Головна / Каталог закладів у місті Київ / Ресторан Fabbrica (Фабрика)
Заклад зачинено…
Заклад, який ви шукали на жаль закрито. Але у нас ще багато цікавого.

Ресторан Fabbrica (Фабрика)

Fabbrica
?
Київ, вул. Велика Васильківська 32
?
Все фотографии
Ресторан Fabbrica (Фабрика)
Київ, вул. Велика Васильківська 32
Київ, вул. Велика Васильківська 32
+38 050 414 5543
Кухня:  Італійська
Опис
На Великій Васильківській, недалеко від станції метро «Площа Льва Толстого» у самому центрі Києва розмістився ресторан «Fabbrica». Біля входу в закладі стоїть барна стойка, за нею —два зали, в одному з яких встановлена справжня італійська піч і кухня відкритого типу. Оригінальний інтер'єр відтворює атмосферу фабрики – велика кількість натурального дерева, цегли, металу та плитки для оздоблення, лаконічні меблі, панорамні вікна і світильники подібні до прожекторів і ламп. В основі меню представ...

На Великій Васильківській, недалеко від станції метро «Площа Льва Толстого» у самому центрі Києва розмістився ресторан «Fabbrica».

Біля входу в закладі стоїть барна стойка, за нею —два зали, в одному з яких встановлена справжня італійська піч і кухня відкритого типу. Оригінальний інтер'єр відтворює атмосферу фабрики – велика кількість натурального дерева, цегли, металу та плитки для оздоблення, лаконічні меблі, панорамні вікна і світильники подібні до прожекторів і ламп.

В основі меню представлені традиційні страви італійської кухні, які готують з локальних фермерських продуктів.

Гордістю ресторану «Fabbrica» є борошно власного помелу і сири, які виготовляють у спеціальному цеху в Івано-Франківську.

У меню гості можуть спостерігати різні види пасти, піцу з різними начинками, поленту, супи, різноманітні салати.

Фірмовими стравами меню ресторану «Fabbrica» вважаються:

  • піца з авторськими сирами,
  • піца з фореллю,
  • «Маринара» зі смаженим телячим мозком,
  • спагеті зі смаженим телячим мозком,
  • равіолі зі шпинатом, домашньою рікотою і сирим жовтком,
  • капелачі з курячо-грибним мусом,
  • салат з пшеницею, грейпфрутом і руколою,
  • паштет з чорної квасолі й качиної печінки,
  • курячий бульйон зі шпинатом і фреш-пастою,
  • томатно-овочевий суп.
У карті десертів представлені оригінальні ласощі: ромашкова пана-кота, морозиво «Халва». Алкогольну карту складають крафтове пиво «Varvar», український бренді з Бучача, а також лімончело й оранело власного виробництва.

Меню
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!