У середмісті Києва, на вулиці Ярославів Вал, розмістився ресторан кубинської кухні «EscoBar».
Оригінальний інтер'єр закладу виконаний у теплих пісочних відтінках. Особливу атмосферу «EscoBar» створюють написи на стінах і стелі, зістарені поверхні меблів, оригінальні світильники й люстри.
Гості закладу можуть покуштувати тут традиційних і авторських страв креольської, латиноамериканської, аргентинської, середземноморської кухонь. У меню можна знайти асортимент холодних і гарячих закусок, салати, супи, основні страви, гарніри й десерти.
До фірмових позицій меню «EscoBar» відносяться:
- біфштекс «Алеман» з табаско, солоними огірками, каперсами й ферментованим жовтком,
- філе нільського окуня «Севіче де Маріскос», мариноване у фреші лайма з перцем чилі й соусом з цибулі шалот,
- cмажені курячі крила «Алітас де Полло» в лаймово-імбирному соусі з перцем халапеньйо,
- запечений авокадо «Орнеадо» з горгондзолою, базиліковою олією і томатами чері,
- салат «Ді маріскос» з тигровими креветками, анчоусами, лимонними й імбирними цукатами,
- традиційний кубинський суп «Потахі» з чорної квасолі й бекону,
- «Тарілка EscoBar» із запеченою свинячою грудинкою з фенхелем, кров'янкою і домашньою ковбасою, солоними сирниками, квасолею в томаті, копченою ковбасою і запеченим авокадо,
- барабулька «Сальмонете» з кіноа, рисовим поп-корном і фрешем лимона,
- відварні раки «Кангрехос» з кукурудзою і лимоном,
- «Чилі кон Карне» з яловичого гуляшу, тушкованого в томатно-шоколадному соусі,
- стейк з яловичини «Рибай кон Маіс» з кукурудзою і гострим томатним соусом,
- стейк м'ясника «Фахіта» з соусом «Сальса»,
- кесаділья кон Полло з беконом, сиром і карамелізованою грушею під соусом «Гуакамоле».
Для любителів солодкого тут готують чурос з шоколадом, торт «Нельоха» за кубинським рецептом, пана-коту з естрагоном і медовим морозивом, а також оригінальні авторські алкодесерти.
У барній карті ресторану основний акцент зроблено на ромі.
Гості можуть замовити кубинський ром у чистому вигляді, а також коктейлі на його основі, серед яких виділяють авторські: «Hemingway Special», «El Presedente», «Knickerbocker».
Крім цього, родзинкою барного меню вважаються 8 видів мохіто і 6 видів коктейлю «Маргарита».
У ресторані часто лунає жива музика в латиноамериканському стилі.