Завантажуйте додаток!
Російську кухню можна сміливо віднести до однієї з найбільш колоритних у світовій кулінарії. З давніх-давен на Русі для приготування страв використовували величезну кількість інгредієнтів. Сучасна ж російська кухня складається з численних рецептів різних народів пострадянського простору, тим самим роблячи її ще більш різноманітною й оригінальною.
Ресторани столиці пропонують своїм відвідувачам величезний асортимент традиційних страв російської кухні, які готують як за класичними, так і за авторськихми рецептами. Однією з особливостей російської кулінарії вважається застосування різних злакових культур – овес, пшениця, жито, ячмінь, просо, сочевиця, горох. Тому меню ресторанів російської кухні складається з різних сортів хліба, випічки, різноманітних каш, млинців з солоними й солодкими начинками.
Велике значення в російській кулінарії завжди надавали першим стравам. Сьогодні в ресторанах російської кухні в Києві можна спробувати фірмову солянку з м'ясом, грибами, рибою, а також щі з квашеною капустою і щавлем, холодний суп «Окрошка» з подрібненими овочами, м’ясом і рибою. Серед традиційних других страв у Росії особливою популярністю користуються російські пельмені з м'ясом, запечене молочне порося, фарширований гусак або качка. Фірмовою холодною закускою вважається холодець.
Окрему увагу в ресторанах російської кухні в Києві приділено різноманітності закусок і солінь, серед яких відзначають квашену капусту, солоні огірки, мариновані овочі, мочені яблука. Неможливо уявити меню російських ресторанів без фірмових пирогів, які печуть з солоними й солодкими начинками. Пироги можна покуштувати з м'ясом і рибою, капустою і грибами, ягодами й фруктами, сиром і варенням.
Серед напоїв у ресторанах російської кухні в Києві найчастіше можна замовити компоти й кваси, ягідні морси, узвари та чаї. В алкогольній карті присутні фірмові настоянки на меду, перці, ягодах.
Тим, хто є шанувальником російської кухні або тільки бажає ознайомитися з кулінарними традиціями сусідньої держави, Томато пропонує дізнатися багато цікавої інформації про кращі ресторани Києва, де подають традиційні російські страви й напої.
Користувачі сайту можуть підібрати кафе російської кухні для ситньої обідньої трапези, обрати ресторан російської кухні, де можна не тільки провести сімейну вечерю, а й з розмахом відзначити будь-яке свято і корпоративний захід. Tomato.ua допомагає підібрати ресторан, кафе або бар російської кухні в Києві згідно з наступними параметрами:
О команде Tomato
Ми - це невелика команда ентузіастів з України. Ми поставили перед собою місію: зробити так, щоб де б в Україні ви не знаходилися, ви завжди могли смачно поїсти.
Як ми це робимо? Для початку, ми зібрали приголомшливу команду професіоналів - фахівців з дизайну, програмування, маркетингу, копірайтерів, а за сумісництвом - любителів гарної їжі. З їх допомогою ми створили Томато.
Томато допомагає своїм користувачам знайти цікаві місця неподалік. Наша команда регулярно зв'язується з ресторанами - таким чином ми забезпечуємо актуальність інформації. Друга частина нашої команди - це самі користувачі, які діляться своїми враженнями і допомагають один одному у виборі кращих місць.
Ми працюємо і з ресторанами. Для них ми надаємо зручні інструменти для редагування інформації про себе - в результаті відвідувачі отримають максимум інформації, а ресторан зможе зосередитися на тому, чим він любить займатися більше всього - смачній їжі.