Переглядів: 869 Час на прочитання: 5 хв
Куди піти у Києві

Качка з яблуками та соусом із журавлини, льодяний тофу, ростбіф з бріош та цибулевим айолі, азійський борщ – талановиті кулінари столиці експериментують зі смаками та створюють вражаючі страви. Tomato.ua розповість про зимові новинки в меню від шеф-кухарів Києва. У добірці Strong Bar, Китайський Привіт, Життя Чудових Людей, BEEF, Mimosa Brooklyn Pizza.

Зігріваємся оригінальними стравами та напоями від шефів, обіймами й розмовами з рідними та донатами на ЗСУ. А заклади продовжують працювати, щоб підтримувати економіку та захисників.

Strong Bar

Strong Bar – атмосферний заклад, який розташувався в самому центрі Києва на вулиці Терещенківській. Гостям пропонують різноманітні оригінальні страви, яскраві авторські коктейлі та димний кальян. У барі можна зібратися з друзями та рідними, влаштувати романтичне побачення, відпочити, відволіктися від рутини та поговорити про найважливіше.

Шеф Strong Bar презентував цікаві новинки: Сирний крем-суп з куркою та хрумкою чіабатою (250 грн) та Качина грудка з яблуками та соусом із журавлини (385 грн).

У барному меню також з’явилися нові яскраві напої. Hot Cherry (275 грн) – чудовий зігріваючий коктейль – саме те, що потрібно в холодну пору року. Його готують із бренді Grand Montand, лікеру chery, пюре вишні, білого вина та меду.

Якщо ви хочете розслабитися після важкого робочого дня або відпочити з друзями, рекомендуємо замовити коктейль Elmacule (320 грн). Це 4 види рому, Triple Sec, апельсиновий сік, пюре маракуї, лимонний фреш, сироп сицилійський апельсин.

Китайський Привіт

Китайський Привіт – міське сімейне китайське кафе, відоме автентичною їжею.

У меню з’явилися 3 цікаві новинки: Бао бургер зі свининою у секретному клярі, соусом лайм-карі, огірками, маринованими у чилі-ґарлік пасті з міцуканом і зеленню (290 грн), Льодяний тофу з деревними грибами, шиітаке, цибулевим кранчем і чилі (320 грн), Курка Хайнань з часниковою чилі пастою, ерінгами, огірком і кінзою (290 грн).

Заклад також презентував нові пельмені та навіть зробив гайд. В асортименті – Пельмені China Hi, Цяодзи, Ґотьє. Смаки різні: з куркою, зі свининою, з бараниною, качкою, яловичиною, з креветкою та лангустином.

Ідеальна пропозиція для тих, хто хоче спробувати всі смаки одразу та обрати улюблені – Дамплінг сет (340 грн) – 9 смаків на одній тарілці.

Ви можете долучитися до благодійної ініціативи Привіт, сусід. Цього місяця вирішили підтримати українців, що мешкають у Херсоні та області. Збирали кошти на ліки, засоби особистої гігієни, підгузки для дорослих та медичну допомогу херсонцям.

Життя Чудових Людей

Життя Чудових Людей – атмосферне гастрономічне бістро та бар, створене для зустрічі найближчими та для насолоди їжею.

Хрумка новинка від шефа – Сендвіч з індичкою з маринованим перцем, айолі чорний часник і сиром чеддер. Подають з капустою кімчі.

У меню з’явилися нові цікаві сніданки. Один із них – Яйця пашот (260 грн) на морквяно-гарбузовому хлібі з пряною олією та зеленню. Солоні ліниві вареники з вершковим грибним кремом, смаженими гливами, печерицями та шимеями, пармезаном і гаудою (280 грн) – можна замовляти весь день.

Яскраві новинки з основного меню – Артишоки на грилі (215 грн) з запеченим перцем, лимонним буко та ніжним баклажанним кремом, Азійський борщ (289 грн) з кокосовим молоком, грибами шиитаке, чорносливом і м’ясною булочкою, Філе сібаса у зеленому карі (389 грн) з пастою, бобами едамаме та кокосом, Чудові равіолі з лососем у лимонному соусі (345 грн).

BEEF

BEEF – м’ясний ресторан, який відкрився в 2010 році та вже тричі став переможцем у категорії «Найкращий ресторан України» Національної ресторанної премії СІЛЬ. Основний продукт закладу – м’ясо. Тут готують американські мармурові стейки органічної ферми на чотириметровому відкритому грилі Parrilla та в дров’яній печі.

Окрім стейків у меню ви знайдете цікаві основні страви, сніданки, вино, напої, десерти й страви для дітей.

BEEF запрошує у маленьку гастрономічну подорож оновленим меню ланчів. На вас чекають Ростбіф з бріош та цибулевим айолі, Зелений салат з шароном, Бограч з яловичим ребром, Котлети з лосося та пюре шпинат-броколі, Голий бургер з індичкою, BEEF кебаб з бабагануш і пітою, Перець капі з соусом вітелло тоннато, Яловича щока з пюре та журавлинним соусом та інші цікаві страви. Замовляйте дві страви (стартер або суп дня + основна) та напій за 420 грн. Ланч можна замовити по буднях з 12:00 до 16:00.

Mimosa Brooklyn Pizza

Mimosa Brooklyn Pizza – стильна бруклінська піцерія на Бессарабці. Тут готують ароматну піцу в справжній дров’яній печі.

Рекомендуємо звернути увагу на страви-рекомендації від шефа. Тут багато цікавих новинок: Піца з куркою, броколі та копченим халапеньйо (335 грн), Піца карпачо (385 грн), а також домашня паста власного виробництва: Томатні папарделле з яловичим шніцелем (235 грн) та Біголі болон’єзе (185 грн).

Ще одна цікава новинка – Fisherman’s Pie (120 грн) – лосось з вершковим сиром і картопляне пюре.

Оновили також лінійку випічки з власної пекарні Mimosa Bakery. Цікаві новинки – Булочка з корицею та кардамоном (65 грн), Даніш з яблуком (75 грн), грушею (80 грн), з сиром Брі, пеканом та пивною карамеллю (65 грн), Бурекас з яйцем (45 грн), Круасан мигдальний (95 грн).

Зверніть увагу на те, що в закладі немає броні. Чекають кожного дня просто так і всіх.

Скуштували новинку від шефа – задонатьте на ЗСУ!??

Головна фотографія: BEEF.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Нові десерти від шеф-кухарів Києва

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все