«Black Market Restaurant» – це ресторан інтелектуальної космополітичної кухні, в основі якої локальні продукти. У меню представлені традиційні страви європейської кухні: супи, салати й закуски, вареники та паста, страви з птиці й м'яса, страви з риби і морепродуктів, гриль, гарніри і десерти. Особливістю ресторану є авторське приготування їжі від шеф-кухаря Віктора Тимчишина. В основі обробки будь-яких інгредієнтів меню лежать прогресивні технології – sous-vide, низькотемпературне приготування, ...
«Black Market Restaurant» – це ресторан інтелектуальної космополітичної кухні, в основі якої локальні продукти. У меню представлені традиційні страви європейської кухні: супи, салати й закуски, вареники та паста, страви з птиці й м'яса, страви з риби і морепродуктів, гриль, гарніри і десерти. Особливістю ресторану є авторське приготування їжі від шеф-кухаря Віктора Тимчишина. В основі обробки будь-яких інгредієнтів меню лежать прогресивні технології – sous-vide, низькотемпературне приготування, миттєве обсмажування, дозрівання м'яса, спеціальне обладнання для приготування повітряного пюре і власна коптильня. Коктейльна карта поділена на кілька категорій: міцні, солодкі й сауер, фіз і шприц, та коктейлі, створені спеціально для ранку.