На Лівому березі в Києві, через дорогу від озера Срібний Кіл, на вулиці Миколи Бажана, розмістився ресторан «Багратіоні».
Заклад названий на честь однієї з найдавніших грузинських династій. Тут гостям подають популярні страви грузинської та європейської кухонь, більшість з яких кухарі готують за старовинними сімейними рецептами. Багато страв меню готуються в спеціальному грузинському посуді «кеці», який здатен зберігати смакові якості страви й температуру при подачі на стіл.
Фірмові страви ресторану:
- страва «Багратіоні» з перепелів і болгарського перцю,
- чанахі з баранини,
- оджахурі,
- кучмачі на кеці,
- сулугуні, смажений на кеці,
- бичачі яйця запечені з грибами на кеці «Кверебі»,
- купати по-абхазськи,
- чкмерулі,
- чахохбілі,
- теляча вирізка, запечена з грибами «Цариця Тамара»,
- судак «Лазурі»,
- салати «Тбілісурі» і «Генацвале».
Тим, хто любить солодке, в закладі представлена десертна карта, в якій є фірмові десерти: штрудель з морозивом, торт «Наполеон», чизкейк.
В алкогольній карті основний акцент зроблено на вишуканих марках грузинських вин.
У ресторані передбачено основний зал, місткість 70 персон, бенкетний зал, який вміщує до 30 гостей, а також є затишний VIP-зал, розрахований на 15 гостей.
Інтер'єр ресторану витриманий у класичному стилі з елементами етнічного декору: темно-вишневі відтінки в оформленні, вигадливий декор, кришталеві люстри, вишукані меблі, оздоблення яскравих кольорів. Стіни обвішані сюжетними картинами, що оповідають про історичні події Грузії, барвистими пейзажами, портретами легендарних діячів країни. Вечорами відвідувачі можуть насолодитися живою музикою.