Переглядів: 538 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Мережа ресторанів Сушия разом із благодійним фондом Твоя опора запустили проєкти доброти. Допомагайте країні та піклуйтеся про планету: Tomato.ua розповість детальніше про благодійні ініціативи Ланч допомоги та Палички, які допомагають.

Твоя опора – благодійний фонд заснований у 2014 році Валерією Татарчук. Його створили з метою допомагати важко хворим дітям і діям сиротам. Наразі допомагають діткам, які постраждали від війни. Одним із партнером фонду стала мережа ресторанів Сушия. Разом запустили декілька благодійних ініціатив.

Ланч допомоги

Ланч допомоги – це проєкт доброти, створений ресторанами Сушия спільно з благодійним фондом «Твоя опора».

Принцип неймовірно прости. Ви оплачуєте Ланч допомоги ланч на сайті sushiya.ua. А той, кому він зараз потрібен, отримає його ?

Усі придбані ланчі допомоги Сушия доставлятиме у львівський прихисток «Все буде добре». У притулку наразі перебувають переселенці зі східних міст України, які втратили свої домівки через війну.

Шукайте ланч на сайті https://sushiya.ua/ в розділі «Ланч допомоги» ?

Вартість ланчу – 189 грн.

Роби добрі справи просто у два кліки! ??

Палички, що допомагають

Палички, що допомагають – ще один проєкт доброти від Сушия та фонду Твоя опора.

Ви можете придбати багаторазові палички та долучитися до допомоги там, кому вона зараз дуже потрібна.

Ресторан віддає 50% від вартості кожної проданої пари паличок благодійному фонду Твоя опора на допомогу діткам, які постраждали від війни та перебувають у прифронтових лікарнях.

Наша мета – продати 50 000 пар паличок та перерахувати 1 250 000 грн допомоги ??

Результат уже є – все завдяки вам! До мети залишилося 1 230 835 грн.

Сушия

Завдяки Сушия та благодійному фонду Твоя опора ви можете долучитися до глобального руху «zero-waste». Багаторазові палички – це чудова та зручна альтернатива одноразовим паличкам з бамбуку. Використання багаторазових паличок допоможе захистити планету. Це мінімізує кількість відходів і зберігає ресурси планети.

Багаторазові палички від Сушия виготовлені з міцного матеріалу: суміші пшеничної соломи та поліпропілену. Такий матеріал є екологічним і підлягає повторній переробці. Вартість паличок символічна – 50 грн. Їх можна придбати в режимі онлайн на сайті https://sushiya.ua/ або купити прямо в ресторані. На вибір пропонують палички у трьох кольорах.

Долучайся та змінюй світ на краще з кожною парою паличок, що допомагають!??

Підвішена кава й десерт у BIMBO в Києві: для захисників, медиків і всіх, хто потребує

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.