Переглядів: 769 Час на прочитання: 2 хв
Львов

На цих вихідних у місті буде цікаво: коктейльна вечірка з Мелом Гріном, кулінарний вечір з Василем Савушкіним, майстер-клас з Дарією Яремчук та інші класні події. Tomato.ua знає, куди піти у Львові. У цій підбірці Зелена Сливка, Ginger Bar Lviv, Kavalier Boutique Hotel, Green.

П’ятниця, 22 листопада

Розпочніть вихідні з вечірки! У п’ятницю о 19 годині Зелена Сливка організовує Fragolino Party. Буде багато шампанського, музики, класного настрою і смачних закусок.

У Ginger Bar Lviv буде особливий гість. Мел Грін — унікальний бариста і засновник проекту Team Work. Разом з барменами закладу він готуватиме 4 особливих коктейлі: HOKU, BEBIDA LOCA, ESCAPADE, INVERTED MANHATTAN. Приходьте о 20:00 на веселу вечірку з одеським колоритом. Wellcome!

Субота, 23 листопада

У суботу Kavalier Boutique Hotel проводить кулінарний вечір. Разом з шеф-кухарем Василем Савушкіним ви зможете приготувати і продегустувати страви осіннього меню. А саме: овочевий салат з хурмою, тартар з яловичини з фокачою, гусячу грудку з цибулевим мармеладом, авокадо з соусом чімічурі, панна коту з матчею, смородиновий морс. Вартість — 900 гривень, початок о 19 годині. Буде по-осінньому затишно і тепло.

Неділя, 24 листопада

У неділю об 11:00 Кулінарна школа Green проведе майстер-клас з приготування смачної та корисної їжі. Вестиме його власниця першого вегетаріанського кафе у Львові та вегетаріанка з понад 25-ти річним досвідом Дарія Яремчук. Вона покаже, як зготувати своїм близьким та коханим здоровий та дуже смачний десерт Чіа- торт. Буде багато розмов, практики та цікавих історій. На події ви зможете не тільки взяти участь в приготуванні торту, але й дізнатися про секрети здорової кухні. А потім забрати рецепт додому. За реєтрацією до 22 листопада вхід 100 гривень, без реєстрації — 150 гривень.

А також…

Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, щоб дізнаватися усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторанів.

https://tomato.ua/blog/where-to-eat-steaks-in-lviv/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все