Навпроти Національного цирку в центрі Києва, на проспекті Перемоги, гостей зустрічає ресторан-рибна гастролавка мережі «Чорноморка».
Інтер'єр закладу виконаний у середземноморському стилі - білі, світло-сірі й блакитні відтінки в оформленні, цегляне муровання стін, меблі з вибіленого дерева, жива зелень.
Тут гостям представлено свіжий чорноморський улов, а також є риба, устриці, молюски та інші мешканці морів з різних кінців світу. На вітрині гастролавки можна спостерігати мідії, креветки, кальмари, устриці, ската-хвостокола, акулу катран, бичків, барабульку, кефаль та інші морепродукти місцевого улову.
Також є ресторанне меню, в якому переважають популярні й авторські страви одеської та європейської кухонь. Гості можуть замовити устриці, салати, закуски, чорноморські пасти, супи, основні страви, гарніри й десерти.
До фірмових позицій «Чорноморки» відносяться:
- різото з морепродуктами,
- кнелі з щуки у вершковому соусі,
- котлети з судака з картопляним пюре,
- паста з молюсків, м'ясо рапана з грибами й чері,
- одеський форшмак з грінками,
- тартар з лосося і з ікрою закарпатської щуки,
- прованський салат зі свіжим тунцем,
- цибулевий суп з тигровою креветкою під сирною скоринкою,
- брауні з малиною.