На вулиці Маршала Малиновського в Києві, недалеко від станції метро «Оболонь», розмістився ресторан «Аджика».
До послуг гостей просторий основний зал з місткістю 130 персон, а також бенкетний зал, де можуть розміститися 50 персон у форматі бенкету і до 500 гостей у форматі фуршету. У теплу пору року при закладі працює літня тераса.
Інтер'єр ресторану дизайнери оформили в сучасному східному стилі - теплі пісочні відтінки, м'які дивани з подушками, оздоба з натурального дерева й дикого каменю, оригінальні світильники з кулями всередині, підлоги з мозаїкою, жива зелень.
У меню гості знайдуть широкий вибір класичних та авторських страв європейської та кавказької кухонь. Родзинкою вважаються дев'ять видів фірмової аджики, а також сир власного виробництва і свіжий хліб, спечений у тандирі.
Крім цього, кухарі готують салати, холодні закуски, перші страви, основні страви, страви з морепродуктів, гарніри, пивні закуски, соуси, десерти.
Фірмовими позиціями меню вважаються:
- теплий салат з телятиною, томатами чері та сиром пармезан під сирною заправою,
- салат з лососем у соусі з омара,
- карпачо з лосося з лимонною заправою, руколою і каперсами,
- тар-тар з телятини з червоною цибулею,
- табаско і заправою чилі,
- червоний борщ з грінками й салом,
- королівські креветки з в'яленими томатами,
- бастурма,
- дорада з лимонним соусом,
- стейк з лосося зі шпинатом і вершково-карамельним соусом,
- медальйони з телятини з овочами-гриль під вишневим соусом,
- стейк «Пеппер» з пряним соусом,
- шоколадний фондан з морозивом.
Вечорами гості можуть заспівати улюблених пісень на караоке.
Крім того, у ресторані часто грають живу музику, а також влаштовують бенкети, фуршети, сімейні та корпоративні свята.