Переглядів: 3096 Час на прочитання: 3 хв
Новости

Roco Sushi – ніжні премуім суші та роли з добірних і завжди свіжих інгредієнтів: рис, лосось, вугор, тунець, креветки, гребінці, овочі та фрукти, крем-сир, соуси…лише найвищої якості. Одна з родзинок ресторану – безкоштовна доставка у межах Києва. Tomato.ua розповість детальніше про суші-бар.

Roco Sushi – це понад 60 видів суші, приготовані за класичними та фірмовими рецептами, широкий асортимент різноманітних сетів для сім’ї, друзів, великих і маленьких компаній.

У меню представлені класичні та фірмові роли, Філадельфія, Каліфорнія, Дракони, Фелікс, запечені, веган, лайт і спрінг-роли. А також гункани, макі, суші, сети, салати десерти, напої та багато іншого.

Філадельфія з лососем (279 грн) – саме той рол, який неодмінно варто скуштувати поціновувачам класики. Любителям цікавих поєднань рекомендуємо замовити Фірмовий рол від шефа Роял (369 грн) з лососем, креветкою, ікрою Тобіко та ікрою лосося, манго, авокадо та манго соусом.

Коли почалася війна, ресторани довелося закрити. А вже 1 квітня Roco Sushi відновив роботу. Спочатку працювало 3 заклади, а згодом відкрився і 4-ий суші-бар. Таким чином мережі ресторанів вдалося організувати доставку на правому та лівому березі Києва.

Ви можете скуштувати суші та роли в закладі чи замовити їх з доставкою додому, в офіс або у будь-який куточок столиці.

Наразі працюють усі локації:

Коли роботу відновили, команда вирішила весь прибуток переводити на потреби армії. Не хвилюйтеся, усі працівники отримують заробітну плату. Крім того, 10% співробітників ROCO Sushi зголосилися добровольцями та стали на захист України.

Продовжуємо підтримувати українську армію та тішити клієнтів ніжними суші в Києві??

Навіть у складних умовах Roco Sushi вдалося зберегти високий рівень якості та безкоштовну доставку.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Готові набори з собою: кращі пропозиції для компанії у ресторанах Києва

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все