Переглядів: 1082 Час на прочитання: 4 хв
Львов

Новорічні вечірки пропонують майже усі заклади у Львові. Вишукані напої і атмосферна музика — це те, що буде в усіх. Проте, як обрати найсмачніший заклад? Tomato.ua підібрав ресторани, де можна відсвяткувати Новий рік у Львові. У цій підбірці Бенкетний Дім, FEST Republik, Валентино, Park. Art of Rest, Mon Chef.

Бенкетний дім

Феєричний Новий 2020 рік ви можете відсвяткувати у ресторані Бенкетний Дім. Початок о 22 годині. На цій вечірці ви підсумуєте річні здобутки та почнете новий, бажаний та грандіозний рік.

Цього року на вас чекає:

  • програма від чарівних ведучих Вікторії Боднарчук та Миколи Данилюка
  • традиційне українське та європейське меню холодних закусок, перших та гарячих страв від шеф-кухарки ресторану Олександри Кожун
  • відомі хіти у яскравому виконанні гурту Remake та Deluxe
  • танцювальні флеш-моби, новорічна вікторина та лотерея подарунків
  • чудова атмосфера затишку, краси та незабутні фотозони від компанії Bonne fete event agency

Ціна — 1500 грн за особу.

FEST Republik

FEST Republik 31 грудня організовує новорічну дискотеку 2000-х. Це варіант для тих, хто хоче зустріти Новий рік у колі друзів та улюблених треків тих часів. Що у програмі?

  • ведучий Володимир Касій
  • жива музика та запальний діджей-сет
  • подарунки і дрібні розіграші (як вам квиточки в Єгипет?)

Якщо ви хочете поринути в яскраві 2000-ні, поностальгувати за безтурботним минулим з «FM», «мобілками» і «застіллям» — ви все це зможете зробити у новорічну ніч. Початок о 22:00, закінчення о 6:00, але це не точно)) Квиток коштує 300 гривень, а якщо ви хочете забронювати столик, тоді 500 гривень з однієї особи.

Валентино

Про ресторан італійської кухні Валентино у Львові можна сказати словами Оскара Уайльда: «Смак мовчазний». Це твердження справедливе для елітного ресторану, що ідеально вписався в атмосферу вузенької львівської вулички і передає шарм та грацію Італії. У такому місці відсвяткувати Новий рік буде одне задоволення.

Новорічний банкет зі святковою музичною програмою розпочнеться о 23:00, а завершиться о 4 ранку. Ціна новорічного банкету — 4000 гривень з особи до 16 грудня, а з 17 грудня — 4500 грн. Діти віком до 6 років — безкоштовно. До 12 років — 50% від загальної вартості. На святкуванні кожна дитина отримає солодкий подарунок від шеф-кухаря. Tomato.ua однозначно радить Валентино для новорічної ночі 2020 року.

Park.Art of Rest

Park.Art of Rest пропонує зустірти Новий рік під гаслом «Паркленд — дорослі, як діти». Щоб усі були максимально задоволені, заклад пропонує два формати святкування на вибір:

  • ARTLAND — багато простору та світла, майже безкінечні святкові столи та вишукана атмосфера. За настрій відповідатиме звичайний тернопільський хлопець, але з надзвичайною енергетикою — Остап Гладкий. Новорічну музичну програму забезпечить один з найкращих кавер-гуртів міста Remake CoverBand. Ціна — 3000 гривень. І як тут втриматися від такого спокусливого поєднання?
  • RESTLAND зустріне усіма кольорами веселки, просторими терасами та атмосферою справжньої шаленої новорічної вечірки. А все про вечірки у Львові знає наш PartyClaus ведучий Євгеній Бєлявський. Музичні замальовки лунатимуть з-під платівок резидента — діджея Юрія Павлюка. Прикрасить новорічну ніч виконавиця сучасних хітів — неперевершена Таня Ничай. Ціна — 2600 гривень.

А шеф-кухар Руслан Сорочинський обіцяє, що на кожну особу буде по два кілограми смачної та вишуканої їжі.

Mon Chef

Зустрічайте Новий рік яскраво, смачно та витончено у готелі Astoria та ресторані Mon Chef.

Для ваc підготували вишукане меню від шеф-кухаря Ігоря Гериліва, живу музику та святкову лотерею. Вартість новорічної вечері: 3900 гривень. Малюкам до 6 років — безкоштовно. Дітям від 6 до 12 років надається знижка 50% від загальної вартості. Гості готелю отримають 10% знижку на святкування в ресторані.

Визначилися, де святкувати Новий рік у Львові? Розкажіть, який ресторан обрали, у коментарях.

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

https://tomato.ua/blog/restaurants-with-childrens-menu-in-lviv/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.