На Великій Васильківській, недалеко від станції метро «Площа Льва Толстого» у самому центрі Києва розмістився ресторан «Fabbrica».
Біля входу в закладі стоїть барна стойка, за нею —два зали, в одному з яких встановлена справжня італійська піч і кухня відкритого типу. Оригінальний інтер'єр відтворює атмосферу фабрики – велика кількість натурального дерева, цегли, металу та плитки для оздоблення, лаконічні меблі, панорамні вікна і світильники подібні до прожекторів і ламп.
В основі меню представлені традиційні страви італійської кухні, які готують з локальних фермерських продуктів.
Гордістю ресторану «Fabbrica» є борошно власного помелу і сири, які виготовляють у спеціальному цеху в Івано-Франківську.
У меню гості можуть спостерігати різні види пасти, піцу з різними начинками, поленту, супи, різноманітні салати.
Фірмовими стравами меню ресторану «Fabbrica» вважаються:
- піца з авторськими сирами,
- піца з фореллю,
- «Маринара» зі смаженим телячим мозком,
- спагеті зі смаженим телячим мозком,
- равіолі зі шпинатом, домашньою рікотою і сирим жовтком,
- капелачі з курячо-грибним мусом,
- салат з пшеницею, грейпфрутом і руколою,
- паштет з чорної квасолі й качиної печінки,
- курячий бульйон зі шпинатом і фреш-пастою,
- томатно-овочевий суп.