На вулиці Саксаганського в самому центрі Києва розмістився бар «Нероби».
росторе приміщення включає кілька зон відпочинку, зокрема столи вздовж стін і м'які крісла, стільці біля барної стойки, контактний двосторонній бар і столик на 6 гостей, який нагадує карусель з кріслами.
Посеред залу є діджейський пульт. В інтер'єрі бару гармонійно поєднанні сучасний та індустріальний стилі - теплі пісочні, бірюзові й сірі відтінки, оздоба з металу і натурального дерева, точкове освітлення.
Меню включає авторські страви європейської кухні.
У ранковий час гості можуть замовити комплексні сніданки - яйце пашот з кіноа і беконом, кебаб-сендвіч з томат
В обідню пору в барі подають ланчі. Крім того, меню включає закуски, салати, супи, гарячі діпи, основні страви, десерти.
Фірмовими позиціями меню закладу вважаються:
- качина грудка з печеним камамбером,
- запечена яловичина з морозивом з горгондзоли,
- різото з кіноа,
- качка, маринована у вині,
- суп «Том Ям» з креветкою і рисом,
- пітака з яловичиною в соусі Дор Блю,
- гарячі діпи з беконом, червоним сиром і в'яленими томатами,
- тапенада з рікотою,
- тартар з телятини з гірчичним соусом,
- шоколадний торт без борошна з горіхами.
Барна карта закладу включає асортимент міцного алкоголю, а також фірмові коктейлі та настоянки.
Регулярно в барі проходять танцювальні й тематичні вечірки, виступи популярних ді-джеїв.