На Подолі в історичній частині Києва, на вулиці Фролівській, розмістився ресторан національної кухні «Гарбузик».
У розпорядженні гостей двоповерхове приміщення із загальною місткістю 60 посадкових місць. Колоритний інтер'єр ресторану дизайнери виконали в стилі української старовинної хати - вибілені розписні стіни, картини, кераміка, різнокольорові стрічки в декорі, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева, а також вишиванки ручної роботи.
Основу меню закладу складають традиційні страви української кухні - холодні закуски, овочеві, рибні та м'ясні салати, перші страви, основні страви зі свинини, кроля, баранини, деруни, гарніри, млинці та вареники, парові вареники й полтавські галушки, десерти та солодка випічка.
До фірмових позицій відносяться:
- салат з лососем і яйцем пашот,
- салат від шефа з шинкою, куркою і маринованими грибами,
- український борщ з ребрами зі свинини,
- стейк із сьомги з овочевим салатом і вершковим соусом з червоної ікри,
- кролик під сметанно-горіховим соусом,
- качка під вишнево-яблучним соусом,
- баранина з овочами,
- стейк з телятини з овочами-гриль,
- деруни з білими грибами та цибулею,
- млинці з лососем та крем-сиром,
- столичні вареники з м'ясом,
- вареники з чорницею,
- сирники та домашнього сиру зі сметаною.