У центрі Києва, на вулиці Великій Васильківській, між станціями метро «Площа Льва Толстого» та «Олімпійська», розмістився ресторан «Diglass Cafe».
У закладі обладнано чотири окремі зали, в кожному з яких оригінальний дизайнерський інтер'єр.
У меню ресторану «Diglass Cafe» представлені популярні страви світової кухні з акцентом на європейські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Гостям подають закуски, брускети, салати, супи, основні страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, пасту, ...
У центрі Києва, на вулиці Великій Васильківській, між станціями метро «Площа Льва Толстого» та «Олімпійська», розмістився ресторан «Diglass Cafe».
У закладі обладнано чотири окремі зали, в кожному з яких оригінальний дизайнерський інтер'єр.
У меню ресторану «Diglass Cafe» представлені популярні страви світової кухні з акцентом на європейські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Гостям подають закуски, брускети, салати, супи, основні страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, пасту, овочі й гарніри, а також ряд авторських десертів.
Серед коронних страв закладу відзначають:
- віденський шніцель з картопляним салатом і битими огірками,
- качку в томатній глазурі з баношем,
- бурату з томатним карпачо і соусом песто,
- мікс салатів зі смаженою креветкою і кальмарами,
- курку «Diglass»,
- каре телятини з соусом з копченої вишні,
- морепродукти у винно-вершковому соусі,
- дораду з овочами та солодкими томатами,
- пасту з мідіями у вино-томатному соусі,
- профітролі з лаймовим кремом і шоколадним соусом.
Також у закладі готують каву і кавові мікси з добірних зерен австрійського виробника Julius Meinl.
Гості можуть покуштувати фірмову каву по-віденськи.