Переглядів: 1079 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Львов

Заклади міста Лева подбають про те, щоб ваша подія з колегами й партнерами пройшла на вищому рівні та подарувала успішні результати. До вашої уваги – огляд ресторанів Львова для ділових заходів від Tomato.ua. У добірці Park. Art of Rest, Edem Resort Medical & Spa, George, Leopolis.

Заклади Львова продовжують працювати, щоб підтримувати економіку країни, надавати робочі місця та допомагати нашим захисникам.

Park. Art of Rest

Park. Art of Rest пропонує чудові можливості для організації конференцій, презентацій і ділових зустрічей різних форматів. Це не просто ресторан – це простір, де можна провести як невеликий бізнес-сніданок, так і масштабний корпоративний захід.

Park. Art of Rest має безліч переваг для ділових подій: сучасний конференц-зал для різних форматів, технічне обладнання, різноманітні варіанти розміщень (банкет, фуршет, театр), стильний елегантний інтер’єр і мальовничі тераси, вишукана кухня від шеф-кухаря, професійна команда, яка допоможе в організації будь-якого заходу, укриття та безоплатний паркінг на території.

Для великих подій заклад пропонує основну залу на першому поверсі, де можна провести фуршет до 250 осіб або банкет до 150 гостей. Локація має вихід на затишні криті тераси з видом на парк – ідеально для неформального спілкування під час перерв.

Якщо ж вас цікавить масштабніший заклад, Event hall із сучасним обладнанням може вмістити фуршет до 350 гостей або банкет до 150 гостей. Тут можна провести не лише конференцію, але й презентацію, мітинг або корпоративну вечірку.

Якщо ви бажаєте влаштувати камерну подію, Park. Art of Rest пропонує дві VIP-зали, розраховані до 30 осіб. Вони ідеально підходять для ділових зустрічей, переговорів або конференцій із використанням плазмових екранів та іншої техніки.

Заклад пропонує гнучкі варіанти харчування для ділових івентів: від бізнес ланчів і кава-брейків до попередньо замовленого меню.

Ресторанний комплекс Park. Art of Rest забезпечить всі умови для проведення заходів у Львові: чи це масштабна конференція, чи камерна бізнес-зустріч.

Edem Resort Medical & Spa

Edem Resort Medical & Spa – 5-зірковий комплекс на березі кришталево чистого озера, який нагадує окрему країну, потрапивши до якої, ви повністю абстрагуєтесь від міської метушні. Команда врахує всі ваші потреби й вподобання та втілить їх у життя.

Для невеликих ділових заходів пропонують сучасні конференц-зали до 30 осіб, оснащені усією необхідною технікою. Для більших подій у комплексі є зали до 80 та до 200 персон. У вартість входить: екран, проектор, фліпчартна дошка та маркери, мікрофон. Доступні різні варіанти розміщення: театр, клас, круглий стіл, літера «п».

Масштабні івенти проводять у залі Grand Hall, що вміщує до 250 осіб. Офіційна частина включає кейтеринг. Тут також можна влаштувати банкет на 150 осіб або фуршет на 400 персон. А після офіційної частини можна зняти строге вбрання та насолодитися спільним відпочинком із колегами. Для цього на території комплексу є спа-зона, ресторани, поле для гольфу та спортивні розваги. До того ж, іноді і справи краще вирішуються у неформальній атмосфері.

George

У готельному комплексі George є 5 елегантних конференц-залів на 30, 60 та 150 осіб. Це чудові локації для проведення успішних ділових заходів у Львові: презентацій, семінарів, тренінгів, конференцій, переговорів та інших подій. Досвідчена команда потурбується про повне технічне обладнання вашого заходу. До послуг компаній – екран, проєктор, фліпчарт, доступ до мережі інтернет, звукове обладнання.

Готельний комплекс Жорж пропонує оренду залів на вибір: Велика зала, Блакитна, Червона, Камінна (обладнання входить у вартість) та Кімната для переговорів (обладнання оплачується окремо). Мінімальна оренда – 3 години. Вартість встановлюється після обговорення усіх умов проведення бізнес події.

Старовинний ресторан Жорж завжди готовий запропонувати цікаві ідеї для проведення конференцій, бізнес-ланчів, кава-перерв, вечерь, банкетів і фуршетів. У відповідності до вашого запиту та бюджету також можуть запропонувати індивідуальне меню.

Leopolis

Історична будівля готелю Leopolis – ідеальна локація для важливих подій. Запросіть своїх колег, бізнес-партнерів і гостей на незабутній івент. Зарезервуйте одну з кімнат, а професійна команда про все подбає.

Leopolis пропонує затишні та технічно оснащені кімнати для різної кількості осіб: зал Бібліотека, конференц кімнати Хартвал і Карелія. Тут можна влаштувати бізнес подію зручного формату: конференція, конфіденційні перемоги, бізнес-зустріч, стратегічна сесія, нарада, корпоративний тренінг або клієнтський форум.

Заклад також подбає про харчування – ви можете замовити в ресторані улюблені страви з найкращих місцевих продуктів.

Для безпеки та комфорту гостей у підвальному приміщенні, де раніше був бар, облаштували укриття. Тут є все необхідне для перебування, відпочинку, роботи й навіть проведення зустрічей.

Від нарад до конференцій на 60 персон – команда зробить усе можливе, щоб кожна подія відбулась на вищому рівні.

Влаштовуєте діловий захід — не забудьте про донат на ЗСУ!💙💛

Головна фотографія: Park. Art of Rest.


Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Львов

Показати все