На вулиці Великій Окружній у Києві, на території ринку «Столичний», міститься один з ресторанів мережі «Чорноморка».
Заклади працюють у форматі рибної гастро-лавки, де на вітринах представлено широкий асортимент свіжого чорноморського вилову, а в охолоджених басейнах - ірландські, голландські та французькі устриці.
Тут гості можуть купити або замовити страви з камбали калкан, акули катран, мідій, мідій, рапанів, креветок, ската, ставриди, бичка, саргана, кефалі, барабулі.
Тричі на тиждень асортимент риби й морепродуктів оновлюється. Із Закарпаття сюди привозять щуку і форель, а вугор виловлюють в Шацьких озерах.
Меню ресторану складається з популярних і авторських європейських, одеських і середземноморських страви. Гості можуть замовити стартери, салати, супи, основні страви та гарніри, а також десерти.
Фірмовими стравами вважаються:
- одеський фошмак,
- брускети з малосольною тюлькою, шпротами й оселедцем домашнього приготування,
- тар-тар з лосося з ікрою закарпатської щуки,
- салат «Олів'є» з м'ясом лосося,
- теплий салат з морепродуктами,
- салат «Олів'є» з м'ясом лосося,
- щучі кнелі у вершковому соусі,
- м'ясо рапана з грибами й томатами чері,
- буябес,
- різото з морепродуктами,
- мідії,
- вонголе,
- чорноморські креветки,
- камбала калкан.
У барній карті акцент зроблено на фірмовому одеському вині, домашніх настоянках, пляшковому, крафтовому й бочковому пиві, а також на винах Італії, Франції, Німеччини, Чилі, Новій Зеландії.