Переглядів: 592 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Залишилось всього три дні, щоб насолодитись літом. Попереду осінь, яка приготувала для кожного з нас багато пригод, про які ми навіть не здогадуємось. Tomato.ua знає, куди піти у Львові у ці вихідні: Street Food So Good Festival, Ґвара ресторація, Tante Sophie, Da Vinci, SDV Coffee Shop.

Куди піти у Львові 30 серпня — 1 вересня

П’ятниця, 30 серпня

У п’ятницю Street Food So Good Festival організовує фестиваль азіатської їжі. Він буде проходити у Парку культури всі вихідні. Завдяки різноманітній кухні, автентичній музиці, креативним декораціям та насиченій програмі ви познайомитесь з традиціями східного світу. Окрім азійської кухні, на фуд-корті представлені й інші гастрономічні проекти: маркет брендів і ринок фермерських продуктів. Вартість квитків: денний — 40 грн, дводенний — 60 грн, трьохденний — 80 грн.

Субота, 31 серпня

Львівську кухню і не тільки можете спробувати у Ґвара ресторація. Тут є неймовірні сніданки у кращих традиціях Стамбула. Сніданки доступні щодня до 11:00. Це «великий таріль налисників» із конфітюрами та сметаною, який подається із бокалом ігристого вина. Ціна — 118 грн. Також в меню є основні страви, закуски, супи, позиції на мангалі та десерти. Подають кілька видів вареників (пирогів). Що спробувати? Качину роляду із краківською кашею – 218 грн, пироги (вареники) із соленим сиром – 82 грн та студенець (холодець) — 104 грн. 

Якщо вам захочеться у суботу делікатесів, шукайте їх у ресторані Tante Sophie. Тут все в найкращих традиціях Провансу. Це справжня насолода для гурманів. Саме тут ви зможете скуштувати запечених равликів під 12 соусами або ж з сиром Дор Блю та трюфельним маслом — 200 грн. До речі, равликів вирощують на власній фермі. Популярними стравами є також восьминіг з картопляним гратеном — 350 грн, жаб’ячі ніжки — 210 грн та класичний французький суп — 110 грн. 

Неділя, 1 вересня

Поїсти смачну піцу можна у ресторані Da Vinci. Тут італійська кухня і Оперний театр як на долоні. Будете там, спробуйте піцу на дровах “Від шефа” — 125 грн. Або ж смачне тальятелле під соусом болоньєзе — 136 грн. 

куди піти у Львові

Куди піти у Львові ще? Однозначно у новий львівський заклад SDV Coffee Shop. У меню є популярний матча чай (60 грн), каскара (40 грн) та апельсиновий капучино (60 грн). До чаю візьміть тост з лососем, крем сиром і авокадо (97 грн). До речі, сніданки у вигляді смузі боулів у них теж є, ціна від 92 грн.

Смачного!

І ще…

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук, щоб не пропустити найактуальніші новини ресторанів!

https://tomato.ua/blog/catering-in-lviv/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все