Один з ресторанів-гастролавок мережі «Чорноморка» зустрічає своїх гостей на вулиці Княжий Затон на Позняках у Києві.
Тут представлено широкий асортимент свіжої чорноморської риби й морепродуктів без консервантів і домішок. Щодня в ресторан здійснюються поставляння одеського вилову, а також у закладі налагоджений власний імпорт від іспанських, італійських і норвезьких фермерів.
На вітрині гастролавки представлені понад 30 позицій - кефаль, ставрида, карасі, бички, камбала, мідії, креветки, рапани, 16 видів устриць, акула катран, морська лисиця, скат, сібас, лосось.
У меню ресторану гості знайдуть авторські страви морської кухні, а саме закуски, салати, супи, основні страви, гарніри, десерти. Рибу і морепродукти в закладі готують на грилі, на сковороді й у хоспері.
Серед фірмових позицій меню «Чорноморки» відзначають:
- брускети з малосольною тюлькою, шпротами домашнього приготування й оселедцем власного засолу,
- ікру закарпатської щуки з зеленню,
- тартар з тунця,
- свіжий салат з морепродуктів з імбирною заправою,
- зелений салат з м'ясом рапан,
- чорноморську юшку,
- крем-суп з лосося,
- різото з морепродуктами,
- щучі кнелі у вершковому соусі,
- котлети з чорноморського судака з картопляним пюре,
- пасту з молюсками,
- м'ясо рапани з грибами й томатами чері.
Барна карта «Чорноморки» складається з бочкового та пляшкового пива, міцного алкоголю, фірмових домашніх настоянок - «Смородина на джині», «Облепіховка», «Вишнівка», а також містить крафтове пиво, міцний алкоголь, фірмове домашнє одеське вино, ігристі вина, білі, червоні та рожеві вина Італії, Франції, Німеччини, Іспанії, Чилі, Новій Зеландії, Аргентини.
Гості можуть замовити будь-які позиції меню на винос, а також у ресторанах мережі працює власна служба доставляння їжі по місту.