У декількох хвилинах пішки від станції метро «Палац Україна» на вулиці Антоновича розмістиломя грузинське кафе «Гаро».
У розпорядженні гостей основний зал, який нагадує терасу й винний зал, який міститься в підвальному приміщенні.
В оригінальному дизайнерському інтер'єрі гармонійно поєднанні сучасний стиль і грузинський колорит — оздоблення з натурального дерева, дивани з подушками й накидками з натуральних тканин, стільці зі шкіряною оббивкою, яскравий посуд ручної роботи, глиняні світильники й строкаті картини на стінах.
На заскленій терасі відкрита кухня, де готують борошняні вироби - хачапурі, хінкалі, чебуреки.
Меню складають традиційні страви Грузії, які в ресторані готують за автентичними й авторськими рецептами.
Для приготування страв в «Гаро» використовують виключно свіжі натуральні продукти.
Серед фірмових позицій меню виділяють:
- фірмовий хачапурі по-аджарськи,
- хінкалі з бараниною, свининою і телятиною,
- традиційне печеня з м'яса й картоплі з додаванням спецій і зелені «Оджахурі»,
- каре баранини,
- фарш зі свинини і яловичини в виноградному листі «Долма», яка подається з мацоні.
З-поміж десертів подають фірмові ласощі - маковий пиріг (повітряний пиріг без борошна з ванільним, шоколадним і карамельним соусами), а також домашнє морозиво «Нахіні» з цукатами апельсина, горіхами й білим шоколадом.
В алкогольній карті гості можуть знайти грузинські вина, домашню чачу і класичні коктейлі, а також авторські настоянки.