Переглядів: 824 Час на прочитання: 3 хв
Львов

На ці вихідні у Львові обіцяють теплу осінню погоду. Тому не пропустіть можливість гарно провести час у місцевих закладах. Tomato.ua знає, куди піти у Львові у перші вихідні вересня. У цій підбірці: Grand Cafe Leopolis, Panorama, Sho.co, Італійський дворик, Дуже висока кухня.

Куди піти у Львові, 6-8 вересня

П’ятниця, 6 вересня

Розпочати вихідні варто з відомого львівського кафе Grand Cafe Leopolis. У п’ятницю буде проходити виставка фотографій стародавнього міста. Кожна стіна закладу свою тематику та історію. Тут ви можете побачити зародження львівського спорту, становлення промисловості, історію трамваю та розбудову міста. Початок о 15.00 годині, за попередньої реєстрації участь безкоштовна. Що спробувати з меню? Курячий консоме з овочами (45 грн) і салат з сьомгою «Гравлакс» (135 грн). До цих страв спробуйте вино Розе Д’анжу (50 грн/100 мл).

Поки ще погода дозволяє, варто повечеряти у затишному ресторані Panorama на терасі. З виглядом на Оперний театр і проспект Свободи. Для ідеального вечора замовте домашню пасту флорентіно зі шпинатом (130 грн) та свіжі устриці з регіону Марен-Олерон, Франція (295 грн, 3 штуки). Розбавте ці страви яблучним сезонним фрешем (65 грн).

Субота, 7 вересня

На сніданок йдіть у достатньо новий заклад Sho.co. Тут є омлет з трьох яєць (49), скрамбл в круасані (149 грн) і навіть гранола власного приготування (59 грн). Сніданки подають з 8 до 17 години.

куди піти у Львові

Куди піти у Львові ще? У суботу можна зайти в Італійський дворик. Це унікальний пам’ятник архітектури Відродження і одне з найромантичніших місць Львова. Знаходиться він на площі Ринок, 6. На другому поверсі у теплий час часто експонують фотовиставки і показують українські фільми. Дещо з меню: коктейль Будь щасливий (50 грн), лазанья овочева (100 грн), лінгвіні з креветками, томатами та часником (300 грн), лосось на грилі (120 грн).

Неділя, 8 вересня

Ви колись були в ресторані без офіціантів, меню і цін? Якщо ні, тоді Дуже висока кухня — якраз таке місце. Замість того, щоб обирати страви зі списку, ви будете спілкуватися з кухарем. Він допоможе обрати інгредієнти та спосіб приготування страви, зорієнтує у ціні за спеціальною шкалою від 50 до 1 000 гривень. Свою страву ви можете доповнити келихом просекко (95 грн). За вечерею гратие музика з вінілів Леоніда та Андрія Фляків.

І ще…

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук, щоб не пропустити найактуальніші новини ресторанів!

https://tomato.ua/blog/catering-in-lviv/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все