«Flagman» - це мережа рибних ресторанів-магазинів у Києві, один з яких розмістився на Лівому березі, на вулиці Микільсько-Слобідській.
Заклад поєднує в собі формат ресторану й магазину, де гості можуть придбати охолоджену рибу і морепродукти власного імпорту.
У центрі залу встановлена вітрина з крижаною крихтою, на якій можна знайти омарів, лобстерів, червону і чорну ікру, мідії, устриці, крабів, креветок, ската, палтуса, чилійського сібаса, форель, лосося і багато іншого.
У меню представлені авторські європейські та японські страви. Гості можуть обрати вподобані морепродукти й кухарі приготують страви за індивідуальним замовленням.
Також у ресторані готують бургери, закуски, салати, стейки, основні страви з риби й морепродуктів, макі, сашимі, нігірі, спринг роли, гарячі, делікатесні, каліфорнійські роли, плато морепродуктів.
Морські страви й делікатеси тут готують на тепані, на пару або в клярі за бажанням гостей.
Крім цього, у закладі є винотека, а вибрати вино допомагає професійний сомельє.
Також є послуга cork fee.