На Подолі в центрі Києва, на вулиці Костянтинівській, розмістився пивний паб «Drunken Monkey».
Це перший крафтовий паб від броварні «K & F Brewery». Тут встановлено двадцять кранів від українських і закордонний пивних брендів з постійною ротацією.
Також у барній карті паба гості знайдуть асортимент класичних, оригінальних пивних і авторських коктейлів, а також міцний витриманий алкоголь.
У меню представлено популярні європейські страви в авторській подачі шеф-кухаря з акцентом на пивних закусках. Гостям подають снеки, діпи, холодні й гарячі закуски, салати, супи, гарніри, основні страви й страви для компаній, соуси, десерти.
Серед фірмових позицій меню паба відзначають:
- восьминога-гриль з полентою,
- телятину, тушковану в пиві з квасолею,
- ростбіф з вершковим соусом «Пеппер» і пшеничною кашею,
- свинячі ребра в солодкому азіатському соусі,
- свинячу рульку в крафтовому пиві з тушкованою капустою, картоплею і корнішонами,
- німецький грибний суп,
- салат з копченою сьомгою, сочевицею, огірком, оливками й лимонним соусом,
- брускети з сьомгою власного копчення на крем-сирі,
- чорноморські мідії з власної коптильні,
- креветки, смажені з часником в устричному соусі,
- пивне печиво з беконом і шоколадом,
- відкритий пиріг з лососем і шпинатом,
- брауні з соусом чилі,
- пиріг з мигдалем і кленовим сиропом.
Дизайнерський інтер'єр паба виконаний у стилі дизель-панк і доповнений настінним розписом у стилі графіті.
Щочетверга в пабі виступають ді-джеї, а вечорами п'ятниці й суботи тут проходять моно-концерти й виступи популярних музичних колективів.
Також при закладі працює сувенірна крамниця.