У Печерському районі Києва, на вулиці Шота Руставелі, поруч зі станцією метро «Палац Спорту» розмістився ресторан «De Bosch».
Заклад займає підвальне приміщення в центрі столиці та має три зали. Основою концепції закладу є відомий триптих художника епохи Відродження Босха «Сад земних насолод». Зали оформлені дизайнерами відповідно до елементів картини й отримали назву «Рай», «Сад земних насолод» і «Пекло».
Перший із залів, «Рай», являє собою бар, в оформленні якого переважають авторські меблі з темних порід дерев, а стіни прикрашають малюнки як на лівій частині картини.
У барній карті відвідувачі можуть знайти широкий асортимент ексклюзивних авторських коктейлів, які розділені на сім основних груп.
Фірмовими позиціями барного меню вважаються:
- коктейль «Holy Heretics» на основі острівного віскі «Ardbeg»,
- ромовий коктейль «Musa Paradisia»,
- коктейль зі смаком троянди, кашаси й горіха «Terzetto».
Центральний зал коктейль-бару в своєму інтер'єрі уособлює основну частину картини, присвячену трьом дням створення землі. Тут превалюють зручні та комфортні м'які меблі, приглушене освітлення. Дзеркальний тунель веде гостей у третій дальній зал, що називається «Пекло». В умеблюванні приміщення превалюють шкіряні дивани й крісла, свічки, що м'яко мерехтять, димні кальяни й компактні столики.
Меню засноване на європейській кухні в авторській інтерпретації шеф-кухаря. До фірмових страв належать:
- карпачо з яловичини «Вилка Еретика»,
- жульен «Испанский сапог»,
- салат з індички су-від «Инквизированная индианка»,
- «Цезарь в Аду»,
- юшку з щуки з ікрою «Зачем Ван Гог отрезал уху?»,
- стейк-вирізку з овочами «Доктор Лектор».
На десерт подають фірмове морозиво з тхіною «Крестовый поход» і тирамісу «Попробуй встать из чернозёма».