На проспекті Повітрофлотському в Солом'янському районі Києва розмістився ресторан «Бакинські вечори».
Тут гості можуть покуштувати автентичних страв азербайджанської кухні. У меню представлені холодні закуски, салати, супи, гарячі страви та гарніри, страви мангал-меню, борошняні вироби, оригінальні соуси, десерти. Акцент у ресторані зроблено на стравах, які готують на розпеченому вугіллі.
Гості можуть замовити «Бей-кебаб» з корейки телятини й баранини, люля-кебаб, курячий і овочевий шашлик, а також свинячий ошийок, каре свинини, телятини, ягняти, битки телятини зі спеціями «Басдурма», шашлик з баранини, індички, курячої грудки, люля-кебаб з яловичини, баранини, курки, стейк з лосося й осетрини, дорада й райдужну форель-гриль.
Також серед фірмових страв закладу відзначають:
- салат «Бакинські вечори» з малосольним лососем, болгарським перцем, стручковою квасолею, помідорами, мигдальними пластівцями й медово-лимонним соусом,
- теплий салат з телятиною і руколою,
- суп з м'якоттю баранини «Піті»,
- хашламу з телятини й баранини,
- садж з телятини з овочами,
- плов по-азербайджанськи з родзинками, курагою, фініками, телятиною, каштанами та спеціями,
- качину грудку з яблуками під апельсиновим соусом,
- левенгі з курчати,
- рибний сирдаг з лосося,
- хачапурі по-аджарськи,
- пахлаву «Бакинську».
У ресторані «Бакинські вечори» обладнаний просторий основний зал, який вміщує до 150 гостей.
Розкішний інтер'єр дизайнери виконали в класичному стилі - тепла бежева колірна гама, різьблені меблі з візерунчастими текстильними вставками, білосніжні скатертини, кришталеві люстри й жива зелень.
Для приватних свят і невеликої компанії гостей також обладнаний віп-зал, який розрахований на 16 осіб.