На Подолі в історичній частині Києва, на вулиці Фролівській, розмістився ресторан національної кухні «Гарбузик».
У розпорядженні гостей двоповерхове приміщення із загальною місткістю 60 посадкових місць. Колоритний інтер'єр ресторану дизайнери виконали в стилі української старовинної хати - вибілені розписні стіни, картини, кераміка, різнокольорові стрічки в декорі, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева, а також вишиванки ручної роботи.
Основу меню закладу складають традиційні страви української кухні - холодні закуски, овочеві, рибні та м'ясні салати, перші страви, основні страви зі свинини, кроля, баранини, деруни, гарніри, млинці та вареники, парові вареники й полтавські галушки, десерти та солодка випічка.
До фірмових позицій відносяться:
- салат з лососем і яйцем пашот,
 - салат від шефа з шинкою, куркою і маринованими грибами,
 - український борщ з ребрами зі свинини,
 - стейк із сьомги з овочевим салатом і вершковим соусом з червоної ікри,
 - кролик під сметанно-горіховим соусом,
 - качка під вишнево-яблучним соусом,
 - баранина з овочами,
 - стейк з телятини з овочами-гриль,
 - деруни з білими грибами та цибулею,
 - млинці з лососем та крем-сиром,
 - столичні вареники з м'ясом,
 - вареники з чорницею,
 - сирники та домашнього сиру зі сметаною. 
 
        
              
                      
                          
Бiзнес-ланч