Київ, вул. Самійла Кішки, 6 (Маршала Конєва 6)
Іподром
COVID19 - SAFE
Сьогодні Ксенії Амбер очолює BEEF і готує для вас незабутній гастрономічний спогад — шефську вечерю, яка відбудеться 4 квітня.
В центрі кожної страви — чорний трюфель, гармонія смаку і незабутня компанія. Меню вечері:
Хрусткі гриби шимеджі з трюфельним айолі.
Татакі з тунця з соусом манго-юдзу-трюфель.
Гарячий місо гарбуз з трюфельною страчателлою.
Велінгтон з трюфельним пюре.
Морозиво з крихтою з бородинського хліба з трюфелем.
Ціна: 4 600 грн.
Квитки за посиланням у шапці профілю.