Заклад зачинено…
Заклад, який ви шукали на жаль закрито. Але у нас ще багато цікавого.

Ресторан CHI

CHI
4.6
Київ, Паркова дорога 16А
4.6
Все фотографии
Ресторан CHI
Київ, Паркова дорога 16А
Київ, Паркова дорога 16А
+38 067 657 2013
Арсенальна
Середній чек: 
$$$$
Опис
Ресторан азіатської кухні «CHI» зустрічає своїх гостей на Парковій дорозі. Це ресторан, а також «party place» з великою літньою терасою. Звідси відкривається розкішний вигляд на Дніпро й лівий берег Києва. Для гостей передбачені просторий основний зал, контактний бар, лаунж-зона, віп-зона для невеликої компанії, а також кімната для курців. Дизайнерський інтер'єр закладу гармонійно поєднує в собі колоніальний лофт Китаю, Лаосу, Мексики, елементи арт-деко й сучасної класики. У декорі використані а...

Ресторан азіатської кухні «CHI» зустрічає своїх гостей на Парковій дорозі. Це ресторан, а також «party place» з великою літньою терасою. Звідси відкривається розкішний вигляд на Дніпро й лівий берег Києва. Для гостей передбачені просторий основний зал, контактний бар, лаунж-зона, віп-зона для невеликої компанії, а також кімната для курців. Дизайнерський інтер'єр закладу гармонійно поєднує в собі колоніальний лофт Китаю, Лаосу, Мексики, елементи арт-деко й сучасної класики. У декорі використані атрибути азіатських і південноамериканських традицій, оздоблення велюром і шовком, а також натуральним деревом. Зали прикрашають італійські кристали, жива зелень і статуї в індокитайському стилі.

Меню містить традиційні страви південно-східної Азії, Індії та Китаю, які завдяки авторській обробці кухарів адаптовані до європейських смаків.

З-поміж фірмових страв відзначають:

  • салат з хрусткою качкою;
  • салат з грибами, шумаї в темпура;
  • печений баклажан;
  • салат з тунцем, авокадо, кіноа та ягодами годжі;
  • теплий салат з хрусткою качкою, помело та гранатом із кунжутною заправою;
  • карпачо з сібаса з японською заправою,
  • французький тост з креветкою в кунжуті та лічі;
  • попкорн з «бебі-восьминіжок» з соусом васабі,
  • суп з вонтонами та тофу,
  • гедзи зі свининою, креветками, грибами й капустою,
  • дім-сами з крабом і свининою.

На десерт можна замовити фірмовий мус з маракуйї, лимону та бананового сорбету . Треба відзначити, що спеції й приправи для страв поставляються в ресторан з Індії. В алкогольній карті представлені ексклюзивні коктейлі, автором яких виступає відомий лондонський міксолог Кароліс Урбонавічус.

Щоп'ятниці й щосуботи в ресторані проходять концерти, live show і тематичні вечірки.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!