Ресторан «City Holiday» – головний ресторан готелю з однойменною назвою.
Заклад стоїть на Великій Кільцевій дорозі на виїзді з Києва, у бік Петропавлівської Борщагівки.
Інтер'єр ресторану «City Holiday» виконаний дизайнерами в класичному стилі з елементами бароко - тепла кавово-персикова колірна гама, мармурові колони, кришталеві люстри, елегантні меблі, білосніжні скатертини. До послуг гостей просторий основний зал, розрахований на 70 посадкових місць.
У меню ресторану представлено класичні страви європейської кухні, авторські позиції від шеф-кухаря і традиційні українські страви. Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, супи, пасту, основні страви з м'яса, птиці, риби, страви, приготовані на грилі, випічку, гарніри, десерти.
Фірмовими стравами вважаються:
- рол з лососем шеф-посолу, вершковим кремом і тунцем,
- карпачо з телятини з фуа-гра та трюфельною заправою,
- теплий салат з телятини, запечених овочів і вершковим крем-сиром,
- біф салат з авокадо і кедровими горішками,
- салат з авокадо, манго і тигровими креветками,
- крем-суп з солодкого перцю з креветками-гриль,
- морські гребінці зі спаржею й апельсиновим соусом,
- соте з морепродуктів у вершковому соусі,
- фетучині з телятиною, печерицями та шпинатом у вершковому соусі з пармезаном,
- пепер стейк з кукурудзою на гирлі й з соусом «Деміглас»,
- качине філе з яблуками кальвадос і ягідним соусом,
- корейка з телятини на ребрі,
- філе форелі з вершково-ікорним соусом,
- деруни з грибами, цибулею і домашньою ковбасою,
- український борщ з салом і житніми грінками,
- котлета по-київськи з картопляним пюре,
- піджарка зі свинини з грибами та цибулею.
Окремо в ресторані розроблено дитяче меню для маленьких відвідувачів.
Змістовна барна карта містить асортимент розливного та пляшкового пива, міцний алкоголь, коктейлі, настоянки, віскі, вина Італії, України, Франції, Іспанії. Часто в ресторані проводять бенкети, фуршети, весільні, сімейні та корпоративні свята.