У Солом'янському районі Києва, на вулиці Уманській, розмістився ресторан «Dibrova».
Колоритний інтер'єр закладу виконаний у традиційному українському стилі - масивні меблі та оздоблення з натурального дерева, вишиті скатертини й декор з полін. Кухарі готують гостям популярні страви української та європейської кухонь.
У меню представлені холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, основні страви з м'яса й риби, гарніри, десерти. Основний акцент зробленио на м'ясних стравах, які запікають на...
У Солом'янському районі Києва, на вулиці Уманській, розмістився ресторан «Dibrova».
Колоритний інтер'єр закладу виконаний у традиційному українському стилі - масивні меблі та оздоблення з натурального дерева, вишиті скатертини й декор з полін. Кухарі готують гостям популярні страви української та європейської кухонь.
У меню представлені холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, основні страви з м'яса й риби, гарніри, десерти. Основний акцент зробленио на м'ясних стравах, які запікають на мангалі.
Серед фірмових позицій меню «Dibrova» відзначають:
- курячий рулет з чорносливом,
- салат «Дібровські вечори» з курячим філе, смаженими грибами, пекінською капустою, волоськими горіхами й чорносливом,
- салат «Заморський» з креветками, лососем, твердим сиром, огірком і листям салату,
- млинці «Дібровська торба» з куркою і грибами,
- фаршировані печериці з сиром і м'ясом,
- запечену дораду,
- тигрові креветки-гриль,
- качку, запечену з яблуками,
- свинину «М'ясо по-королівськи»,
- запечену з томатами й сиром,
- люля-кебаб з курячої грудки,
- куряче філе «Гаваї» з ананасом і сиром,
- свинячі ребра в медово-соєвому соусі.