Ресторан азіатської кухні «CHI» зустрічає своїх гостей на Парковій дорозі. Це ресторан, а також «party place» з великою літньою терасою. Звідси відкривається розкішний вигляд на Дніпро й лівий берег Києва. Для гостей передбачені просторий основний зал, контактний бар, лаунж-зона, віп-зона для невеликої компанії, а також кімната для курців. Дизайнерський інтер'єр закладу гармонійно поєднує в собі колоніальний лофт Китаю, Лаосу, Мексики, елементи арт-деко й сучасної класики. У декорі використані атрибути азіатських і південноамериканських традицій, оздоблення велюром і шовком, а також натуральним деревом. Зали прикрашають італійські кристали, жива зелень і статуї в індокитайському стилі.
Меню містить традиційні страви південно-східної Азії, Індії та Китаю, які завдяки авторській обробці кухарів адаптовані до європейських смаків.
З-поміж фірмових страв відзначають:
- салат з хрусткою качкою;
- салат з грибами, шумаї в темпура;
- печений баклажан;
- салат з тунцем, авокадо, кіноа та ягодами годжі;
- теплий салат з хрусткою качкою, помело та гранатом із кунжутною заправою;
- карпачо з сібаса з японською заправою,
- французький тост з креветкою в кунжуті та лічі;
- попкорн з «бебі-восьминіжок» з соусом васабі,
- суп з вонтонами та тофу,
- гедзи зі свининою, креветками, грибами й капустою,
- дім-сами з крабом і свининою.
На десерт можна замовити фірмовий мус з маракуйї, лимону та бананового сорбету . Треба відзначити, що спеції й приправи для страв поставляються в ресторан з Індії. В алкогольній карті представлені ексклюзивні коктейлі, автором яких виступає відомий лондонський міксолог Кароліс Урбонавічус.
Щоп'ятниці й щосуботи в ресторані проходять концерти, live show і тематичні вечірки.