У Голосіївському районі Києва, на вулиці Саксаганського, недалеко від станції метро «Університет», розмістився лаунж-бар «Baribar».
Заклад гармонійно поєднує в собі формат кальянної, ресторану з європейською кухнею і бару з класичними коктейлями.
У розпорядженні гостей два окремі затишні зали. У першому залі встановлена барна стойка, а інтер'єр виконаний дизайнером в сучасному стилі - графітові, сірі, пісочні відтінки, м'які крісла і невеликі столики, дзеркала й оздоба з натурального дерева, бірюзове неонове освітлення барної зони.
Камерну атмосферу другого залу доповнюють низькі крісла та дивани у формі півкола з подушками, столики й декор з натурального дерева, мерехтіння свічок і м’яке освітлення.
Авторська кухня закладу базується на європейських рецептах з нотками американської та східної кухонь. Гості можуть замовити різні закуски, бургери, салати, перші й основні страви, гарніри, десерти.
В обідню пору тут подадуть комплексні бізнес-ланчі.
Серед фірмових страв «Baribar» відзначають:
- сир, запечений у тісті філо з індійським чатні,
- сочевичний крем-суп з беконом,
- салат з тигровою креветкою й апельсиновим чилі соусом,
- філе міньйон з фініково-винним соусом і смаженою молодою картоплею.
Вечорами щоп'ятниці у закладі виступають ді-джеї. Також у лаунж-барі часто транслюють спортивні події та футбольні матчі.