Куда пойти

Поки у Львові погода нагадує теплу весну, місцеві заклади проводять винні фестивалі з танцями і музикою. У суботу та неділю їх буде чимало. Куди піти у Львові на ці вихідні, знає Tomato.ua. У цій підбірці Lviv Cheese and Wine Festival, Староєврейська. Food Street, Чотири Чебуреки. Prosecco Bar.

Куди піти у Львові на ці вихідні, щоб провести останні теплі дні

П’ятниця, 18 жовтня

У п’ятницю розпочинається Свято Сиру і Вина — Grape Stomp Ukraine Championship / Велика Давильня Винограду. Якщо ви ніколи не пробувати давати в бочках виноград на вино — це ваш шанс. Такі святкування львів’яни проводять кожного року. Початок о 14 годині в Палаці Потоцьких. Ціна квитка — 50-100 грн. Організатор події — Lviv Cheese and Wine Festival.

куди піти у Львові

Субота, 19 жовтня

У суботу відбудеться дегустація вин від Івана Плачкова. Він є засновником та співвласником сімейної виноробні Колоніст. Ви зможете скуштувати вино з семи позицій. Серед них Біссер 2017 року. Це брют, який має 18 місяців витримки. Або ж Каберне Мерло Висока гама 2016 року, витримка 14 місяців, сухе червоне. Початок о 19:00 в Палаці Потоцьких. Вартість квитка на дегустацію — 500 грн.

куди піти у Львові на вихідні

На вулиці Староєврейській о 12.00 год розпочинається свято глінтвейну, яке відкриє новий осінній сезон. З цього дня у кожному закладі варто замовляти не смузі, а теплий глінтвейн з корицею. Подію організовує спільнота Староєврейська. Food Street.

куди піти у Львові

У Чотири Чебуреки. Prosecco Bar на вихідних стартують щасливі години з коктейлями. Будь-який напій із меню Specialty Coctails готують зі знижкою 10% з 17:00 до 19:00.

куди піти у Львові

Неділя, 20 жовтня

Tomato.ua у неділю радить піти на День Львівського Сирника у Палаці Потоцьких. Усіх будуть пригощати величезним сирником, який приготований з любов’ю та за традиційним львівським рецептом. Початок о 14:00, ціна квитка — 50-100 грн. Подія відбудеться в рамках Lviv Cheese and Wine Festival.

Організатори Свята Сиру і Вина розкажуть вам, що чотири століття тому клімат у Львові був настільки теплим, що виноградники на південних схилах Високого Замку, Личакова, а потім на пагорбах Кайзервальду аж до Винників давали львів’янам щорічно більше сотні бочок вина.

А також…

Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, щоб дізнаватися усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторанів.

Поделиться: