На мальовничій Оболонській набережній у Києві в складі готелю «Вісак» розмістився елегантний ресторан «Аристократ».
У розпорядженні гостей два просторі бенкетні зали й два затишні VIP-кабінети, а також відкрита літня тераса з виглядом на Дніпро.
Інтер'єр ресторану оформлений у стилі сучасної класики – різьблені меблі з оксамитовою оббивкою, білосніжні скатертини, поєднання пастельних кремових і насичених бордових відтінків, вишукані люстри й позолота, ліпнина й картини на стінах.
Меню складається з традиційних страв європейської, італійської та української кухонь, які готують як за класичними, так і за авторськими рецептами. Гості можуть замовити всілякі салати, страви гриль-меню, перші й основні страви, холодні та гарячі закуски, десерти й випічку.
Для проведення святкувань і фуршетів у ресторані передбачено окреме бенкетне меню.
З-поміж фірмових страв відзначають:
- медальйони «Тальята»,
- стейк «Філето Вино Россо»,
- дорадо з овочевим рататуєм і лимоном,
- стейк лосося з цукіні й соусом песто,
- філе курчати в паніровці з сиром пармезан «Міланезе Де Полло»,
- качину грудку з малиновим соусом і яблуками,
- фетучине з грибами й шинкою,
- тартар з лосося,
- карпачо з телятини з пармезаном і руколою,
- салат «Інсалата ді рукола з тигровими креветками»,
- овочевий суп «Мінестроне» з пармезаном,
- млинці з жульєном,
- пельмені й деруни по-домашньому,
- баклажани а-ля Пармеджано.
Регулярно в ресторані проходять бізнес-ланчі, ділові переговори, корпоративні свята, ювілеї, бенкети й фуршети.