Переглядів: 1977 Час на прочитання: 5 хв
Куди піти у Києві

Ковток пінного після роботи – завжди чудова ідея. Пиво втамовує спрагу, тішить цікавими нотками та допомагає розвантажити голову після важкого дня. Світле, темне, нефільтроване, з фруктовими нотками, з гірчинкою – заклади міста пропонують різноманітні варіанти. Tomato.ua розповість про паби та пивні ресторани Києва, які відновили роботу. У добірці Dorothy Pub, Brugge, Пивна Дума, This is Пивбар, Солом’янська броварня.

Незважаючи на те, що заклади відкрилися для гостей і пропонують різноманітні види пива (від класики до крафту з оригінальними смаками), вони продовжують допомагати захисникам і українцям, які постраждали від війни.

Dorothy Pub

Dorothy Pub створений для поціновувачів справжньої ірландської якості, правильного наливу, свіжого та оригінального пива Guinness. У пабі наливають пиво з вежі (крану), який рідко використовують у закладах. Ще одна фішка закладу – активна барна стійка.

Dorothy Pub пропонує 10 видів розливного пива (3 фірмових, світле, темне та нефільтроване) та 3 види сидру (70 грн). Візитна картка закладу  – Guinness Draught (150 грн) – преміальний ірландський стаут.

Рекомендуємо також скуштувати Фірмове нефільтроване пиво (77 грн), Warsteiner (105 грн) і GRIMBERGEN (105 грн): Blond / Double-Ambree / Blanche). Пиво подають у келихах 0,3/0,5/1 л і в банці 3 л.

У меню представлені різноманітні страви та закуски до пива. Яскраві позиції – Фiрмовий Начос на вибiр з телятиною/ куркою (160 грн), Креветки фрi с гостро-солодким соусом (185 грн). Для компанії рекомендуємо Сет копченостей (489 грн) і Сет улюблених закусок (499 грн): крила барбекю та баффало, печерицi фрi, грiнки, картопля по-селянськи, соус часниковий та BBQ.

Brugge

Brugge – ресторан-пивоварня, у якому можна скуштувати виключно свіже пиво. На території закладу розташована власна пивоварня. У Brugge варять 5 унікальних сортів пива (68 грн/0.5 л). Майстри пивоваріння готують напій із першокласної свіжої сировини. У кожному ковтку ви відчуєте традицій світового пивоваріння.

Пиво «Brugge» Світле має легкий пряний хмелевий аромат у поєднанні з характерною солодкою ноткою солоду. Пшеничне – світле пиво верхового бродіння з золотим відтінком. Браун – помірно міцний ель з карамальними солодовими і пряними нотками.

Royal – темне пиво з виваженим балансом карамельного смаку та легкою гірчинкою, яку надає смажений солод. Медове – світлий насичений ель із солодкуватим присмаком та квітковим ароматом, зварене за авторським рецептом з використанням унікальної технології додавання меду.

Рекомендуємо замовити Дегустаційний набір «Brugge» (68 грн). До пива пропонують різноманітні смаколики, бургери, страви на мангалі, ковбаски, страви для компанії та багато іншого.

Пивна Дума

Пивна Дума – пивний ресторан із власною пивоварнею, який пропонує класику та регулярно тішить гостей цікавими сезонними новинками.

Dark Bock – темний Бок з приємними карамельними, хлібними та кавовими нотами. Wheat Bock (85 грн) – пшеничне пиво з солодкими фруктовими інтонаціями. Barleywine Pears & Talks – витриманий міцний Барлівайн з копченою грушею. Замовте Барлівайн, і автоматично допоможете ЗСУ – 50 грн з кожної пляшки передають на потреби української армії.

Lager (85 грн) – вічна класика з приємною трав’яною гірчинкою та ароматом польових квітів. IPA – насичений хмільний крафт з гірчинкою, грейпфрутовими та цитрусовими нотками.

Оригінальна позиція – Passion Fruit Cream Ale – літнє фруктове пиво з маракуєю. Це ніжний і кремовий крафт з вираженими солодкими тропічними смаковими інтонаціями. В ароматі домінують вершки та маракуя, відчутні квіткові та кукурудзяні ноти.

До пива заклад пропонує салати, крильця, бургери, сири, ковбаски, м’ясо, закуски та багато іншого – все до вашого смаку.

This is Пивбар

This is Пивбар – революція рок-н-рольщиків або нова пивна культура України. Команда привезла пиво з різних куточків світу. Зібрала смачне з усього світу і зіграла з пивом, як до цього ніхто не грав.

У меню ви знайдете пиво різних країн світу: Чехія, Німеччина, Бельгія, Велика Британія, Ірландія, Європа, США, а також крафтове та українське, пиво з фруктовою піною та сидр.

Рекомендуємо скуштувати крафт. THIS IS IPA (105 грн) – помірно гіркий ІРА з ароматом тропічних фруктів та легкою солодкістю. VARVAR TWO SIDES (118 грн) – освіжаючий пілснер з яскравим хмелевим профілем. REBREW fREJIA (133 грн) – кислий пшеничний ель у берлінському стилі.

Любителям фруктових ноток варто замовити пиво Диня (109 грн) – пшеничний лагер із пінною шапкою зі смаком дині. Оригінальні пропозиції від This is Пивбар – Дегустація наосліп та пивні маршрути.

Пивний ресторан пропонує до пива бургери, крильця, часникові гріночки, цибулеві кільця, м’ясні страви та багато іншого.

Солом’янська броварня

Солом’янська броварня – пивний ресторан, у якому варять крафтове пиво з 2011 року.

Наразі на сайті представлено 6 видів пива власного виробництва. Преміум Лайт – невагоме, як пух, пиво солом’яного кольору, зварене за авторським рецептом. Трохи пряне, з невеликою хмільною гірчинкою та ледь помітними нотками меліси. Ідеальне для літа.

Вайсбір – німецьке пшеничне пиво. Його особливість – приємна кислинка з яскраво вираженим ароматом хмелю. Амерікан Амбер Ель – в американському стилі. В ароматі присутні нотки карамелі, польових квітів і відтінки стиглих солодких фруктів. Має бурштиновий колір і приємний солодовий смак з м’якою хмельовою гірчинкою і післясмаку. Вартість пива – 140 та 150 грн/1 л.

До пива пропонують м’ясо, різноманітні закуски, страви для компаній, свинячі вушка, креветки, сири, рибку, реберця, крила, сухарі тощо. Рекомендуємо замовити Велику порцію порцію курячих криль та свинячих реберець (860 грн), які подають з картопляними часточками.

Випив ковток пінного – задонать на ЗСУ!??

Головне фото — Dorothy Pub.

Добірка кращих літніх коктейлів у закладах Києва

 

 

 

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.