Ресторан «Fish Dash» розмістився в центральній частині Києва, недалеко від Палацу України на вулиці Євгена Коновальця.
«Fish Dash» позиціонує себе як рибний ресторан з живою музикою, вишуканими морськими стравами й турецьким колоритом.
Затишний інтер'єр виконаний у середземноморському стилі - приглушене світло, котре відбите від металевих світильників, морська символіка, дерев'яні круті сходи на літню терасу, корабельні канати й м'які затишні крісла.
У меню представлені популярні й авторські страви турецької та середземноморської кухонь. Особливістю закладу вважається великий вибір свіжої риби й морепродуктів. Гості можуть замовити сібас, дорадо, лосось, осетрину, калкан і камбалу, мідії, креветки, восьминогів і лобстерів.
Основний акцент у меню зроблено на стравах, які готуються на грилі з живим вогнем. Відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, супи, основні страви, м'ясні страви та десерти.
Серед фірмових позицій меню відзначають:
- медальйони з морського чорта;
- гарячу закуску «Мерзане» з міксу морепродуктів у баклажані під сиром;
- восьминога на грилі з авторським соусом на основі лимонного і гранатового соків;
- рибу, запечену в солі, що подається в палаючому полум'ї;
- рибні кульки «Лезет топ» з морепродуктів у соусі зі спеціями;
- мідії, запечені у винному соусі під хлібною скоринкою;
- мангал-салат з баклажанами і перцем на грилі;
- закуску хавуч тарама з моркви, часнику і волоського горіха;
- закуску «Рожевий султан» на основі турецького йогурту, часнику, буряку і горіхів;
- закуску «Фіш даш муамар» з маринованих овочів в гранатовому соусі;
- десерт «Гаряча халва».
Також у ресторані гостям подають турецький чай.
Вечорами тут лунає жива музика у виконанні турецьких і українських музикантів.