«Апельсин» - це готельно-ресторанний комплекс, який розмістився на вулиці Василя Стуса у Святошинському районі Києва.
До послуг гостей закладу бенкет-хол, готельні номери, караоке-зал, більярдна кімната, нічний клуб з майданчиком для танців, літній майданчик з альтанками та будиночками. У ресторані «Апельсин» обладнані кілька окремих залів, місткістю від 20 до 120 осіб.
Інтер'єр закладу гармонійно поєднує в собі класичний стиль і сучасні мотиви в декорі - теплі пісочні, кремові, аквамаринові відтінки, елегантні меблі, білосніжні скатертини, неонове освітлення, картини й ліпнина.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської та української кухонь. У меню представлені холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, гарячі страви з м'яса і риби, гарніри, соуси, десерти.
Окремо акцент зроблено на позиціях мангал-меню, серед яких відзначають шашлик з телятини, свинини, курки, лосося, овочі й скумбрію-гриль.
В обідню пору в ресторані гостям подадуть комплексні бізнес-ланчі.
До фірмових позицій меню закладу відносяться:
- сковорода «Трембіта» з домашньою ковбасою,
- телятина по-царськи,
- телятина «Джек Деніелс»,
- філе курки по-гавайськи з ананасами,
- стейк з лосося під ікорним соусом,
- страва «Човен рибалки» з філе лосося, сома й овочами, запеченими під сиром,
- філе сома «Айдар» під медовим соусом,
- салат «Круїз» з в'яленим м'ясом, сиром брі та грушею,
- салат «Океан» з креветками, кальмарами й лососем,
- крем-суп з печериць,
- мисливські сосиски «Фламбе»,
- штрудель з яблуками й горіхом.
Часто в закладі проходять бенкети, фуршети, тематичні та танцювальні вечірки, весільні свята.
Крім цього, на території комплексу обладнана сауна.