Переглядів: 9746 Час на прочитання: 39 хв
Куди піти у Києві

Попри війну заклади столиці продовжують працювати й влаштовують благодійні заходи. Тим самим допомагають захисникам і волонтерам, підтримують економіку, наближають перемогу.

Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 3 – 6 жовтня

Tomato.ua зібрав найбільш цікаві та смачні пропозиції ресторанів столиці. Куди піти у Києві на вихідних, щоб провести вікенд 3 – 6 жовтня корисно? Ми знаємо відповідь. Розповідаємо про Pepper’s Club, Docker-G pub, NĂM • Modern Vietnamese Cuisine FAINO WINE, V’YAVA.

Четвер, 3 жовтня

У четвер Pepper’s Club о 18:00 влаштовує благодійний проєкт #НаШапку. Цього разу на гостей чекає класика української естради у новому звучанні. А саме твори таких легендарних композиторів та виконавців української сцени: Ігор Поклад, Володимир Івасюк, Мирослав Скорик, Назарій Яремчук та багато інших, звучатимуть у джазових та фанкових аранжуваннях гурту The Oscar Wild та Дмитра Алексадрова.

Гурт The Oscar Wild – це Павло Пігура та Віталій Сичак, які почали грати ще у 2014 році у Львові. А ідея створення гурту прийшла до хлопців вже під час участі у проєкті Х-Фактор 7. 

У репертуарі гурту авторські пісні у жанрах: поп-рок, джаз-рок, soul, а також унікальні кавер-композиції на популярні пісні. Виступ «The Oscar Wild» це душевний перформанс, що поєднує в собі ніжну лірику та вибуховий драйв виключно українською мовою.

Дмитро Bobeen Александров – один з найвідоміших українських джазових музикантів, саксофоніст, композитор.

Тут допомагають БФ «СВОЇ» зібрати на кісткові імпланти для наших поранених. Вхід вільний. 

П’ятниця, 4 жовтня

У п’ятницю о 19:00 Docker-G pub влаштовує виступ гурту ROCK YOU з танцювальним супер-проєктом «Нові Романтики». Програма присвячена англійському рок-музиканту Стінгу, якому 2 жовтня виповниться 73 роки. 

Після розпаду The Police 1986 року Стінг вирушив у сольне плавання і дотепер демонструє професіоналізм і талант у музиці, що поєднує джазову гармонію, кельтські мотиви, ритм-н-блюз і рок-н-рол. Його творчість відзначено 17 преміями «Греммі», «Золотим глобусом», преміями «Еммі» і чотирма номінаціями на премію «Оскар». Вартість квитків: 175 – 700 грн.

Субота, 5 жовтня

У суботу NĂM • Modern Vietnamese Cuisine о 10:20 на арт-сніданок, присвячений

творчості Ієроніма Босха — одного з найзагадковіших і найвпливовіших художників епохи Північного Відродження. Він відомий своїми фантастичними та містичними картинами, що поєднують релігійні теми з алегоріями, фантазією і символікою.

Попри складність і багатозначність його творів, спробуємо показати, що у фантастичному світі Ієроніма Босха є чітка логіка, яка випливає з контексту його епохи та світогляду. Разом ми розшифруємо деякі символи на його картинах, зрозумілі сучасникам митця, і переконаємося, що теми, які він порушував — часом сатиричні, а іноді моторошні — є вічними й актуальними й сьогодні. Також ми простежимо вплив творчості Босха на сюрреалістів, зокрема на Сальвадора Далі.

Зустріч проведе Anna Bezhnar – кандидат філософських наук, доцент кафедри української філософії та культури Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Вартість лекції: 900 грн. У вартість не включені сніданок/напій.

FAINO WINE о 17:30 влаштовує винну дегустацію «Португалія з характером». Винний експерт закладу підготував для гостей 10 неповторних вин, які відкриють нові горизонти: від ігристих брютів до насичених червоних та портвейну. Почнемо з ігристих вин із Вінью Верде та Байрради. 

  • Вінью Верде зачарує мінеральною свіжістю та легкою ігристістю, а особливо Pet-Nat, виготовлений за методом «méthode ancestrale», що зберігає природний вміст вуглекислого газу і додає вину легкі, ніжні бульбашки.
  • Вина з Байрради, відомі своїми крейдяними ґрунтами, порадують квітковими та ягідними нотами. Продегустуємо білі вина з цитрусовими й персиковими нотками, а також незвичне помаранчеве вино з багатою текстурою та ароматами апельсинової цедри й сухофруктів.
  • Рожеві вина з Вінью Верде вразять фруктовою свіжістю полуниці та малини, а червоні вина з Сетубалу та Алентежу відкриють глибокі аромати чорної смородини, спецій та сливи. 
  • Фінальним акордом стане келих портвейну з Дору, що зачарує солодкими нотами темних ягід, сухофруктів і шоколаду.

Вартість участі: 1500 грн.

Неділя, 6 жовтня

У неділю в музичному просторі V’YAVA виступить творча спілка PHIL IT з багряним концертом просто неба на честь закриття літнього сезону.

Phil it — творча спілка, засновником якої є Пилип Коляденко: музикант, піаніст, саунд продюсер та учасник гурту KADNAY. Музиканти поставили собі за мету передавати через творчість цей світ, свої стани, емоції. Менш ніж за рік вони випустили три альбоми: «Пролог», «Епілог» та «Елегія».

Їх музика про страхи, біль, розлуку, прийняття, сподівання, а разом з тим — розуміння того, що ми тут не самі, що проблеми, які є зараз, стосується кожного з нас, бо однакові для багатьох людей. Вартість квитків: від 800 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 19 – 22 вересня

Ще не вирішили, як провести ці спекотні дні? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві на вихідних 19 – 22 вересня. Більш детально розповідаємо про  Whisky Corner, 32JazzClub, Первак, FAINO WINE, V’YAVA, Who&Why. Drinkery

Четвер, 19 вересня

У четвер  Whisky Corner о 19:00 влаштовує дегустацію віскі «Glencadam. Прихована перлина Шотландії». Майже 200 років Glencadam виробляє неймовірне віскі з квітковим характером та фруктовою натурою. Але тільки зараз його починають гідно цінувати.

На дегустації будуть представлені наступні зразки віскі Glencadam по 20 мл під акомпанемент невеликих закусок:

  • Glencadam Origin 1825, 40%;
  • Glencadam Reserve de Burgundy — Pinot Noir Wine Cask Finish, 46%;
  • Glencadam Reserve de Bordeaux — Merlot Wine Cask Finish, 46%;
  • Glencadam Reserva de Porto Branco — White Port Cask Finish, 46%;
  • Glencadam Reserva de Porto Tawny — Tawny Port Cask Finish, 46%;
  • Glencadam Reserva de Sherry — PX Sherry Cask Finish, 46%;
  • Glencadam Reserva Andalucia — Oloroso Sherry Cask Finish, 46%;
  • Glencadam 10 Years Old, 46%;
  • Glencadam 15 Years Old, 46%;
  • Glencadam 18 Years Old, 46%.

Ведучим дегустації буде Олег Козловський. Вартість квитка для однієї людини: 2000 грн. 

32JazzClub о 19:00 запрошує на вечір Музики та Вина. Цього разу гостей запрошують на дегустацію вин регіону П’ємонт під музичний супровід Арсенія Яндюка.  

Лайн-ап вечора:

  • Monchiero Carbone;
  • Sansilvestro Cantine;
  • Schiavenza;
  • Schenk;
  • Sansilvestro Cantine;
  • La Spinetta.

Вартість участі: 1200 грн.

Ресторан Первак о 19:00 влаштовує гастрономічний вечір. На гостей чекатимуть 7 подач страв від шеф-кухаря ресторану Первак Людмили Руденко у супроводі українського ігристого вина та вермутів.

Дегустуємо:

  • Вино ігристе SHABO PrimoSecco брют біле;
  • Вино ігристе SHABO Classic брют біле;
  • Вино ігристе SHABO PrimoSecco брют рожеве;
  • Вино ігристе SHABO Classic брют рожеве;
  • Вино ігристе SHABO PrimoSecco напівсолодке біле;
  • Вермут SHABO Classic десертний білий;
  • Вермут SHABO Classic десертний рожевий.

У меню вечора:

  • Сет закусок: брускета з сьомгою, сиром філадельфія та соусом песто; брускета з інжиром та сиром брі;
  • Пате з курячої печінки з ягідним кулі та крутонами з хлібу з власної пекарні
  • Салат з сьомгою шеф-посолу та авокадо з чорним кунжутом
  • Креветки у баттер соусі з хрустким хлібом з власної пекарні
  • Філе судака з мідіями у вершковому соусі
  • Запечені сезонні фрукти у печі з вершковим мусом
  • Морозиво власного приготування: вершкове, горіхове, шоколадне

Усі страви будуть представлені у дегустаційному форматі. Вартість участі: 1350 грн.

П’ятниця, 20 вересня

У п’ятницю о 18:00 FAINO WINE влаштовує дегустацію вина «Шардоне – елегантний підкорювач континентів». Для дегустації тут підготували унікальний сет із восьми вин, що розкриють для вас увесь спектр стилів та регіонів, від класичної Франції до екзотичної Чилі та Каліфорнії.

На гостей чекає:

  • Мінеральні відтінки та свіжість Бургундії з La Chablisienne Bourgogne Chardonnay;
  • Легкість та фруктові акценти Макон з Joseph Drouhin Macon Villages;
  • Елегантність альпійського клімату Італії з Walch Chardonnay;
  • Автентичність Жюри з оригінальним Arbois – Pupillin;
  • Тропічна насиченість іспанського Enate Chardonnay;
  • Вишуканий смак українського Шардоне Fathers Wine;
  • Балансованість і м’якість чилійського Errazuriz Max Reserva Chardonnay.

Вартість участі: 1500 грн.

Субота, 21 вересня

У суботу в музичному просторі V’YAVA на сцену вийдуть два легендарних електронних діджеї та продюсери — Marc Romboy та Robert Babicz.

Marc Romboy — ікона світової електронної сцени, засновник лейблу Systematic Recordings.Поціновувачі техно музики 100% знають альбоми «Gemini», «Contrast» та «Luna», який він видав разом із STEPHAN BOZDIN. 

Robert Babicz (також відомий як Rob Acid) — людина, яка «бачить звук та чує кольори» та перевизначає межі електронної музики з початку 1990-х років як артист, консультант, викладач та інженер. Його музика вирізняється глибокими басами та мелодійними лініями, які занурюють слухачів у трансцендентний світ електронних звуків. 

Цей вечір стане справжнім подарунком для всіх меломанів, які цінують якісний звук та неповторну атмосферу. Вартість квитків: від 500 грн.

Неділя, 22 вересня

У неділю Who&Why. Drinkery о 15:00 влаштовує гастрономічний вечір «Український фʼюжн». Вечір буде сповнений неординарних смакових комбінацій, де кожна страва отримує свого ідеального коктейльного партнера.

На дегустації гості скуштують:

Холодні закуски:

  • Капрезе з міксу томатів, солоний чизкейк, песто зі щавлю;
  • Ніжний паштет із кролячої печінки з морквяним мусом;
  • Класичний хумус із нуту з буряковим пюре.

Гарячі закуски:

  • Хрусткі фучки з капусти зі стружкою тунця;
  • Зрази з батату з ніжною начинкою з кролячого м’яса;
  • Гречані галушки з тушкованими яловичими щічками у вершковому соусі, вкриті хрустким попкорном із гречки.

Основна страва:

  • Мазурики з індички у паніровці з сухарів панко з травами й фенхелем. Подається з ніжним картопляним пюре з трюфельними грибами та свіжими травами.

Десерт:

  • Львівський сирник з ваніллю та цитрусовою цедрою. 

Коктейльні пари до страв лишаться цього разу елементом гри та приємної несподіванки, про яку гості дізнаються під час вечері.

Гідами по українському ф’южну стануть: 

  • Катерина Ткаченко, шефиня бару Who&Why та ресторану Escobar, справжня кулінарна енциклопедія та відчайдушна експериментаторка.
  • Павло-Костянтин Білий, бартендер бару Who&Why, фіналіст конкурсу Barman Dictat Mix Fight 2024, призер всеукраїнського конкурсу Christian Drouin Highball Challenge, фіналіст конкурсу Song Cha Ritual Competition, і просто душа компанії.

Вартість участі: 1500 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 12 – 15 вересня

Tomato.ua дізнався, що планують заклади столиці цього тижня. У цій добірці – дегустації, благодійні вечері, концерти, пивний фест. Обирайте, куди піти в Києві на вихідних 12 – 15 вересня. Більш детально про івенти Bassano Ristorante, Garage Kyiv, Caribbean Club, Konteyner, Gastro Укриття, Бограч.     

Четвер, 12 вересня

У четвер Bassano Ristorante о 18:00 влаштовує дегустацію ігристого.

Лайн ап вечора:

  • Adami Valdobbiadene Prosecco Superiore Col Fondo Brut Nature;
  • Val d’Oca Valdobbiadene Prosecco Rive di Santo Stefano Extra Brut;
  • Ruggeri Valdobbadene Prosecco Superiore Cartizze Brut;
  • Borgo Molino Asolo Proseco Superiore Motivo Brut;
  • Carpenè Malvolti Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry;
  • Nino Franco Valdobbiadene Prosecco Superiore Primo Franco Dry;
  • Bortolomiol Prosecco Treviso Mìol Rose Brut.

Також на гостей чекає фудперінг справжніх італійців: сир асіяго, оливки, грісіні, хліб з оливковою олією. Вартість участі: 2001 грн.

Garage Kyiv о 18:30 влаштовує дегустацію-натуралізацію Tony Bornard (5 білих і 2 червоних вина для всіх категорій поціновувачів натюру). На гостей чекають сміливі вина від сміливої людини з традиційного французького виноробного регіону. Кажуть, що Тоні Борнар наймолодший винороб у Журі.

Винна карта вечора:

  • Pinot Noir L’Aide Memoire 2020;
  • Ploussard Point Barre Les Chambines 2018 1,5 л;
  • Au Fil Des Generations 2017;
  • Savagnin Les Chassagnes 2021;
  • Savagnin Mammouth Italien 2016;
  • Savagnin Mammouth Georgien 2020;
  • Savagnin Cotes du Jura Vin Jaune 2015.

Вартість участі: 2900 грн. Кворум 8 учасників – 7 вин. Вино, хліб та цікава розповідь включені. 

П’ятниця, 13 вересня

У п’ятницю о 19:00 Caribbean Club влаштовує ексклюзивний акустичний концерт

фронтмена гурту O.Torvald – Жені Галич. На гостей чекає нове звучання улюблених хітів, ексклюзивні прем’єри, особисті пісні та вірші Жені Галича, деякі прозвучать вперше. Цей вечір обіцяє стати особливим і зовсім не схожим на традиційні виступи O.Torvald. Вартість квитків: 690 – 1790 грн.

Субота, 14 вересня

У суботу о 12:00 Keller і Konteyner збирають домашніх пивоварів на HOMEBREWING FEST AUTUMN 2024. Плануємо не лише розважатись, а й допомогти нашим військовим, тому частину прибутку тут задонатять на потреби ЗСУ. Квитки на вході 100 грн, а ще за 50 грн ви отримаєте спеціальний фірмовий бокал фесту.

Gastro Укриття о 18:00 влаштовує благодійну гастрономічну вечерю. 100% прибутку йтиме на збір на авто для 102 ОБРТРО, 201 бат., що боронить Україну на Запорізькому напрямку.

Разом з шеф-кухарем ресторану для гостей готуватимуть знамениті кухарі України: 

  • Віталій Гуралевич – шеф-кухар ресторану Кухня гір (увійшов в книгу 25 BEST CHEFS UKRAINE);
  • Діденко Юрій – шеф-кухар ресторану Inch Restaurant та переможець кулінарного реаліті-шоу «Пекельна кухня» у 2021 році.

Меню заходу:

  • тарталетка з кукурудзяною панакотою та закарпатським шовдарем;
  • мікс томатів з компресованим кавуном та томатною еспумою;
  • мусовий рибний рулет з кремом із селери, яблука та кукурудзяною піною;
  • перепілка, фарширована мусом з сезонними грибами та топінамбуром, прикрашена трояндою з буряку (соус мʼясний демігляс з чорним часником);
  • мілфей з фермерським персиком та морозивом, зробленим на основі віскі.

Вартість квитка: 1600 грн. 

Неділя, 15 вересня

У неділю ресторан Бограч відбудеться епічна Drink&Think party, де розум перетинається з градусами, а слова — з келихами. На гостей чекають конкурси й квізи, де алкоголь — не просто тема, а сенс існування. А ще — настолки, які загострять вашу інтоксикацію, і нові знайомства, що розширять ваші горизонти. Вартість участі: 650 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 5 – 8 вересня

Tomato.ua зібрав найбільш цікаві та смачні пропозиції ресторанів столиці. Куди піти у Києві на вихідних, щоб провести вікенд 5 – 8 вересня корисно? Ми знаємо відповідь. Розповідаємо про Маріо, Mafia, Docker-G pub, V’YAVA, Глек, Argentina Grill, WINETIME 

Четвер, 5 вересня

У четвер ресторан Маріо запрошує о 18:00 насолодитися вишуканими стравами італійської кухні. Цього разу на гостей чекає Трюфельне Різотто. До фірмової страви тут подають один бокал Просекко, як комплімент. Вартість порції різотто коштує 300 грн. 

Mafia о 18:00 запрошує на День народження закладу на Олімпійській. На гостей чекає  

святкування, смачні страви та сюрпризів, а саме:

  • Welcome Drink;
  • Жива музика;
  • Святковий торт;
  • Розіграш вечері в нашому ресторані на 1000 грн.

Вартість: уточнюйте у менеджера.

Docker-G pub о 19:00 влаштовує виступ гурту GRATY. GRATY — молодий український гурт, що підкорить ваші серця і змусить поринути у вир енергії й шалених емоцій. Їх музика допоможе відпочити та відірватися на повну, і точно прийдеться до душі любителям драйву і рок-н-ролу.

Дівчата багато експериментують зі звучанням своїх пісень. Вони точно запалять вогники у ваших серцях і не залишать байдужими. Вартість квитків: 150 – 600 грн.

П’ятниця, 6 вересня

У п’ятницю завітайте до культурного простору V’YAVA. Тут о 18:00 з великим сольним концертом виступить CHEEV.

CHEEV (він же Влад Чижиков) — представник молодої генерації музикантів, автор хітів «Гарно так» та «Мрієшся», які ви 100% чули в усіх можливих соцмережах. Його пісні – це не просто ноти, а історії, що беруть початок у серці та виливаються у пульсуючі вібрації та потужні ритмічні малюнки в аранжуваннях.

CHEEV народився у білоруському мемному місті Бобруйськ, мешкав у Мінську, але вирішив вивчити українську мову та переїхати до України. Талановитий артист одразу ж засвітився на сцені шоу-проєкту «Голос Країни», а у 2021 році випустив свій дебютний українськомовний альбом Drama. Нещодавно артист представив нову платівку Noir, в якій проводить певну паралель з тим, що переживає наша країна сьогодні, але все ж не втрачає оптимізм і надію. Вартість квитків: від 800 грн.

Субота, 7 вересня

У суботу о 18:00 ресторан Глек влаштовує Фестиваль пива. Шеф-кухар Андрей Северенчук готуватиме закуски до пива. Будемо смакувати крафтове пиво київських пивоварень Underwood Brewery та Varvar brewery, насолоджуватися живою музикою  київських музикантів. Вхід вільний.

Argentina Grill  о 19:00 запрошує на святкування свого 9-річчя. На гостей чекає:

  • аргентинська музика вживу від квартету DISLOCADOS;
  • стейкова паелья під відкритим небом;
  • святковий вайб;
  • розважальна програма;
  • аніматор для діток.

Неділя, 8 вересня

У неділю о 12:00 WINETIME для маленьких гостей влаштовує великий дитячий майстер-клас з приготування ролів. Разом з Шефом юні кухарі готуватимуть суші з різноманітними начинками на свій смак, а після приготування — поласують власними кулінарними шедеврами. Малечу пригощатимуть бабл ті та лимонадами, а батьків — ігристими. Вартість участі: 500 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 29 серпня – 1 вересня

Ще не вирішили, як провести ці спекотні дні? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві на вихідних 29 серпня – 1 вересня. Більш детально розповідаємо про Вино і здоров’я, БарменДиктат, Бавовна, BEEF meat & wine, Бавовна, Канапа, FAINO WINE.

Четвер, 29 серпня

У четвер Вино і здоров’я о 18:30 влаштовує винну дегустацію. Цього разу на гостей чекає зустріч не тільки зі світом Португальських вин, а і з беззмінним Генеральним директором Української Масандри – Миколою Костянтиновичем Бойко. Поспілкуємось про нові тенденціі у винному світі та технологічні особливості у виробництві португальськи вин. 

Цього вечора ми продегустуємо:

  • Casa Da Fonte Pequena, «3 Amigos» Branco;
  • Portal do minho Vinho Verde DOC;
  • Sobreiro de Pegoes 10% tinto;
  • Sobreiro de Pegoes premium tinto;
  • Vinha da Curia Bairrada DOC;
  • Porto Armilar tawny port;
  • Pedro Ximenez.

Вартість участі: 1300 грн.

БарменДиктат о 19:00 влаштовує дегустацію віскі з Тімуром Дорофеєвим. 

Лайн-ап вечора:

  • James E.Pepper Straight Rye 1776 (46%);
  • Rabbit Hole Boxergrail (47,5%);
  • Two James Catcher’s Rye (49,4%);
  • Rebel 100 Straight Rye (50%);
  • WhistlePig Straight Rye 10 yo (50%);
  • King’s Family Ryeconic (54%).

У другій частині дегустації будемо пити Manhattan — коктейль із «великої шістки» Девіда Емб’юрі, який за класикою готують саме на житньому віскі. Вартість участі: 1500 грн.

П’ятниця, 30 серпня

У п’ятницю Бавовна о 18:30 запрошує на гастровечір «Шефський стіл» з Дмитром Кривошапом. На гостей чекає 5 авторських страв та неймовірна гастрономічна подорож смаками.

Меню вечора:

  • Хруст з яловичиною та українською устрицею;
  • Різнокольорові томати з динею та смородиною;
  • Голець з креветочним консоме;
  • Судак з салікорнією;
  • Десерт «Троянда».

Вартість участі: 1600 грн.

BEEF meat & wine о 19:00 влаштовує вечір-знайомство з новим шеф-сомельє Дмитром Саприкіним. І Дмитро заходить у BEEF зі своїми фаворитами: від петнату до чарівного зілля:

  • PetNat, MyWine, Ukraine;
  • Riesling, Dönnhoff, Germany;
  • Chenin Blanc, Lievland, USA;
  • Rkatsiteli Qvevri 18, Papari Valley, Georgia;
  • Old Wine Zinfandel, Gnarly Head, USA;
  • Ruta, Ukraine.

Кілька слів про Дмитра: має диплом WSET 3 lvl, віце-чемпіон конкурсу сомельє 2016 року, провів понад 1000 подій з вином: від дегустацій до лекцій та майстер-класів. Член правління Асоціації Сомельє України. Володар нагород від Wine Spectator та Gambero Rosso. 20 років у ресторанному бізнесі. Вартість участі: 1500 грн.

Шеф-кухар ресторану Канапа Іван Панчук запрошує о 19:00 на звану вечерю з улюблених страв Назарія Яремчука.

У меню вечері – 5 страв за рецептами дружини Назарія Дарини Яремчук:

  • «Гай, зелений гай». Вершкове масло з квітучими травами. Подають з карпатськими сирами, гострим абрикосовим лекваром та хлібом;
  • «Я піду в далекі гори». Юшка з лісових грибів з домашньою локшиною та капсульованою сметаною;
  • «Стожари». Борошняно-картопляні кнедлі із копченим соусом та шкварками. Подають зі сметанним мусом;
  • «Червона рута». Крокети з куркою та лісовими грибами на мусі з печеного буряка та солодкого перцю. Подають з сирним соусом і молекулярним хріном.
  • Запроси мене у сни свої. Горіховий торт із лавандовим морозивом та шипшиновим гелем.

Вартість участі: 990 грн.

Субота, 31 серпня

У суботу завітайте до FAINO WINE.  Тут о 17:00 влаштовують ексклюзивну вертикальну дегустацію шампані Adam-Jaeger.

Виноробня Adam-Jaeger є відомим виробником шампанського регіону Шампань, Франція, і може похвалитися більш ніж трьома поколіннями виноробів, які передають свою майстерність від покоління до покоління. 

Виноробня спеціалізується на виробництві різних видів шампанського, включаючи винтажі, створені виключно з шардоне, які відрізняються тонкістю, свіжістю та елегантністю смаку. Шампанське від виноробні Adam-Jaeger особливого цікаве для вертикальної дегустації, оскільки їхні винтажі демонструють унікальну еволюцію смаку з плином часу. Така дегустація дозволяє глибше зрозуміти характер кожного року і відчути всі тонкощі та зміни в ароматах і смакових профілях, що робить цей досвід винятковим для поціновувачів.

Лайн ап дегустації:

  • Blanc de Blanc Brut;
  • Blanc de Blanc Brut Nature;
  • Reserve Brut;
  • Rose Brut;
  • Milesime Blanc de Blanc (2013);
  • Milesime Blanc de Blanc (2011);
  • Milesime Blanc de Blanc — Brut Nature (2007);
  • Milesime Blanc de Blanc — Brut Nature (2006);
  • Ratafia de Champagne.

Вартість участі: 3000 грн.

Неділя, 1 вересня

У неділю Forrest Club з 11:00 до 16:00 влаштовує безлімітний Seafood бранч. На гостей також чекають безлімітне просеко і апероль шприц

Цього разу у меню:

  • устриці;
  • фокача з оливами;
  • злакові чипси;
  • смажені оливи з в’яленими томатами;
  • великий зелений салат Forrest Club;
  • тартар з лосося в листі ромен;
  • креветки Панко;
  • крокети з щучою ікрою;
  • гострий суп SEAFOOD;
  • піца з креветками;
  • фрегола з морепродуктами;
  • сувлакі з судака з соусом лемонграс.

Вартість безлімітного меню: 1950 грн.Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві на вихідних: афіша подій у закладах столиці 22 – 25 серпня

Tomato.ua зібрав найбільш цікаві та смачні пропозиції ресторанів столиці. Куди піти у Києві на вихідних, щоб провести вікенд 22 – 25 серпня корисно? Ми знаємо відповідь. Розповідаємо про Whisky Corner, Goodwine, Resto у River Mall, BEEF meat & wine,  Вино і здоров’я, Docker-G pub

Четвер, 22 серпня

У четвер Whisky Corner о 19:00 влаштовує дегустацію віскі «Навколо світу з Олегом Козловським». За останні десятиліття віскі не тільки полюбився поціновувачам з усього світу, а і суттєво розширив географію свого виробництва. Вже нікого не дивує віскі з Японії, Індії та навіть Тайваню. Тому для дегустації тут зібрали віскі з усього світу – буде представлено 9 зразків віскі по 20 мл в супроводі невеликих закусок. Вартість квитка для однієї людини: 1700 грн (100% передоплата – єдина умова участі).

П’ятниця, 23 серпня

У п’ятницю Goodwine на Мечникова о 19:00 влаштовує лекцію-дегустацію, присвячену Українським винам. Спікерка івенту — експертка напрямку «Українські вина», Ольга Гірман. Вона розповість про особливості виробництва у різних регіонах, а також підкаже, що зі смаків та ароматів шукати у кожному окремому келиху.

В програмі вечора:

  • Фрумушика-Нова Сухолиманське Нефільтроване 2023;
  • Shabo Grand Reserve Тельті-Курук 2022;
  • Beykush Winery ‘Lerici’ 2021;
  • Vinoman ‘ENIGMA’ Amber wine 2023;
  • Father’s wine VB Рожевий квадрат 2023;
  • Vinoman Cabernet Franc 2023;
  • Big Wines Big Art Odesa Black 2023;
  • Shabo Каберне-Сапераві-Мерло lukuridze Family Wine Heritage Exclusive Release 2013.

Вартість участі: 1500 грн.

Субота, 24 серпня

У суботу завітайте до фудхолу «Сільпо» Resto у River Mall. Тут до Дня Незалежності з 16:00 до 18:00 влаштовують святковий бранч. На гостей чекають:

  • холодні закуски, серед яких козячий сир з маринованими грибами, фермерський сир із шовдарем та буженина з сиром із васаб;.
  • гарячі закуски – запечені баклажани з томатами, бататові зрази з кроликом та фарширований перець із морепродуктами;
  • основна страва – м’ясний заєць, себто м’ясний хлібець;
  • десерт – ліниве київське тістечко з екзотичним панданом.

Вартість участі: 800 грн.

Неділя, 25 серпня

У неділю BEEF meat & wine о 14:00 влаштовує майстер-клас від Ксенії Амбер. Цього разу будемо готувати французькі бестселери.

Меню французького вікенду:

  • Рієт з копченої форелі;
  • Французький стейк тартар з french fries;
  • Салат Нісуаз;
  • Філе-міньйон з трюфельним соусом та морквою конфі.

Вартість участі: 2700 грн.

Вино і здоров’я о 16:00 влаштовує винну дегустацію. Подію проведе особисто Микола Бойко, який спеціально приїхав до Києва для зустрічі з шанувальниками вина.

Цього вечора продегустуємо:

  • Херес сухий Шабо 2015 року врожаю;
  • Каберне по білому N.Boyko 2017 року врожаю;
  • Каберне по рожевому N.Boyko 2017 року врожаю;
  • Каберне червоне N.Boyko 2014 року врожаю;
  • Merlot ACE від Stakhovskywines 2021 року врожаю;
  • Масандра столове червоне Алушта 2004 року врожаю;
  • Масандра — Портвейн червоний Лівадія 1962 року врожаю.

Вартість участі: 1300 грн.,

Docker-G pub о 19:00 влаштовує концерт гурту MNISHEK.

MNISHEK — український музичний гурт, що виконує мелодійний інді-рок з елементами фолку. Надихаються музиканти сюжетами та образами казок, міфів та легенд українського та світового фольклору, вплітають у свою творчість фрагменти різноманітних традицій, вірувань та обрядів.

На своїх концертах MNISHEK творять стихійну магію, об’єднують зовнішній світ навколишньої природи, невіддільною частиною якої ми є, з вируючим внутрішнім світом почуттів, переживань і надій кожного з нас. Адже постійне прагнення пізнати себе та пошук свого місця у Всесвіті – запорука вірних життєвих орієнтирів та гармонійного існування, що є наскрізною темою всієї творчості гурту. Вартість квитків: 150 – 600 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві у вихідні: афіша подій у закладах столиці 15 – 18 серпня

Tomato.ua дізнався, що планують заклади столиці цього тижня. У цій добірці – дегустації, цікаві вечері, концерти, кавунна вечірка. Обирайте, куди піти в Києві у вихідні 15 – 18 серпня. Більш детально про івенти Garage Kyiv, NĂM • Modern Vietnamese Cuisine,  Бавовна, Spezzo, V’YAVA, Forrest Club.   

Четвер, 15 серпня

У четвер Garage Kyiv о 18:30 влаштовує дегустацію «Білі Канари» (вина різних стилів для всіх категорій поціновувачів мінеральності). Будемо пробувати тільки білі вина, що мають особливу не схожу на звичайну мінеральність, до якої всі звикли. Вулканічні ґрунти, суворі умови для винограду та виноградаря, коли забагато сонця, але замало вологи й постійні сильні вітри. Місцеві сорти, єдині що прижилися в цих умовах і дають якісний виноград. 

У програмі: Лансароте, Ель Ієрро, Ікоден-Дауте-Ісора та Долина Оротава з Тенеріфе. Усі вина вже з витримкою, тому це буде додатково цікаво:

  • Benje Blanco 2018 Envinate 1,5l;
  • Palo Blanco 2018 Envinate;
  • Tilama 2019 Puro Rofe;
  • Chibusque 2019 Puro Rofe;
  • Soco 2020 Vinicola Soco;
  • Marmajuelo 2017 Borja Perez;
  • Bimbache 2018 Vinicola Bimbache.

Вартість участі: 2000 грн. Кворум 8 учасників – 7 вин. Вино, хліб та цікава розповідь включені. За бажанням на місці можна буде замовити гастрономічний супровід. 

NĂM • Modern Vietnamese Cuisine о 19:00 влаштовує гастрономічну вечерю з дегустацією різноманітних вин. Талановитий сомельє Олег Кравченко занурить гостей у світ вишуканого смаку та розкішного поєднання азійської кухні та вин з найрізноманітніших куточків світу. У гастрономічну вечерю входять 5 страв від бренд-шефа та 5 різних вин. Вартість участі: 3000 грн.

П’ятниця, 16 серпня

У п’ятницю Бавовна з 17:00 влаштовує таємну вечерю «Аромати смаку» з бренд шефом Альоною Смірновою та шеф-кухарем Дмитром Кривошапом. 

Меню вечері гості дізнаються вже на самій вечері. А перед цим спробують відгадати інгредієнти кожної страви за їх ароматом. Вартість квитка без пейрінгу: 2700 грн, з винним пейрінгом: 4200 грн.

Італійський ресторан Spezzo о 18:00 влаштовує Кавунну вечірку на терасі. На гостей чекають: 

  • кавунний welcome drink для гарного початку вечора; 
  • жива музика, яка створить незабутню атмосферу;
  • фото на згадку, щоб зберегти найкращі моменти.

Також тут можна замовити Апероль за фіксованою ціною — 240 грн. Спробуйте цікаві смаки: Flower Spritz, Passion Spritz, Berry Spritz, Pineapple Spritz, Limoncello Spritz, Aperol Spritz. 

Субота, 18 серпня

У суботу завітайте до культурного простору V’YAVA. Тут душа одеського вайбу FEELMARK влаштує фірмову вечірку OVER HEAD. До заходу доєднаються MASH, Kòrnel, INEON, Krismi, Fleming b2b Runov, Cuprite та Liza Lee. 

FEELMARK — діджей, продюсер, резидент одеських клубів Fancy Room, Ibiza Beach Club, Caleton, на яких він виступав разом із Solomun, Artbat, Camelphat, Maceo Plex, Innellea, Monolink, Black Coffee та іншими відомими артистами. Його треки регулярно потрапляють у Beatport Top 100 ще 2019 року. Вартість квитків: від 400 грн.

Неділя, 11 серпня

У неділю Forrest Club з 11:00 до 16:00 влаштовує безлімітний Seafood бранч. На гостей також чекають безлімітне просеко і апероль шприц.

Цього разу у меню:

  • устриці;
  • фокача з оливами;
  • злакові чипси;
  • смажені оливи з в’яленими томатами;
  • великий зелений салат Forrest Club;
  • тартар з лосося в листі ромен;
  • креветки Панко;
  • крокети з щучою ікрою;
  • гострий суп SEAFOOD;
  • піца з креветками;
  • фрегола з морепродуктами;
  • сувлакі з судака з соусом лемонграс.

Вартість безлімітного меню: 1950 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві: афіша подій у закладах столиці 8 – 11 серпня

Ще не вирішили, як провести ці спекотні вихідні? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві 8 – 11 серпня. Більш детально розповідаємо про Garage Kyiv, Первак, Wine Club by Biologist. Kyiv, ГАЛУШКА, Docker-G pub.  

Четвер, 8 серпня

У четвер Garage Kyiv о 18:30 влаштовує дегустацію «Шампані. Pascal Agrapart. Зірка Авізу». Avize (Авіз) – одне з найкращих селищ, чиї виноградники мають категорію Grand Cru у Côte des Blancs в Шампані. Паскаль Аграпар – один з найвідоміших шампаністів-фермерів, що сповідує органічні та біодинамічні принципи, приділяючи увагу як чистоті та енергії землі, на якій зростають виноградні лози, так і чистоті та багатовимірності Шампані у пляшці. 

Базовий lineup:

  • Pascal Agrapart 7 Crus Brut
  • 7 різних Cru: Avize, Oger, Cramant, Oiry, Avenay Val d’Or, Coligny et Vauciennes.
  • Pascal Agrapart Terroirs Extra Brut
  • Тільки Grand Cru: Avize, Oger, Cramant, Oiry
  • Pascal Agrapart Complantée Exra Brut
  • Avize і 6 сортів: Шардоне, Піно Нуар, Піно Меньє, а також Арбан, Пті Мельє та Піно Блан.
  • Pascal Agrapart Minéral Extra Brut
  • Avize і Cramant у дуже мінеральному дуеті зі 100% Шардоне.
  • Pascal Agrapart Avizoise Extra Brut
  • Чистий стиль та енергія Шардоне з Авізу у втіленні Аграпар.
  • Pascal Agrapart Expérience Brut Nature
  • Топове кюве, максимально натуральне, з довгою витримкою, 100% Авіз і Шардоне.

Вартість участі: 6000 грн. Кворум 8 учасників – 7 вин (min 6 = 6). Вино, хліб та цікава розповідь включені. За бажанням на місці можна буде замовити гастрономічний супровід. 

Первак о 19:00 влаштовує унікальну гастрономічну вечерю. Це можливість першими спробувати сучасні крафтові вина українського виробника Fatherʼs wine. 

У головних ролях:

  • 6 крафтових вин від української виноробні Fatherʼs wine у супроводі винороба Оксани Буячок;
  • 6 вишуканих страв від шеф-кухаря закладу Людмили Руденко.

Дегустуємо:

  • Пет Нат Дублянський;
  • Йоханітер;
  • Мускат Оттонель;
  • Рислінг Рейнський;
  • Рожевий Квадрат (Юпітер);
  • Лице 2021 (Каберне Мерло).

Куштуємо:

  • Сет закусок: 

— брускета з винною грушею та сиром горгонзола;

— запечені перці з сиром філадельфія

  • Сет закусок:

— заварні шу з ніжним паштетом;

— телятина пастрамі з ферментованим мусом;               

— крем-авокадо

  • Зелений салат з авокадо гриль та сиром горгонзола;
  • Салат з персиком, креветкою, авокадо, та сиром камамбер;
  • Качина грудка з ягідним кулі та запеченою грушею з сиром;
  • Філе-міньйон у беконі з соусом демігляс та овочами.

До столу тут подають пончики, булочки та хліб з власної пекарні, 2 види фірмових намазок до них. Вартість участі: 1450 грн.

П’ятниця, 9 серпня

У п’ятницю Wine Club by Biologist. Kyiv о 19:00 влаштовує дегустацію видатного українського дистиляту Контабас із засновником бренду «Контапел» Романом Пелехом.

Гості скуштують стародавній дистилят Контабас, який витримується лише на свіжих бруньках чорної смородини. Цей напій створений за стародавнім закарпатським рецептом.

Дегустуємо:

  • Контабас Контапел «Автентичний»;
  • Контабас Контапел витриманий «Дим»;
  • Контабас Контапел витриманий «Дуб».

Вартість участі: 900 грн.

Субота, 10 серпня

У суботу ресторан ГАЛУШКА о 18:00 запрошує на презентацію Гриль-меню. Шеф-кухар

Дмитро Чикало, учасник популярного телешоу, дивуватиме різноманітністю страв на грилі та пригощатиме крафтовим пивом. А жива музика та запальний ведучий розважатимуть гостей протягом усієї вечері. Вартість участі: 1400 грн.

Неділя, 11 серпня

У неділю у Docker-G pub о 19:00 виступить українська волонтерка, музикантка та співачка – Христина Панасюк. У програмі лунатимуть пісні з альбому «Ренесанс». Пісні народилися впродовж 2021-2023 років. Презентацію альбому співачка планувала у 2022 році, але повномасштабна внесла свої корективи.  

Новий альбом  «Ренесанс» – це цільна якісна роботи жінки, яка емоційно переживає кожне слово та кожну ноту на цьому альбомі. Як і раніше, робота виконавиці відрізняється красивими мелодіями, багатим аранжуванням та сповненими сенсами текстами. Щодо жанру музики, то співачка надихається поп-роком, джазом та інді. Це відчутно впливає на високу якість звучання продакшену. Вартість квитків: 150 – 600 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві: афіша подій у закладах столиці 1 – 4 серпня

Tomato.ua зібрав найбільш цікаві та смачні пропозиції ресторанів столиці. Куди піти у Києві, щоб провести вікенд 1 – 4 серпня корисно? Ми знаємо відповідь. Розповідаємо про Kattegat, 32JazzClub, FAINO WINE, V’YAVA, BAO, Forrest Club.   

Четвер, 1 серпня

У четвер ресторан Kattegat о 18:00 запрошує відсвяткувати Лугнасад. Лугнасад — це стародавнє кельтське свято врожаю, яке традиційно відзначалося 1 серпня. На гостей чекають:

  • пригощення дарами богів та фірмовою наливкою від бренд-бармена;
  • зустріч із наймістичнішим філософом України, відомого як львівський Доктор Фауст – паном Орестом, який цього вечора буде Одіном;
  • особисті підказки долі та передбачення;
  • гра «Хід долі» (на запит гостей);
  • цікаві страви богів;
  • оригінальні коктейлі з 9 світів.

Вартість участі: уточнюйте у менеджера.

32JazzClub о 19:00 запрошує на вечір Музики та Вина. Цього разу гостей запрошують в уявну подорож до Італії на дегустацію вин Тоскани під музичний супровід Арсенія Яндюка. 

Лайн-ап вечора:

  • Col Di Bacche
  • Castello Di Ama
  • Castelli Del Grevepesa
  • Col D’orcia
  • Bindella 

Дегустацію проведе Юлія Гурова, винний амбасадор мережі WINETIME. Вартість участі: 1000 грн.

П’ятниця, 2 серпня

У п’ятницю FAINO WINE о 18:30 влаштовує винну дегустацію «Південний темперамет – вина ПАР». ПАР є одночасно найстарішою і наймолодшою винною країною Нового світу, про вина якої багато хто зміг дізнатися тільки після падіння апартеїду 1994 року. За більш ніж чверть століття країна зробила ривок у якості, а її різноманітності сортів і стилів позаздрить будь-який винороб.

Для того, щоб скласти бачення та продегустувати найцікавіші зразки вин з ПАР, тут підготували цікавий лайн ап з 8 (а може і більше) зразків, серед яких:

  • ігристе, виготовлене традіційним методом (Кап Класік), 
  • неперевершені білі вина з легендарних регіонів Стелєнбош, Кейпкост та Вур Пардеберг,
  • червоні вина з регіонів Костал Ріджін, Стелєнбош та Вур Пардеберг.

Вартість участі: 1500 грн. У дегустацію включено: коментована дегустація від винного експерта та хліб та оливкова олія. Інші страви кожен гість буде мати можливість замовити на свій смак.

Субота, 3 серпня

3 та 4 серпня в культурному просторі V’YAVA відбудеться фестиваль «Культура ЕТНО» Це унікальна подія, присвячена народній музиці й традиційному мистецтву.

Фестиваль занурить відвідувачів в історію створення перших етнозвуків і дасть змогу дослідити витоки української музичної культури.

Гості дізнаються, як створити найкращу кобзу з дерева, в яке вдарила блискавка, та власноруч змайструвати поліську дудку-викрутку. А також — відчують релаксуючу дію народного співу на майстер-класах, навчаться традиційних танців, викують дзвоник у справжній кузні.

Кожного фестивального дня гості зможуть доєднатися до майстерень творення та виконавства, а також насолодитися музично-танцювальним дійством на головній сцені. Вартість квитків: від 250 грн.

Ресторан BAO о 19:00 влаштовує дегустацію легендарного шампанського Veuve Clicquot. Дослідимо його історію, смаки, аромати та досконало поєднаємо з улюбленими стравами:

  •  Veuve Clicquot Ponsandin Brut – Севіче з сібасу з тропічним соусом 
  •  Veuve Clicquot Vintage Brut 2015 – Фреш роли з тунцем та крабом
  •  Veuve Clicquot Brut Rose – Тунець в сичуанському стилі
  •  Veuve Clicquot Rich – Чизкейк з мадагаскарською ваніллю та компоте зі свіжого ананасу і лічі.

Вартість участі: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 4 серпня

У неділю Forrest Club з 11:00 до 16:00 влаштовує безлімітний Seafood бранч. На гостей також чекають безлімітне просеко і апероль шприц.

Цього разу у меню:

  • устриці;
  • фокача з оливами;
  • злакові чипси;
  • смажені оливи з в’яленими томатами;
  • великий зелений салат Forrest Club;
  • тартар з лосося в листі ромен;
  • креветки Панко;
  • крокети з щучою ікрою;
  • гострий суп SEAFOOD;
  • піца з креветками;
  • фрегола з морепродуктами;
  • сувлакі з судака з соусом лемонграс.

Вартість безлімітного меню: 1950 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві: афіша подій у закладах столиці 25 – 28 липня

Tomato.ua дізнався, що планують заклади столиці цього тижня. У цій добірці – дегустації, цікаві вечері, концерти, майстер-клас. Обирайте, куди піти у Києві 25 – 28 липня. Більш детально про івенти Полтава, Garnison Military Pub, Atmosfera, Docker Pub, BEEF meat & wine, Льо.   

Четвер, 25 липня

У четвер Полтава о 19:00 влаштовує звану вечерю з популяризатором української міфології, автором книги «Кий і морозна орда» Ніком Лисицьким та шеф-кухарем Євгеном Клопотенком. Українська міфологія може похизуватися сюжетами й персонажами не з гірше Тора, Зевса чи Ганеші. Треба лиш трішки зацікавитися та зануритись глибше. 

На гостей чекають 7 шефських страв, українське вино й особливий коктейль. Усе це ексклюзивно під розповіді про українські міфи. Вартість участі: 1850 грн. Частину коштів тут передадуть на благодійність.

У суботу Garnison Military Pub о 19:00 влаштовує виступ гурту Третій Зайвий з відомими західними хітами, народними та авторськими піснями. Учасники гурту Третій Зайвий, відомі київські музиканти – Віктор Левданський та Володимир Омельченко. Цього вечора прозвучить світова класика рок-музики, зокрема, The Beatles, Rolling Stones, Eric Clapton, Sting, Depeche Mode, R.E.M, Metallica та інші. У репертуарі дуету також є авторські пісні, які звучать на хвилях радіостанцій. Вхід до концертної зали: 100 грн.

П’ятниця, 26 липня

У п’ятницю ресторан Atmosfera о 19:00 влаштовує гастрономічне шоу від Олега Дендебері. Для цієї події виловили цілий тунець Bluefin, який будуть готувати  прямо на ваших очах та подавати в найсвіжішому вигляді.

У меню шоу — чотири вишукані страви з тунця, welcome-сет та ідеальний фудпейрінг, який ретельно підготував сомельє з багаторічним досвідом. Вартість участі: 5000 грн.

Субота, 27 липня

У суботу Docker Pub о 19:00 влаштовує благодійний концерт вибухового українського рок-гурту з Хмельницького Мотор’Ролла. Мотор’ролла – популярний український рок-гурт, що запалює публіку з перших нот. Колектив був заснований у 1994 році в Хмельницькому та на сьогодні залишається одним із найулюбленіших гуртів українців.

Цього вечора для гостей звучатимуть улюблені та перевірені часом хіти: «8 колір», «Не дзвонила, не заходила», «Жар-птиця», «Лінія», «Колись» та інші композиції, зокрема і нові пісні. Усі донати будуть передані Україні. Вартість квитків: 225 – 275 грн.

Неділя, 28 липня

У неділю о 14:00  BEEF meat & wine влаштовує кулінарний майстер-клас. Цього разу будемо готувати французькі бестселери разом з Head Chef Ксенією Амбер.

Меню французького вікенду:

  • Рієт з копченої форелі;
  • Французький стейк тартар з french fries;
  • Салат Нісуаз;
  • Філе-міньйон з трюфельним соусом та морквою конфі.

Вартість участі: 2700 грн.

О 19:00 бар Льо влаштовує сезонну вечерю на містку. На гостей чекають сет меню від шеф-кухаря та винний супровід від сомельє.

Меню вечері:

  • Тістечко з вершкового мусу і копченої риби;
  • Качина грудка з гливами;
  • Рублена яловичина з лисичками та трюфельним соусом;
  • Наполеон з лісовими ягодами.

Вартість участі: 2500 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві: афіша подій у закладах столиці 18 – 21 липня

Ще не вирішили, як провести ці спекотні вихідні? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві 18 – 21 липня. Більш детально розповідаємо про Fujiwara Yoshi, BEEF meat & wine,  Whisky Corner, Marinara Famiglia Restaurant, Kyiv Local Bar,  V’YAVA.

Четвер, 18 липня

У четвер Fujiwara Yoshi о 18:00 запрошує на унікальне гастрономічне шоу демонстрації давніх традицій японської кухні. На гостей чекає:

  • майстерне розбирання свіжого блакитного тунця вагою від 150 кг за методом “го-май-ороші», який передбачає володіння спеціальними навичками та дотримання суворої технології;
  • дегустація тунця з-під ножа шефа;
  • спеціальне TUNA MENU.

Вартість участі: уточнюйте у менеджера.

BEEF meat & wine о 19:00 влаштовує шефську вечерю «Карпатські смаки». Бренд-шеф ресторану Ксенія Амбер приймає в гостях свого друга з Карпат — шеф-кухаря 88 Local Restaurants готелю HAY by EDEM Family Андрія Мацюту. В центрі уваги шефської вечері — локальні трави, карпатські гриби та фермерські сири.

У головних ролях вечора:

  • Пончик з осетровим кав’яром;
  • Кавун з карпатською бринзою та м’ятою;
  • Насічений рібай з літніми білими грибами та витриманим сиром;
  • Молода кукурудза, запечена з раковими шийками та сиром;
  • Форель з соусом бер-блан та чебрецем з полонини;
  • Пиріг з бичачими хвостами, салатом та запеченим кістковим мозком;
  • Граніта з базиліку, лимону та джину;
  • Бальзамічне морозиво з цукерками із бекону від Ксенії.

Вартість участі: 4 500 грн.

Whisky Corner о 19:00 влаштовує дегустація віскі «Сірий кардинал Кемпбелтауну».

На дегустації буде представлено 9 зразків різного віскі по 20 мл з невеликими закусками:

  • Glen Scotia Victoriana, 54,2%;
  • Glen Scotia 10 Years Old, 40%;
  • Glen Scotia Double Cask, 46%;
  • Glen Scotia Campbeltown Harbour, 40%;
  • Glen Scotia 9 Years Old Unpeated Fino Sherry Finish, 56,2%;
  • Glen Scotia Double Cask Rum Finish, 46%;
  • Glen Scotia 15 Years Old, 46%;
  • Glen Scotia 18 Years Old, 46%;
  • Glen Scotia 12 Years Old Amontillado Cask, 53,3%.

Ведучим дегустації буде Олег Козловський. Вартість квитка для однієї людини: 2100 грн. 

Marinara Famiglia Restaurant о 19:00 влаштовує винну дегустацію «Ігристі вина з Олексієм Бондарем». Гості дізнаються таємниці ігристих вин, познайомляться з філософією вина та історіями провідних виноробів у супроводі легких закусок.

На дегустації будуть представлені:

  • Compagnoni, Franciacorta Cuvee Alla Moda Brut;
  • Ferrari Maximum Brut (g/b);
  • Masottina, Prosecco Treviso Calmaggiore Brut;
  • Monopolio Pino Grigio;
  • Dal Bello, Asolo Prosecco Superiore Celeber Extra Brut.

Ведучий вечора: Олексій Бондар – бренд-амбасадор мережі WINETIME, Найкращий кавіст України та сомельє з понад 13-річним досвідом. Вартість участі: 1000 грн. 50% від прибутку будуть направлені на потреби 3-ої окремої штурмової бригади.

П’ятниця, 19 липня

У п’ятницю завітайте до Kyiv Local Bar. Тут о 19:30 готуватимуть ніжну дорадо на грилі. На гостей чекає соковита рибка, пару крапель лимона зверху, келих прохолодного крафтового пива, щира та дружня компанія. Вартість порціїї: 415 грн. 

Субота, 20 липня

У суботу Boho о 19:00 влаштовує Стендап та вино. Для гостей жартуватимуть:

  • Макс Вишинський — комедіант, який непідробно щиро іронізує над дорослим та подружнім життям. Перший український стендап-комік, який дав сольний концерт в МЦКМ «Жовтневий Палац», також його стендап звучав в Палаці Спорту перед 5000 глядачами;
  • Андрій Бережко — переможець «Розсміши коміка», учасник стендап-шоу Гуднайт Клаб, іронізує над своїм життям, але вам здається, що над вашим.

Вартість квитків: від 300 грн.

Неділя, 21 липня

У неділю о 13:00  Pesto Cafe запрошує маленьких гостей на цікавий кулінарний майстер-клас. Цього разі юні кухарі готуватимуть пухкі панкейки з вершковим кремом. Вартість участі: уточнюйте у менеджера.

О 19:00 в музичному просторі V’YAVA виступить попдіва української музики Ірина Білик з великим концертом.

Із 90-х до сьогодення кожне її творіння — це хіт. Незважаючи на довгий творчий шлях, українській Мадонні все одно вдається нас епатувати та вражати. Кожного разу — з новими сенсами, силою й енергетикою.

Нещодавно співачка представила українські версії легендарних пісень — «Сніг» та «Ми будем разом». У реаліях сьогодення вони дають надію і нагадують про важливість підтримки, розуміння та безумовної любові.

Сюрпризів для липневого концерту артистка приберегла немало. Зокрема, на сцену разом з Іриною вийдуть юні хітмейкери сьогодення і титани від української музики. Хто саме та які із хітів попдіви отримають нове життя на V’YAVA — дізнавайтеся на концерті. Вартість квитків: від 900 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві: афіша подій у закладах столиці 27 – 30 червня

Tomato.ua зібрав найбільш цікаві та смачні пропозиції ресторанів столиці. Куди піти у Києві, щоб провести вікенд 27 – 30 червня корисно? Ми знаємо відповідь. Розповідаємо про Who&Why. Drinkery, Первак, SORSO, Grill Do Brasil, Barbeer Music Pub, Fish Fetish, BEEF meat & wine

Четвер, 27 червня

У четвер Who&Why. Drinkery о 18:00 запрошує на вечір дружніх коктейлів. За барною стійкою міксувати та пригощати напоями будуть Макс Вдовченко та Олександр Ахмєтов. На гостей чекають нові знайомства, комфортне спілкування, якісний відпочинок та цікаві коктейлі, зокрема безалкогольні:

  • Asmodeus;
  • Unpassion sour;
  • Isla gimlet;
  • Davy Jons.

Усі зібрані кошти за коктейлі підуть на закупівлю РЕБ для військових, що захищають нас на Харківському напрямку та околицях Часового Яру.

О 18:30 Первак влаштовує дегустаційний вечір. На гостей чекають 6 страв та закуски від шеф-кухаря Калашник Людмили та 6 вишуканих вин від української виноробні Leleka Wines у супроводі бренд амбасадора Богдана Панчука. Дегустуємо:

  • Вино Leleka Wines Brut біле;
  • Вино Leleka Wines Pinot Gris біле сухе;
  • Вино Leleka Wines Chardonnay Reserve біле сухе;
  • Вино Leleka Wines Odesa black червоне сухе;
  • Вино Leleka Wines Cabernet Reserve червоне сухе;
  • Вино Leleka Wines White біле, напівсолодке.

Меню вечері:

  • Брускета з крем-фетою та брускета з сьомгою;
  • Закуска з буратою та томатами під соусом песто;
  • Салат Цезар з креветками;
  • Міні-деруни з курячими сердечками та білими грибами;
  • Соковитий ростбіф з овочами під соусом демігляс;
  • Полуниця з маскарпоне та вершковим морозивом.

Усі страви будуть представлені у дегустаційному форматі. Вартість участі: 950 грн. 

SORSO о 19:00 влаштовує дегустацію ігристих вин. Дегустацію проведе Олександр Шеханін (викладач Wine School by GoodWine),  а гастро-супровід підготує шеф-кухар Олексій Тюх. 

Дегустуємо:

  • Bosco di Gica Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut NV, Adriano Adami (Vivino 3,9) Італія;
  • Sparkling Marlborough Sauvignon Blanc Brut NV, Invivo (Vivino 3,8) Нова Зеландія;
  • Cremant de Loire Blanc de Noirs Brut NV, Ackerman (Vivino 3,7) Франція;
  • Brut Nature Reserva NV, Corpinnat Pere Llopart (Vivino 4,0) Іспанія;
  • Cuvee Brut NV, Piper-Heidsieck (Vivino 3,9) Франція (Vivino 4,1) Франція.

Вартість участі: 1290 грн.

П’ятниця, 28 червня

У п’ятницю Grill Do Brasil о 18:30 влаштовує безлімітну вечерю «їж скільки хочеш» з рибою, морепродуктами та м’ясом. У меню:

  • Стейки з лосося;
  • Стейки тунця татакі;
  • Новозеландські мідії запечени з ікрою тобіко;
  • Фиш єнд чіпс;
  • Ананас;
  • Восьминожки з грилю;
  • різноманитний салат-бар з морепродуктами.

Фіксована вартість вечері: 1300 грн

Субота, 29 червня

У суботу Barbeer Music Pub о 19:00 запрошує на триб’ют-концерт культового американського попрок-гурту Imagine Dragons. Звучатимуть улюблені хіти «Believer», «Natural», «Bad Liar», «Thunder» та багато інших пісень зірок у живому виконанні від гурту Jack London. Одразу після концерту в цьому ж залі продовжуємо танцювати під кращі хіти до 23:00. Вартість квитків: 200 – 300 грн.

Неділя, 30 червня

У неділю Fish Fetish о 12:00 влаштовує дитячий кулінарний майстер-клас. Цього разу юні кухарі готуватимуть Бургер з ципою, з самостійним випіканням булочки. Вартість участі: 300 грн. 

BEEF meat & wine о 14:00 влаштовує майстер-клас від Ксенії Амбер. Що будемо готувати?

  • Антипасті: печені перці з анчоусами та сальтімбоку;
  • Класичну панцанелу;
  • Міланське ризото з тартаром та кістковим мозком.

Вартість участі: 2200 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві: афіша подій у закладах столиці 20 – 23 червня

Ще не вирішили, як провести ці спекотні вихідні? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві 20 – 23 червня. Більш детально розповідаємо про Глек, Whisky Corner, BEEF meat & wine, Буффаліно, Garnison Military Pub,  Forrest Club

Четвер, 20 червня

У четвер о 18:30 Глек влаштовує еногастрономічну вечерю з винами від Бейкуш. На гостей чекає фудпейринг і дегустація вин Бейкуш Вайнері.  Від петнату до їх знаменитого червоного «Дикого поля» — вина «Loca Deserta». Літній фудпейринг створить шеф Андрій Северенчук.  Про вина і роботу виноробні розповість їх СЕО Світлана Цибак, яка також активно займається просуванням українських вин у світових ринках. Вартість участі: 1600 грн ( 5 вин і 4 страви).

Whisky Corner о 19:00 влаштовує дегустацію віскі «Flora & Fauna». На гостей чекають 9 зразків віскі Flora & Fauna по 20 мл у супроводі з невеликими закусками:

  • Teaninich 10 Years Old Flora & Fauna, 43%;
  • Glenlossie 10 Years Old Flora & Fauna, 43%;
  • Mannochmore 12 Years Old Flora & Fauna, 43%;
  • Glen Spey 12 Years Old Flora & Fauna, 43%;
  • Auchroisk 10 Years Old Flora & Fauna, 43%;
  • Inchgower 14 Years Old Flora & Fauna, 43%;
  • Blair Athol 12 Years Old Flora & Fauna, 43%;
  • Benrinnes 15 Years Old Flora & Fauna, 43%;
  • Dailuaine 16 Years Old Flora & Fauna, 43%.

Ведучим дегустації буде Олег Козловський. Вартість участі: 2200 грн.

Ресторан BEEF meat & wine о 19:00 влаштовує Wine Talks з шефом-сомельє Олександром Прохоровим. Запрошений гість вечора – бренд-амбасадорка Winetime Юлія Гурова, яка за 15 років своєї кар’єри відвідала виноградники 15 країн світу і 40 виноробних регіонів, зокрема Каліфорнію; 8 років викладає у школі сомельє WINETIME Academy. 

Плани на вечір — вина від Dolce & Gabbana та Armani, а також Сари-Джессіки Паркер і Кайлі Міноуг. Вартість участі: 1500 грн.

П’ятниця, 21 червня

У п’ятницю Буффаліно о 18:00 запрошує на італійську вечірку «Terrazza dell’Aperol».

На гостей чекають:

  • live music;
  • welcome drink;
  • спеціальна ціна на коктейль Aperol Spritz 99 грн;
  • італійські смаки та цікаві новинки меню;
  • фото на згадку від професійного фотографа. 

Радимо скуштувати Салат із сиром страчатела та запеченим баклажаном (265 грн) та Пасту Аматричана з томленою яловичою щокою (275 грн).

Субота, 22 червня

У суботу Garnison Military Pub о 19:00 влаштовує виступ гурту Wheels з програмою українських та світових хітів. Гості почують кавери композицій відомих класиків року – гуртів The Beatles, Uriah Heep, Deep Purple, AC/DC. Експресія та вокальна майстерність вокалістки гурту Катерини Вовчук, в чудовому музичному супроводі, дозволить провести час в затишному дружньому колі, співати й танцювати під ритмічну музику популярних виконавців. Вхід до концертної зали: 150 грн.

Неділя, 23 червня

У неділю Forrest Club з 11:00 до 16:00 влаштовує безлімітний Seafood бранч. На гостей також чекають безлімітне просеко і апероль шприц.

Цього разу у меню:

  • устриці;
  • фокача з оливами;
  • злакові чипси;
  • смажені оливи з в’яленими томатами;
  • великий зелений салат Forrest Club;
  • тартар з лосося в листі ромен;
  • креветки Панко;
  • крокети з щучою ікрою;
  • гострий суп SEAFOOD;
  • піца з креветками;
  • фрегола з морепродуктами;
  • сувлакі з судака з соусом лемонграс.

Вартість безлімітного меню: 1950 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві: афіша подій у закладах столиці 13 – 16 червня

Tomato.ua дізнався, що планують заклади столиці цього тижня. У цій добірці – дегустації, цікаві вечері, дитячий майстер-клас. Обирайте, куди піти у Києві 13 – 16 червня. Більш детально про івенти Вино і здоров’я, DEPO Salsa Grill, Полтава, Legit, Щастя на Русанівці     

Четвер, 13 червня

У четвер о 19:00 Вино і здоров’я запрошує провести літній вечір в компанії топових ігристих вин і шампанського. Будемо порівнювати Prosecco, дегустувати Cremant, Franciacorta, Cava, Corpinnat, фінальним зразком буде Champagne від Theophile.

На гостей чекає захоплююча подорож у світ ігристих вин та фудпейрінгу, адже кожне з вин буде супроводжуватись окремим перінгом.

Лайн ап вечора:

  • Maschio dei Cavalieri Prosecco Extra Dry DOC Spumante;
  • Maschio dei Cavalieri Prosecco Superiore Brut Valdobbiadene DOCG;
  • JP Muller Cremant d’Alsace Brut;
  • Mosnel Franciacorta Brut DOCG;
  • Marques de Terrabona Cava Brut Nature Reserva DO;
  • Gramona Le Cuvee Brut Corpinnat 45 міс;
  • Theophile Champagne Brut 1er.

Вартість участі: 1270 грн.

П’ятниця, 14 червня

У п’ятницю DEPO Salsa Grill о 19:00 влаштовує винну дегустацію. Гості скуштують 7 Совіньйонів з різних куточків світу, аби знайти свого улюбленця серед них. Проведе дегустацію Катя Спасіченко, бренд-амбасадор Wine Hunters та засновниця винного ком’юніті WineLovers. Катя поділиться своїми знаннями та пристрастю до вина, зробивши цей вечір незабутнім.

Цього вечора продегустуємо:

  • Чилі: Las Ninas, Ella, Reserva Sauvignon Blanc;
  • Італія: Sauvignon, Collio, Marco Felluga;
  • Аргентина: Совіньйон Блан, Luigi Bosca;
  • Франція: Les Ombelles, Pouilly Fume, Maison Sauvion;
  • Австралія: Sauvignon Blanc, Metal Label, Berton Vineyard;
  • Нова Зеландія: Sauvignon Blanc, Seifried, долина Нельсон;
  • Нова Зеландія: Sauvignon Blush, Old Coach Road, рожеве сухе.

Вартість участі: 1200 грн.

Субота, 15 червня

Ресторан Полтава 15 і 16 червня готуватиме страви з меню старовинного столичного закладу «Вітряк». Надихалася команда тим фактом, що і «Вітряк», і однойменний ресторан «Полтава» колись оформляла Алла Горська. Меню тезки втрачене разом із закладом, а от меню «Вітряка» вдалося відшукати та відтворити.

Гості зможуть скуштувати кілька фірмових салатів, оригінальні закуски – ікра равлика чи сир з квітами, квашені яблука з рибою, борщ, сома в сметані й тістечко. Загалом буде доступно понад 10 страв і фірмові напої. Вартість: уточнюйте у менеджера.

О 19:00 Legit влаштовує італійську звану вечерю. На гостей чекають цікаві страви та коктейлі від шефів Дмитра Коломійця та Віктора Петренка:

  • моцарела аранчі з трюфельним песто;
  • сальтімбока або сібас аква пацца;
  • шоколадно-мусовий десерт фореста нера;
  • коктейль Tomato Spritz; 
  • коктейль Tuscan Pear; 
  • коктейль Bananagroni.

Вартість участі: 2500 грн.

Неділя, 16 червня

У неділю о 12:00 Щастя на Русанівці влаштовує дитячий майстер-клас. Цього разу дітки будуть готувати Булочки-равлики з Nutella. 

На майстер-класі юні кухарі навчаться правильно обирати продукти та поєднувати між собою. А також кожен учасник отримає видрукований рецепт страви, яку готували, щоб приготувати вдома ще раз із батьками. Вікова група: 3-12 років.  Вартість участі:  300 грн. Попередня реєстрація обов’язкова.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві: афіша подій у закладах столиці 6 – 9 червня

Tomato.ua зібрав найбільш цікаві та смачні пропозиції ресторанів столиці. Куди піти у Києві, щоб провести вікенд 6 – 9 червня корисно? Ми знаємо відповідь. Розповідаємо про Бавовна, Чайка, Веранда на Дніпрі, Boho, Kooperativ, Італійська Редакція, Курені, Docker Pub.

Четвер, 6 червня

У четвер о 17:00 Бавовна влаштовує гастровечірку з Beatnik Bar. На гостей чекатиме 5 сезонних страв від шеф-кухаря Дмитра Кривошапа. Та авторські коктейлі до кожної подачі від Ігоря та Микити з Beatnik Bar.

Основними інгредієнтами цього вечора стануть сезонні спаржа, полуниця, ревінь та хвоя, які будуть використовуватися як у стравах, так і коктейлях:

  • Спаржа з копченою рикотою та ревенем;
  • Устриця Скіфії фламбаду;
  • Рублена козуля з ялинкою та вугрем;
  • Сом зі спаржею та українським хересом;
  • Задимлена полуниця з ліщиною та ялинкою.

Вартість участі: 4900 грн.

Кафе Чайка о 19:00 організовують благодійний Guest Bartending. У ролі бармена цього разу виступить інфлюенсер і ексвійськовий Назар Грабар. На гостей чекають авторські коктейлі від зіркового бармена. Ця подія обіцяє бути неймовірно яскравою та насиченою емоціями, адже вечір вестиме талановитий шоумен і ведучий Мішель Сайкалі. 

Мета зустрічі – зібрати кошти на допомогу військовим. Усі зібрані кошти «Київщина — це ми» направить на закупівлю тепловізора для 8-ї роти 3-го батальйону 101-ї ОМБр. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Веранда на Дніпрі о 19:30 запрошує на офіційне відкриття мальовничої тераси з панорамою на два береги Києва. На гостей чекатимуть вишукані страви та напої, насичена святкова програма, подарунки від партнерів. Та хедлайнер вечора – стильний та драйвовий співак POSITIFF. Вартість: уточнюйте у менеджера.

П’ятниця, 7 червня

У п’ятницю Boho о 19:00 влаштовує Стендап та вино. Для гостей жартуватимуть:

  • Макс Вишинський — комедіант, який непідробно щиро іронізує над дорослим та подружнім життям. Перший український стендап-комік, який дав сольний концерт в МЦКМ «Жовтневий Палац», також його стендап звучав в Палаці Спорту перед 5000 глядачами;
  • Андрій Бережко — переможець «Розсміши коміка», учасник стендап-шоу Гуднайт Клаб, іронізує над своїм життям, але вам здається, що над вашим;
  • Андрій Рибак – ведучий вечора, комік, шоумен, відомий участю в проєктах «Ліга Сміху», «Розсміши коміка» та популярних ютюб-шоу.

Вартість квитків: від 300 грн.

Kooperativ о 19:00 влаштовує подію — Kyiv IT Networking. На гостей чекає:

  • IT-Bingo з крутими призами;
  • Нетворкінг та знайомства з однодумцями;
  • Чудова атмосфера та гарний настрій.

Найактивніші отримають подарунки від партнера Drivovo. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Субота, 8 червня

Італійська Редакція 8 та 9 червня влаштовує Season of Sun. Season of Sun – це: 

  • Pop up вин для спекотних літніх днів, що легко п’ються у колі друзів;
  • Літнє різото з креветками; 
  • Прохолода і солодкий післясмак Limoncello.

Це привід одягнути легку сукню, запросити тих, кого давно хотів побачити, це маленьке свято. 

У суботу мистецький простір Курені о 16:00 чекає в гості з благодійним сетом одного з найзагадковіших представників світової електронної музичної сцени — діджея та продюсера IDRISS D. 

IDRISS D — це ім’я, яке впізнаване на всіх головних фестивалях та клубних майданчиках світу і вперше зазвучить на схилах Дніпра. Його неперевершений орієнатал стиль, енергія та музичні експерименти залишають особливий відбиток у свідомості.

Його коріння йде з Алжиру, але музична кар’єра почалася в Італії, де він знайшов свою другу домівку. Ідріс є засновником італійського лейблу Memento, який випустив багато релізів, що стали хітами серед поціновувачів електронної музики. Його виступи — це дійство, де кожен трек відкриває нові горизонти звуку і створює унікальне звукове полотно.

Вартість квитків: від 300 грн. Тут збиратимуть на прилади нічного бачення для побратимів на донецькому напрямку.

Неділя, 9 червня

У неділю Docker Pub влаштовує триб’ют концерт NIRVANA від гурту M.Others. На гостей чекають пісні з дебютного альбому «Bleach» та інші хіти, зокрема «Come As You Are», «The Man Who Sold The World», «Polly», «All Apologies» в автентичному виконанні від гурту M.Others, чиї учасники виросли на музиці Курта Кобейна. Щобільше, бенд також представить декілька своїх нових авторських композицій. Вартість квитків: 175 – 250 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💛

Куди піти у Києві: афіша подій у закладах столиці 30 травня – 2 червня

Tomato.ua дізнався, що планують заклади у перші вихідні літа. Обирайте, куди піти у Києві 30 травня – 2 червня. Більш детально розповідаємо про Wine Shop, It’s Samna, Бelkin, Porto, FAINO WINE, Прага, Forrest Club.    

Четвер, 30 травня

У четвер о 18:30 Wine Shop влаштовує дегустацію від виноробні Baglio Di Pianetto, Італія. На гостей чекають унікальні місцеві сорти, різні стилі виробництва та проведення часу в колі однодумців. 

Для дегустації тут обрали наступні вина:

  • Baglio Di Pianetto Sicilia DOC Cataratto;
  • Baglio Di Pianetto Sicilia DOC Insolia;
  • Baglio Di Pianetto Sicilia DOC Viogner-Insolia «Ficiligno»;
  • Baglio Di Pianetto Sicilia DOC Insolia «Natyr»;
  • Baglio Di Pianetto Terre Siciliane IGT Syrah «Syraco»;
  • Baglio Di Pianetto Sicilia DOC Petit Verdot «Natyr»;
  • Baglio Di Pianetto Sicilia DOC Nero d’Avola «Cembali»;
  • Baglio Di Pianetto Terre Siciliane IGT Moscato «Ra’is».

До дегустації додається сет спеціально підібраних закусок. Вартість участі: 1250 грн.

It’s Samna о 19:00 влаштовує дегустацію-вечерю. Сомельє ресторану підготував для гостей подорож країнами Близького Сходу і першою зупинкою стане Ізраїль.

Меню вечора:

  • White Tulip, Tulip Winery 2020 – Куббе;
  • Katrin Chardonnay Yarden, Yarden 2021 – Пончики з копченою фореллю;
  • Petit Castel, Domaine du Castel 2019 – Качине парфе;
  • Malbec Reserve Single Vineyard, Tishbi 2014 – Катаєф з качиним конфі;
  • Black Tulip, Tulip Winery 2016/2017 – Татакі вагю;
  • Комплімент від сомельє: East India Old Reserva Fine Rich 10 YO, Justino’s – White velvet.

Вартість участі: уточнюйте у менеджера.

П’ятниця, 31 травня

У п’ятницю Бelkin о 18:00 влаштовує гастрономічний вечір. На гостей чекають 

кулінарні шедеври шеф-кухаря Дениса Кисельова, десерт від шеф-кондитера Anastasia Stepanova та вина, що підібрав сомельє Дмитро Іванов.

Меню вечері:

Amuse Bouche:

  • Праліне вітелло тоннато
  • Canonazo Brut Rose, Alfredo Maestro

Холодна закуска:

  • Севіче з сібаса з полуницею
  • Rose, Fathers Wine

Основні страви:

  • Каре телятини з морквою
  • Chiar’Otto, Villa Calicantus

Дигестив:

  • Тропічний чізкейк з ананасовим чатні та кюлі манго-маракуя
  • Коктейль Paradise

Вартість участі: 1500 грн.

Ресторан Porto о 18:00 запрошує на офіційне відкриття літньої тераси. На гостей чекає вечір живої музики від Жені Бічасного та гурту SouLike. А також частування, подарунки від партнерів та презентація полуничного меню від шеф-кухаря ресторану. Вартість участі: уточнюйте у менеджера.

Субота, 1 червня

У суботу ресторан Прага о 15:00 влаштовує для маленьких гостей розважальну програму:

  • анімація з героями Аватару;
  • фея аквагриму перевтілить дітлахів в казкових героїв дитячого свята;
  • таємний персонаж, що усіх здивує;
  • солодкий стіл.

Вхід вільний.

О 17:00 FAINO WINE влаштовує дегустацію ігристих. Будемо дегустувати ігристі вина з різних частин світу, кожне з яких є унікальним, а винний експерт поділиться детальною інформацією про кожен зразок, його місце походження, особливості виробництва та смакові характеристики. Гості дізнаються про різні стилістики ігристих вин, від Pétillant Naturel (що в перекладі означає «натурально шипуче») до Шампані.

До дегустаційного сету увійдуть 10 неперевершених ігристих з таких країн: Україна, Іспанія, Португалія, Італія, Франція та Нова Зеландія. Вартість участі: 1 600 грн. У дегустацію включено дегустаційний сет та коментована дегустація від винного експерта. 

Неділя, 2 червня

У неділю Forrest Club з 11:00 до 16:00 влаштовує безлімітний Seafood бранч. На гостей також чекають безлімітне просеко й апероль шприц.

Цього разу у меню:

  • устриці;
  • фокача з оливами;
  • злакові чипси;
  • смажені оливи з в’яленими томатами;
  • великий зелений салат Forrest Club;
  • тартар з лосося в листі ромен;
  • креветки Панко;
  • крокети з щучою ікрою;
  • гострий суп SEAFOOD;
  • піца з креветками;
  • фрегола з морепродуктами;
  • сувлакі з судака з соусом лемонграс.

Вартість безлімітного меню: 1950 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!💙💛

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 44

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все