Один з ресторанів мережі «Чорноморка» розмістився в самому центрі Києва, на вулиці Великій Васильківській.
Заклад працює у форматі гастрономічної лавки й пропонує своїм гостям можливість придбати свіжий улов з Чорного моря, а також привізні морепродукти - кефаль, ставриду, камбалу, бички, дунайський оселедець, мідії, креветки, рапани та устриці.
У меню акцент зроблено на рибній кухню, страви якої готують за авторськими рецептами. У ресторані морепродукти готують на грилі, на сковороді в кукурудзяному борошні або в семи соусах.
Особливістю закладу вважаються фірмові рибні сніданки. Окремо в «Чорноморці» представлена креветкова вітрина. Відвідувачі можуть замовити страви, які готують на грилі тепані.
Устриці в «Чорноморку» постачають із Франції, Ірландії, Голландії, Тунісу, Португалії та України.
Кухарі готують закуски, салати, супи, основні страви, гарніри й десерти.
До фірмових позицій меню «Чорноморки» відносяться:
- тартар з лосося з ікрою закарпатської щуки,
- брускети з малосольної тюльки, домашніми шпротами й дунайським оселедцем,
- свіжий салат з морепродуктів з імбирною заправою,
- салат «Прованський» зі свіжим тунцем,
- салат «Цезар» з фореллю,
- різото з морепродуктами,
- паста з молюсками,
- м'ясо рапани з грибами й чері,
- кнелі з щуки у вершковому соусі,
- цибулевий суп з креветками під сирною скоринкою,
- одеський форшмак з грінками.
Серед напоїв у ресторані пропонують узвар, компот, домашні лимонади, фреші, еспресо і кавомікси, різні види чаю - зелений, чорний, трав'яний, фруктовий, обліпиховий, журавлинний, імбирний з м'ятою.
Барна карта містить пляшкове, бочкове і крафтове пиво, міцний алкоголь, грапу, фірмові домашні настоянки з чорної смородини на джині, з обліпихи й вишні, а також ігристі, білі, рожеві й червоні вина Франції, Іспанії, Італії, Німеччини, Ізраїлю, Чилі, Нової Зеландії.
Спеціально для маленьких гостей у ресторані обладнано дитячий майданчик.