«Adelle» - це ресторан ізраїльської кухні, який зустрічає своїх гостей на Великій Васильківській у центрі Києва, недалеко від площі Льва Толстого.
Дизайнерський інтер'єр просторого приміщення гармонійно поєднує в собі домашній затишок і вуличні акценти - теплі кремові відтінки, зістарені стіни, великі склепінчасті вікна й аналоговий годинник, велика кількість живої зелені.
Меню складається з сучасних страв ізраїльської та середземноморської кухні, які кухарі готують з натуральних сезонних продуктів. Гості можуть замовити хумус, шакшуку, піту, фалафель, страви з м'яса й риби, страви, які готують на шампурах і вугіллі, а також солодощі.
Серед фірмових позицій меню «Adelle» відзначають:
- шакшуку з печеним перцем,
- смажений на планчі сир халумі з фініковим медом, орегано і гарніром з печених овочів,
- батат з тхіною,
- піту «Сабіх» з баклажанами у фритюрі, теплим картопляним салатом і яйцем,
- шварму з лавраком в піті - аналог шаурми, в якій посічене м'ясо замінили рибним філе,
- а також десерт «Кнафе» (сулугуні з сиром і топленим маслом під хрустким тістом Кадаїф і з пряним медовим сиропом).
Велика барна карта ресторану містить асортимент міцного алкоголю, коктейлів, вина й ігристого.