Заміський ресторанно-готельний комплекс «Aquarius» розкинувся на Дніпровському шосе в передмісті Києва.
Заклад складається з елегантного ресторану, готелю, мальовничої прилеглої території з фруктовим садом і ставом, а також має в своєму розпорядженні банний комплекс.
До послуг гостей ресторану просторий основний зал з кабінками й баром, а також просторий бенкетний зал, місткістю 100 персон і виходом на літню терасу. Елегантний інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної класики - кремово-пісочні й графітові відтінки в оформленні, м'які крісла й меблі з натурального дерева, камін і дорогий текстиль в оздобі.
Кухарі спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської та української кухонь. Основний акцент зроблено на стравах, які готують на мангалі.
Також гості можуть замовити салати, перші страви, основні страви з м'яса, птиці, риби, закуски до пива, десерти.
Серед фірмових позицій меню «Aquarius» відзначають:
- курячу грудку в пряних сухарях з картопляно-шпинатним пюре,
- телятину «Салтимбока» з шавлією і запеченою картоплею,
- рольмопс зі скумбрії з припущеною морквою,
- свинину з моцарелою, томатами та іспанським салатом,
- карпачо з телятини,
- теплий салат з телятиною,
- борщ з пампушками та салом,
- курячі нагетси в беконі,
- шашлик з лосося,
- люля-кебаб з телятини,
- хачапурі «Мегрельське»,
- десерт «Каталонський крем».
Для маленьких відвідувачів розроблено окреме дитяче меню й обладнаний дитячий ігровий майданчик з гойдалками та гірками.