Ресторан-бенкетний зал «Єлизавета» розмістився на проспекті Василя Порика в Подільському районі Києва.
Заклад працює в одному приміщенні з гриль-пабом «Pub Prague». Вишуканий інтер'єр бенкетного залу «Єлизавета» дизайнери оформили в розкішному палацовому стилі - пастельні кремові й теплі пісочні відтінки, колони й ліпнина, елегантні меблі та оздоблення з натурального дерева, білосніжні скатертини, букети живих квітів, кришталеві люстри й канделябри. Ресторан вміщує до 60 запрошених.
Кухарі при...
Ресторан-бенкетний зал «Єлизавета» розмістився на проспекті Василя Порика в Подільському районі Києва.
Заклад працює в одному приміщенні з гриль-пабом «Pub Prague». Вишуканий інтер'єр бенкетного залу «Єлизавета» дизайнери оформили в розкішному палацовому стилі - пастельні кремові й теплі пісочні відтінки, колони й ліпнина, елегантні меблі та оздоблення з натурального дерева, білосніжні скатертини, букети живих квітів, кришталеві люстри й канделябри. Ресторан вміщує до 60 запрошених.
Кухарі приготують для гостей популярні й авторські страви української та європейської кухонь. У меню представлені холодні закуски, салати, гарніри, гарячі закуски й страви з мангала, фірмові соуси.
Серед коронних страв закладу відзначають:
- салат від шефа з копченим вугром, цукіні, томатами чері й кунжутом під горіховим соусом,
- салат «Лардон» з беконом і яйцем пашот,
- печінковий паштет з вишнею і грінками,
- фарширований короп,
- судак в кисло-солодкому соусі,
- жульєн у млинцях,
- качку з яблуками,
- крученики з чорносливом і грибами,
- телятину з яблуками під вишневим соусом,
- шашлик з телятини,
- свиняче ребро-гриль,
- курячий люля-кебаб,
- курячі крила під соусом «Барбекю»,
- стейк із сьомги,
- чизкейк.