом;
- Паштет з палтуса;
- Великий грецький салат;
- Гострий суп SEAFOOD;
- Сувлакі з судака з соусом лемонграс;
- Чебуреки з креветками;
- Паелья з морепродуктами.
Вартість безлімітного меню: 1950 грн.
Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!
Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 17 – 20 квітня
Tomato.ua зібрав найбільш цікаві та смачні пропозиції від закладів столиці. Куди піти у Києві на вихідних, щоб провести вікенд 17 – 20 квітня цікаво і корисно? Ми знаємо відповідь. Розповідаємо про Whisky Corner, 32JazzClub, FAINO WINE, Pepper’s Club.
Четвер, 17 квітня
У четвер Whisky Corner о 18:30 влаштовує ексклюзивну дегустацію рідкісних вінтажних коньяків віком від 49 до 80 років — унікальну нагоду відкрити для себе шедеври коньячного мистецтва.
На гостей чекає спеціальне меню від шеф-кухаря Іллі Ульянова і 9 вінтажних коньяків віком до 80 років:
- Jean Fillioux Réserve Familiale, 40%;
- Maxime Trijol Cognac Petite Champagne Vintage 1969/2018, 40%;
- Aubineau Grande Champagne 1957 — 60 Years Old, 48%;
- François Peyrot Heritage Lot 61- 63 Years Old, 43,8%;
- Vallein Tercinier Très Vieux Fins Bois Lot No. 68 — 54 Years Old, 46,3%;
- Mauxion Borderies Lot 45 — 78 Years Old, 60%;
- Domaine Fradon Brut de Fût Petite Champagne Cognac 1976/2024, 51,9%;
- Marancheville Lot N14/45 — 78 Years Old, 40%;
- Daniel Bouju Réserve Familiale — 80 Years Old, 42%.
Ведучий вечора: Олег Козловський. Вартість участі: 8500 грн
П’ятниця, 18 квітня
У п’ятницю 32JazzClub о 19:00 влаштовує виступ одного з кращих піаністів молодої генерації України – Oleh Bohush Trio. Олег Богуш представить програму джазових творів різноманітних епох і напрямків.
Тріо, створене разом із прогресивною і потужною ритм секцією, виконає твори таких легендарних композиторів як Charlie Parker, Dizzy Gillespie, JimmyVan-Heusen, Horace Silver, Chick Corea та інших. Вартість квитків: 800 грн.
Субота, 19 квітня
У суботу FAINO WINE о 18:00 влаштовує дегустацію українських вин. Українське виноробство розвивається, відкриваючи нові горизонти на світовій арені, де кожен рік з’являються нові вина, які здобувають визнання навіть у найвибагливіших критиків.
Продегустуємо 10 неперевершених зразків, серед яких:
- Легендарні українські вина, які вже здобули заслужене визнання серед міжнародних критиків і самих вимогливих поціновувачів. Вина, що розповідають історії про кожну пляшку, кожну виноградну лозу.
- Неймовірні вина від крафтових виноробів, які обрали саме через їх сміливість експериментувати, створюючи унікальні смаки. Вина, які захоплюють та вражають.
- Цього вечора тут відкриють не просто вина, а цілий світ емоцій і історій, закодованих в кожній пляшці. Це шанс бути серед перших, хто побачить, як українське вино справді може конкурувати на світовому рівні.
Спікер заходу: винний експерт Араік Манукян. Вартість участі: 1500 грн.
Неділя, 20 квітня
У неділю Pepper’s Club о 18:30 влаштовує концерт в рамках серії «Королі Трибʼютів». На гостей чекає триб’ют-концерт Maroon 5 від гурту Jack London. Цього вечора звучатимуть легендарні хіти Maroon 5, такі як «Sugar», «This Love», «Moves Like Jagger» і багато інших.
Тріб’ют-концерт це:
- Живий звук, що відтворює енергетику оригінальних треків, додаючи унікальне звучання.
- Неймовірна атмосфера, що перенесе вас у світ музики Maroon 5 і створить незабутні емоції на кожному акорді.
- Шалений драйв та енергія, яка запалить кожного, хто потрапить на сцену.
Вхід вільний – не пропустіть можливість насолодитися живою музикою, що не залишить вас байдужими.
Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!
Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 10 – 13 квітня
Ще не вирішили, як провести цей весняний вікенд? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві на вихідних 10 – 13 квітня. Більш детально розповідаємо про Чайка, FAINO WINE, Caribbean Club, Канапа, Positano, Forrest Club.
Четвер, 10 квітня
У четвер Чайка о 19:00 влаштовує гастрономічну вечерю «Квітень. Їжа. Вино».
На гостей чекають квіти в кожній страві та легке, з квітковими нотами вино.
Меню цього вечора:
- Крудо з креветок, бузина, bread & butter radicchio – Revolution Pink Solera, J. Zillinger;
- Гребінці фрі, схуг, мариновані тюльпани – Riesling Kamptal, Loimer;
- Осетер, пюре з черемші, Sauce au Sang – Crozes Hermitage Beaumont, David Reynaud;
- Баба, сорбет із пелюстків троянди, щавель – Quina Liqueur, Bonal.
Вартість участі: 2500 грн.
П’ятниця, 11 квітня
У п’ятницю FAINO WINE о 18:00 влаштовує винну дегустацію «Альманса – відкриття нового смаку Італії».
Регіон Альманса — справжня перлина Кастилії-Ла-Манча, де виноробство має понад 1 000 років історії та ймовірно, бере свій початок з XVI століття, і з того часу в регіоні виробляється вино.
Альманса знаходиться на висоті 700 – 1 300 метрів над рівнем моря в східному куточку провінції Альбасете, на кордоні з Валенсією, Аліканте та Мурсією, на стику континентального клімату та середземноморських впливів. Це забезпечує значну різницю температур між днем і ніччю та сприяє повільному дозріванню винограду, що надає винам глибину та складність.
Вина з Альманса мають виразну фруктовість, яку підкреслюють елементи спецій та трав’яних нот. На гостей чекає лай-ап з 9 неперевершених зразків, серед яких білі, рожеве та червоні вина (моносорти та купажі). Деякі вина мають найвищі оцінки Vivino*.
Спікер заходу: Винний експерт Араік Манукян. У дегустацію включено: коментована дегустація, хліб, вершкове масло. Інші страви гості зможуть замовити за своїм бажанням. Вартість участі: 1500 грн.
О 19:00 завітайте до Caribbean Club. Тут влаштовують ексклюзивне та захопливе шоу для дорослих вар’єте «Рояль». Вар’єте «Рояль» – це синергія музичних перформансів та витонченої сексуальності. Зіркова вокалістка шоу – Lida Lee.
На глядачів чекає виконання відомих мелодій в оригінальному аранжуванні від знаного українського музиканта та композитора Олексія Боголюбова. А постановка хореографії від українських танцівниць, учасниць проєктів «Танцюю для тебе» та «Танці з зірками» – Анни Паламарчук, Катерини Тришиної та Світлани Черниш.
До того ж відвідування шоу «Рояль» – це не тільки можливість відволіктися від жахів сьогодення, а й допомога в зборі коштів на потреби ЗСУ. Вартість квитків: 1090 —2490 грн.
Субота, 12 квітня
У суботу Канапа о 12:00 влаштовує майстер-клас з писанкарства. Під керівництвом харизматичної етнографки та майстрині пані Олі Сахно поговоримо про історію цих сакральних оберегів і їхній символізм. І, звісно, створимо власні писанки зі стародавніми трипільськими рослинними орнаментами. Вартість участі: уточнюйте у менеджера.
Positano о 16:00 влаштовує вечір дегустації вин та фудпейрінгу від шефа.
Меню вечора:
- Устриці Фін де Клер з малиновим соусом та ігристим Anna Spinato Prosecco Vald Extra Dry;
- Хрустка брускета з мусом з авокадо та волоського горіха, тартаром тунця і креветкою, а також вино Inama Soave Classico;
- Брускета з курячим паштетом та запеченими томатами — ідеальне доповнення до Peter Zemmer Gewürztraminer Alto Adige DOC;
- Шпажка з ростбіфом, томатом чері, песто та крем-сиром, вино Fidora Monte Tabor Valpolicella;
- Качина грудка з томленою грушею в червоному вині та ягідним соусом, вино Amastuola Lamarossa Primitivo;
- Ніжна фруктова панакота під акомпанемент італійського Anna Spinato Moscato DOC Colli Euganei.
Вартість участі: 800 грн.
Неділя, 13 квітня
У неділю Forrest Club з 11:00 до 16:00 влаштовує безлімітний Seafood бранч. На гостей також чекають безлімітне просеко і апероль шприц
Цього разу у меню:
- Устриці;
- Креветки крудо;
- Випічка власного виробництва з креветковим маслом;
- Паштет з палтуса;
- Великий грецький салат;
- Гострий суп SEAFOOD;
- Сувлакі з судака з соусом лемонграс;
- Чебуреки з креветками;
- Паелья з морепродуктами.
Вартість безлімітного меню: 1950 грн.
Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!
Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 4 – 6 квітня
Tomato.ua зібрав найбільш цікаві та смачні пропозиції від закладів столиці. Куди піти у Києві на вихідних, щоб провести вікенд 4 – 6 квітня цікаво і корисно? Ми знаємо відповідь. Розповідаємо про Cafe Charlotte, 32JazzClub, FAINO WINE, Ґодо.
П’ятниця, 4 квітня
Cafe Charlotte запрошує почати свої вихідні зі смаку Франції. Тут щоп’ятниці можна скуштувати ідеальні равлики та вино a pleasant price:
- Ескарго мікс — 195 грн;
- Келих Шардоне з Лангедок-Руссільйон — 195 грн.
Це гастрономічний дует, що створений для справжнього задоволення.
О 19:00 завітайте до 32JazzClub послухати живу музику у виконанні квартету віртуозів Kyiv Tango Orchestra «Кохання. Пристрасть. Забуття».
Репертуар Kyiv Tango Orchestra складається з відомих творів Астора Пʼяццолли, танго сучасних світових композиторів, а також відомих українських народних пісень в ексклюзивних аранжуваннях.
Kyiv Tango Orchestra – музичний феномен України. Він був першим і довгий час єдиним в Україні танго-оркестром, який виконує танго в оригінальному складі: скрипка, бандонеон, рояль і контрабас. Усі учасники квартету – відомі музиканти України, лауреати та переможці українських та міжнародних конкурсів, володарі іменних стипендій та премій від держави, магістри Національної музичної академії України (НМАУ), виконавці багатьох прем‘єр творів українських композиторів, активні волонтери з початку повномасштабної російсько-української війни::
- Тетяна Павлічук-Тишкевич – рояль;
- Тарас Видиш – скрипка;
- Ігор Саєнко – бандонеон/акордеон;
- Назарій Стець – контрабас.
Концерти квартету Kyiv Tango Orchestra – завжди велика подія і завжди яскраве свято, адже рівень майстерності музикантів, так само як і елегантний стиль виконання, з перших акордів дивує і повністю захоплює слухача, занурюючи його світ високої музики. Вартість квитків: 1000 грн.
Субота, 5 квітня
У суботу FAINO WINE о 17:00 влаштовує дегустацію Шардоне. Цього вечора тут підготували витончений сет із 8 вин із різних регіонів світу — від бургундської класики до новосвітніх бестселерів та українських інтерпретацій.
Лайн-ап вечора:
- Shabo Vaja Grand Reserva — потужне, благородне, з глибоким тоном бочки та благородною текстурою;
- Elena Walch — витончене й свіже, з білими квітами й делікатною кислинкою;
- Enate — тепле і щедре, з тропічним фруктом, кремовістю та м’якою бочкою;
- Kendall-Jackson — культове buttery Chardonnay з Каліфорнії — глибоке, насичене, спокусливе;
- La Chablisienne — стримана бургундська класика: мінеральна, тонка, гастрономічна;
- Ikuridze Family — авторське бачення сорту: чистота, баланс і енергія українського теруару;
- Fathers Wines — глибоке й складне, з димними нотами, яблуком і крем-брюле в ароматі;
- Chateau Cristi — об’ємне і структурне, з медовими відтінками та благородною витримкою.
Спікер заходу: Винний експерт Араік Манукян. У дегустацію включено: коментована дегустація, хліб, вершкове масло. Інші страви гості зможуть замовити за своїм бажанням. Вартість участі: 1500 грн.
Неділя, 6 квітня
У суботу Ґодо о 18:00 влаштовує барну драму у двох актах «Досвід та амбітність». На сцену вийдуть двоє та їх коктейльні шедеври. Один — як досвідчений трагедійний актор, що знає, коли в паузі гірчинка смачніша за репліку. Другий — як молодий understudy, готовий грати за себе, за тебе й за того хлопця.
- Роман Кутинський– бренд-амбасадор Angostura, Torres, Cucielo.
Людина, яка не просто перемагала на конкурсах, а залишала після себе підтоплену сцену з льоду, емоцій і лаймового фрешу.
- Metaxa 12 — взяв.
- Hennessy — топ-50 світу.
- World Class — фіналіст.
Бармен не з меню, а з літературного канону.
- Ілля Карач – молодий, амбітний, з любов’ю до залу, шейкерів і, вочевидь, фільмів, де все вибухає (як його коктейлі — тільки на смакових рецепторах).
На гостей чекає справжній гастрольний спектакль з міксологічною розв’язкою.
50% прибутку вечора тут передадуть на потреби лінійно-кабельного зв’язку. Вартість участі: уточнюйте у менеджера.
Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!
І ще..
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!