Переглядів: 2320 Час на прочитання: 6 хв
Куди піти у Києві

Теплі зустрічі з друзями та сім’єю – саме те, що зараз нас усіх надихає та дарує віру в краще майбутнє. Невеличке святкування об’єднає вас із рідними та вкотре доведе, що варто цінувати кожен момент. Вибір локації для святкування незабутніх моментів – важливий етап, від якого залежить сам захід. Tomato.ua розповість про заклади в Києві та області: La Veranda, KNZS (Koncha Zaspa Residence), Fabius, Тераса Олімпік, МАМА МАNANA, CHOICE.

Заклади працюють, щоб підтримувати гостей, щоб підтримувати економіку та всіх українців.

La Veranda

La Veranda – атмосферний сімейний ресторан, який чудово підходить для святкування незабутніх моментів. Це втілення затишку тепла і любові. Авторські страви й напої потішать погляд і здивують смакові рецептори. Турботливий персонал оточує гостей затишком і піклується про вас, як удома.

У теплу пору року святкування можна влаштувати в чарівному саду закладу. Він надихає на творчість, відпочинок, посмішки та насолоду кожним промінчиком сонця.

La Veranda Restaurant & Garden запрошує на сезонні новинки. Яскраві страви – Варіація індички з морквяним пюре, кремом з бекону і соусом жу (520 грн), Філе судака з картопляним пюре, равіоль з судаком і соусом Beurre Monte (528 грн), Рієт із лосося з маслом гуакамоле і кремом із базиліка (398 грн).

Кожну п’ятницю та суботу в закладі готують дегустаційний сет, аби ви могли насолодитися одразу трьома стравами від шефа (1350 грн).

KNZS (Koncha Zaspa Residence)

Якщо ви шукаєте локацію для заходів у Києві, KNZS (Koncha Zaspa Residence) – ідеальний варіант.

Koncha Zaspa Residence KNZS (Конча Заспа Резіденс) – заміський готельно-ресторанний комплекс у затишному мальовничому місці. Тут на вас чекають басейн, SPA, різноманітні зали, шатро на воді, дитячий майданчик.

У меню – оригінальні страви в стилі ф’южн: канапе, брускети, антіпасті, салати, суші, закуски, піца та бургери, риба, м’ясо, шашлик і багато іншого.

Територія та будівлі комплексу сплановані таким чином, щоб гості не заважали одне одному. Тут можна влаштувати затишний камерний захід, величезний банкет або галасливу вечірку.

Команда допоможе організувати весілля мрії! Нареченим пропонують весілля під ключ: виїзна церемонія, вінчання в церкві, святковий банкет, декор і флористика, ведучий і музичний супровід, фотосесія на території, номер для молодих.

У KNZS також можна відсвяткувати день народження, ювілей, корпоратив, дитячий день народження або іншу особливу подію.

Середній чек на людину – від 1000 грн.

Fabius

Fabius – чудовий ресторан для святкування особливих подій. Затишний заклад з величезними панорамними вікнами розташувався в мальовничому лісі.

Fabius – це банкети продумані до дрібниць. На вас чекають вишукані страви з банкетного або авторського меню з італійським присмаком від шефа, велика винна карта, чарівні краєвиди та бездоганний сервіс. Досвідчений і професійний банкет-менеджер закладу, який буде завжди на зв’язку, зробить усі, аби ваш особливий день був наповнений незабутніми емоціями та спогадами.

Обирайте одну із шести локацій для камерного або великого святкування:

  • панорамна тераса;
  • камінна зала;
  • балкон;
  • 3 банкетні зали;
  • двоповерховий Kids Party Space – ідеально для дитячого свята.

До Дня народження Fabius дарує іменинникам знижку -20% на меню у день свята та протягом 6 днів після нього.

Вартість святкування особливої події – від 2000 до 2500 грн на 1 гостя.

Тераса Олімпік

Тераса Олімпік – панорамна тераса на даху в центрі Києва. Це неймовірна локація з чарівним краєвидом, яка ідеально підходить для весілля, дня народження, ювілею та іншої важливої події.

У закладі знають, що цього року заходи не такі, як раніше. Відчувається незламна сила духу, а головне – те, що ми об’єднані спільною метою.

На локації комфортно у будь-яку погоду. Тут є накриття від сонця та дощу, пледи, прохолодні та зігріваючі напої. А головне — ароматна й поживна їжа та гарний настрій гостей.

Свято можна влаштувати у вигляді фуршету банкету або в іншому форматі. Ви орендуєте локацію, вона належить лише вам. Професіонали допоможуть організувати захід, враховуючи всі ваші побажання.

Рекомендований чек на одного гостя: банкет – 1200 грн з особи, фуршет – 800 грн з особи, +10% обслуговування.

МАМА МАNANA

МАМА МАNANA – затишний куточок Грузії в серці Києва. Ресторан грузинської кухні – чудовий варіант для святкування важливої події. У закладі можна влаштувати банкет, вечірку з друзями або атмосферну сімейну вечерю.

У меню представлені хачапурі, хінкалі, чебуреки, супи, салати, гарячі страви. з напоїв пропонують тихі та ігристі вина, пиво і чачу, домашнє вино, лимонади.

Яскраві страви – Аджарулі з лисичками (275 грн), Хачапурі по-аджарськи (202 грн), Пшавські хінкалі з яловичиною та свининою (175 грн) та Бадріджані (203 грн) – рулетики з баклажанів з курячим філе, з вершковим соусом та грузинською аджикою.

Рекомендуємо також звернути увагу на категорію Тоне меню: шашлик, люля-кебаб, каре, запечені овочі. Чудова пропозиція для компанії – Асорті шашликів (1130 грн) – свинний ошийок, шашлик із телятини, куряче стегно, люля-кебаб із баранини. Подається з зеленню на лаваші з цибулею та соусами Сацебелі та Ткемалі.

CHOICE

Ресторан CHOICE – це 1000 квадратних метрів простору для незабутніх моментів, для будь-якої важливої події вашого життя. Тут можна влаштувати банкет, камерну вечірку чи іншу особливу подію.

У ресторані CHOICE знають, яка для кожного з вас зараз важливо бачити посмішки близьких і розуміти, що життя продовжується. Команда прагне дарувати радість, на яку ви заслуговуєте. Професіонали допоможуть організувати весілля, ювілей, дитячий день народження чи іншу особливу для вас подію.

У закладі на вас і ваших гостей чекають європейська кухня, затишний інтер’єр і турботливе обслуговування. Ресторан пропонує 4 варіанти банкетів: Застілля (800 грн), Гурман (900 грн), Трапеза (1000 грн) та Бенкет (1300 грн).

Ідеальний варіант для банкету – банкет-хол Choice. Це 5 залів із зручним розміщенням компаній від 5 до 120 осіб, послуги івент-менеджера, атмосфера комфортного відпочинку та вишукана кухня з кількома варіантами меню.

Головна фотографія: Fabius.

FAQ

  • Який обрати ресторан для зустрічі з найріднішими і святкування незабутніх моментів?

У ресторанах La Veranda, Тераса Олімпік, Мама Manana на вас чекає затишок, оригінальні страви та високий рівень обслуговування.

  • Які кращі локації для заходів у мальовничому місці в Київські області?

Fabius – затишний ресторан з величезними панорамними вікнами, який розташувався в сосновому лісі на Столичному шосе. KNZS (Koncha Zaspa Residence) – сучасний готельно-ресторанний комплекс із неймовірними пейзажами на території Центрального парку Конча-Заспи.

  • Яка вартість банкету/фуршету в ресторанах столиці?

Вартість святкування особливої події у Fabius– від 2000 до 2500 грн на 1 гостя. Середній чек на одну людину в KNZS – 1000 грн. Рекомендований чек на одного гостя в Тераса Олімпік: банкет – 1200 грн з людини, фуршет – 800 грн з людини.

Вибрав локацію для святкування незабутніх моментів – задонать ЗСУ!??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Кращі пропозиції для банкетів і ювілеїв від ресторанів Києва

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все